Haftaya Ay koç burcundayken, sosyal, aktif, hızlı ve huzursuz etkilerle başlıyoruz. Bir yandan bu Pazartesi güneş Başak burcuna geçerken, diğer yandan merkür- jüpiter kavuşumuyla fikir ve düşüncelerimizi yaymak, dile getirmek, anlaşma ve görüşmeler yapmak anlamında olumlu bir şekilde haftaya giriyoruz. Bu hafta Çarşamba günü etkili olan Satürn- Mars kavuşumu bazı zorlukların ortaya çıkmasına neden olabilir. Sosyal hayatta sorunlar, zorluklar, depremler, türbülanslar, hareketlerimizin engellenmesi, sağlık sıkıntıları, vahşetin ve cinayetlerin artması, devlet içinde anlaşmazlıklar, ordu, polis ve donanma içinde zorluklar görülebilir. Cuma günü girişimlerimizde yanlış adımlar atma ve yanılma ihtimaline karşı dikkatli olmalıyız. Enerjimiz düşük çalışacak, Pazar günü ise, ilişkilerimizde keyif, neşe, bolluk ortaya çıkmaya başlıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iç sesiniz size her zaman yol gösterebilir ama siz kulak vermesini bilirseniz. Aklınız çok çalışıyor, bu yüzden insanlarla iletişiminizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Sağlık, hizmet, politika ve işin içinde insan olan her tür işte başarılı olacaksınız. Bu sene şans ve bolluk hayatınızı yukarılara taşıyabilir.




Koç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi iş ve hizmet alanlarınıza kaydıracaksınız. Başkaları için çalışmaktan mutlu olabilir, faydalı bir şeyler yaptıkça kendinizi ve güveninizi daha rahat kazanabilirsiniz. Sağlığınız sizin için önemli olmaya başlıyor. Çok çalışacağınız bir dönem geliyor.




Boğa Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, aşk konularında, çocuklarla ilgili olaylarda veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde gösterebilirsiniz. Aşk, hayatınızın merkezine yerleşmeye başlayacak. Aşkı yaşamak isteyenler, yaşayanlar konsantrasyonlarını bu alana yönlendirecekler.




İkizler Burcu: Bugün, itibariyle kişiliğinizi ve kimliğinizi ev ve aile hayatınızla ilgili işlerde ortaya koyacak, kendinizi ailenize adayacaksınız. Yine eski ailevi konular gündeminizde olacak ve siz analiz ederek, olaylara pratik ve somut yaklaşarak çözümler üretmek derdinde olacaksınız.




Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, yakın çevre alanlarınıza ve aktivitelerine kaydıracaksınız. İletişiminiz hızlı akacak, satış, pazarlama, ticaret, ulaştırma, bilgisayar, yayıncılık ve teknik gerektiren işleriniz varsa gerekli düzenlemeleri yapabilir, gözden kaçırdıklarınıza odaklanabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bu geçen bir ay çalıştınız, hazırlandınız ve bir takım atılımlarda bulundunuz, şimdi gelen ayda ise, kimliğinizi ve kişiliğinizi parasal konularda, maddi alanlarda çalıştıracaksınız. Çünkü atılımlarınızın karşılığını somut olarak görmek istiyorsunuz. Bir şeylere sahip olmak, size gerekli tatmini sağlayabilir.




Başak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, kendi şahsi hayatınıza ve kararlarınıza yönelteceksiniz. Bencilliğiniz bu ay biraz fazla olacak ve kendinizi ilgilendiren alanlara kanalize olacaksınız. Girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacağından, insanların gözü üzerinizde olacak.




Terazi Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik oluşumlar hayatınızın yönünü şekillendirmenize neden olacak. Hala geçmişe takılı kalmış konularınız varsa bunlardan kurtulmanın ve bilinçaltınızı düzenlemenin tam zamanı.




Akrep Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde gösterebilirsiniz. Yine organizasyonlar, davetler, grupsal çalışmalar kendinizi göstereceğiniz alanlar. Bu konularda kimliğinizi kullanacak, güvenilir yönlerinizle, çevrenizi iyi idare edeceksiniz.




Yay Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Artık işlerinizde kendinizi göstermenin vakti gelmiş bulunuyor. Eğer netleşmemiş koşullarınız varsa bu alanda hızlanmalar yaşayabilirsiniz. Yine bu bir ay boyunca insanlar sizi konuşuyor olacaklar.




Oğlak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, uzak çevre, seyahat, yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Seyahatler sizi heyecanlandıracak. İşiniz veya kendinizle ilgili bir kurs yada seminere katılabilir, iş seyahatine çıkabilirsiniz.




Kova Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, eşinizin veya sevgilinizin parası alanlarında, ortaklaşa giderler ve harcamalarınız konusunda ortaya koyacaksınız. Bu dönem, harcamalarınız ve ödemeleriniz hususunda bazı şeyleri gözden geçirmek, yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.




Balık Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, evlilik ve ikili ilişkiler, ortaklı işler alanlarınızda ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz insan, onun şartları ve yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak. Ortaklaşa işleri olanlar yine bu dönemde beraber hareket etmeye özen gösterecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR