Bugün devreye girecek olan Mars- Neptün karesi, girişimlerimizde yanlış adımlar atma ve yanılma ihtimalini de ortaya çıkarabilir. Enerjimiz ve bağışıklık sistemimiz düşük çalışacak. Alerjiler, salgın hastalıklar, zehirlenmelere, gıda toleranslarına dikkat etmeliyiz. Yine bu dönemde uzak ülkelerle olan düzenlemeler, alışverişler, müzakereler, anlaşmalar, eğitim, hukuk sistemi konuları ve bu alanlarda atılacak adımlarda bazı yanılgılar, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşma ihtimaline karşı uyanık olmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; güçlü bir bağımsızlık isteğiniz var ve başka insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Para konusunda hayatınız boyunca şanslarınız hep yüksek olacak yalnız parayı kullanmayı ve tutmayı kesinlikle öğrenmelisiniz. Başarıya büyük saygınız var ve başarılı insanlardan fazlasıyla etkileniyorsunuz. Bu sene, bazı konularda kandırılma ihtimaliniz olabilir. Yaratıcılığınız artabilir.

Koç Burcu: Seyahat, eğitim, medya, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde bazı kandırılmalara ve aldanmalara açıksınız. Bu dönemde öfkeyle kalkan zararla oturur lafını göz ardı etmeyin ve girişimleriniz için biraz daha bekleyin.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmeyin. Onların hayatındaki birtakım dağılmalar, sıkıntılar ve problemler, sizin yaşam enerjinizi de etkileyecek. Çok kolay aldanmalara ve aldatılmalara açık olacaksınız.

İkizler Burcu: Önemli girişimler açısından desteklenmeyeceksiniz ve ortaklık konusunda yanılma ihtimaliniz çok yüksek. Özellikle erkek figürleriyle girişeceğiniz işlerinizde yanılgılar, sıkıntı ve sorunlar söz konusu.

Yengeç Burcu: Bu Cuma iş hayatınızda daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızda yanılgı ve aldanmalara dikkat edin. Bağışıklık sisteminiz düzgün çalışmayacak özellikle tatilde veya seyahatteyseniz dikkatli olmalısınız.

Aslan Burcu: Bugün devreye giren yanıltıcı etkilerle, harcamalardan kaçının. Sosyal çevrenizdeki oluşumlar parasal konularda abartılı davranmanıza sebep olabilir. Bir anlamda da parayla ilgili anlaşmalar içine girmemeye özen gösterin.

Başak Burcu: Bu cuma özel hayatınızda bazı durumlarda aldanmalar, hayal kırıklıkları, kendinizi yalnız hissetme gibi durumlar devrede olacak. Önemli girişimlerinizde bazı sıkıntılar söz konusu olabilir.

Terazi Burcu: Önemli girişimleriniz için cuma günü harekete geçmemelisiniz. Yine iş hayatınızda yakın çevrenizle birtakım sıkıntılar yaşamaya meyillisiniz. İş hayatınızdaki kişiler kısa girişimleriniz konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler.




Akrep Burcu: Borsada yatırım yapıyorsanız çok dikkatli adımlar atın. Elinize geçen bir para varsa, yatırımda bulunmak istiyorsanız bu dönemde yatırım yapmak uygun olmayacak. Paranızı harcarken her zamankinden dikkatli olmanız gerekebilir.

Yay Burcu: Aile ilişkilerinizde Cuma günü dikkat etmelisiniz. Bazı girişimlerinizde aileniz sizi yanlış yönlendirebilir ya da kendi içinizde yaşadığınız birtakım karmaşalar, sıkıntılar ve sorunlar bazı girişimlerinizde kendinizi yanıltmanıza neden olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün girişimlerinizde çok kolay yanılacaksınız. Kandırılma ihtimaliniz ve kendinizi feda etme etkiniz yüksek. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizle ilgili konularda yanlış kararlar alma ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız.

Kova Burcu: Sosyal çevre ilişkilerinizde özellikle bir insan tarafından kandırılma ihtimaliniz çok yüksek. Erkek bir arkadaşınız sizden bir borç isteyebilir ya da parasal yönden sizi yanlış yönlendirebilir.

Balık Burcu: Hiçbir şekilde harekete geçmeyin zira bu hareketleriniz ve girişimleriniz yanıltıcı etkiler içeriyor. Bir yandan hissiyatınız kuvvetlenecek ama ne yaşarsanız yaşayın, bir anlamda kendinizi kandırabilirsiniz.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR