18 Ağustos Perşembe günü saat 11:54’te 25 derece Kova burcunda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Ay düğümleri tutulma derecesine yakın olmadığından aslında bu tutulmanın zayıf etkileri olacağını söyleyebiliriz. Yine de Güneş- Ay karşıtlığıyla ilişkilerimiz, duygularımız ve iç güdülerimiz tavan yapacak. Kendi ihtiyaç ve beklentilerimizin yanısıra karşı tarafın ihtiyaç ve beklentileri arasında bir köprü kurmak, denge sağlamak önemli olacak. Bu tutulmanın 2 etkisi olabilir. 1. Etkisi 2 hafta önce Aslan yeniay’ında başlattığımız, attığımız adımların sonuçlarını almak, 2. Etkisi 07 Mart’taki Güneş tutulmasının ardından başlattıklarımızın sonuçlarıyla yüzleşmek, 01 eylül’deki Güneş tutulmasından önce bitirmemiz gereken konuların sonuçlarına ulaşmak. Aslında bu Ay tutulmasını 2017 de yaşayacağımız Aslan- Kova aksında oluşacak tüm tutulmaların bir ön provası olarak da görebiliriz. Bizi ortama ısındırmak, farkındalığımızı arttırarak yavaştan değişmesi gereken konu ve olayları algılamamızı sağlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yabancı ülkeler ve kültürler ilginizi fazlasıyla çekiyor. Çevrenizdeki insanları yönetmeyi ve idare etmeyi seviyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz çok parlak ve yakın çevrenizden daima destek göreceksiniz. Başarılı bir hayat sizi bekliyor. Bu sene, özel hayatınızda önemli değişimlere açıksınız.




Koç Burcu: Bu tutulma sosyal çevre alanlarınızı kapsıyor. Sosyal ortamlarınızda hareketlenmeler, bazı olaylar cereyan edebilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlere siz de ortak olabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki konularda da dengeyi iyi oturtmaya çalışın.




Boğa Burcu: Bu Ay Tutulması sizin özel hayatınızı, aile ilişkilerinizi, güvenlikle ve yerleşimle ilgili konuları temsil ediyor. Bu yüzden bu konularla ilgili temalarda hızlı ve beklenmedik duygusal oluşumların karşınıza geldiğini göreceksiniz.




İkizler Burcu: Bu tutulma sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, hukuk, ticaret alanlarınızı etkiliyor. Bu tutulmayla beraber bu alanlarda beklenmedik duygusal konu ve olaylara, birtakım sonuçlara ve kararlara açıksınız. Değişimlere yer açın.




Yengeç Burcu: Ay Tutulması, sizin ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Ortak parasal konularda, partnerinizin hayatındaki parasal konularda beklenmedik olaylar oluşabilir. Bir vergi, bir borç, bir ödeme, ya da bir miras konusu gündeme gelebilir.




Aslan Burcu: İkili ilişkilerinizle ilgili konularda hızlı ve beklenmedik gelişmelere hazır olmalısınız. Mevcut birlikteliklerinizde, var olan ilişkilerinizde birtakım değişimler yapma arzusu öne çıkabilir. Evlilik, söz, nişan, bir ilişkiye adım atma gibi kararlar da bu tutulmada hayatınızda cereyan edecek.




Başak Burcu: Bu tutulmayla beraber sağlık, iş koşullarınız, çalışanlarınızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda hızlı gelişmelere açık olacaksınız. Bakmakta olduğunuz bir insan veya evinizde beslediğiniz hayvanlar varsa bu tutulma civarında gözünüz onların üzerinde olsun.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda hareketlenmeler oluşabilir. Aşkı arıyorsanız bu tutulma karşınıza aşkı çıkartabilir. Çocukla ilgili oluşumlar, çocuğunuzla ilgili konular beklenmedik bir şekilde duygusal konulara bağlanabilir ve siz hayatınızda çok hızlı şekilde bu konulara yer açabilirsiniz.




Akrep Burcu: Ailevi ilişkilerinizde hızlı gelişen durumlar söz konusu olabilir. Bulunduğunuz yerde kendinizi güvende ve huzurlu hissetmekte zorlanacaksınız. Aynı zamanda geçmişle ilgili olaylar, beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir.




Yay Burcu: Ay Tutulması sizin yakın çevre ve iletişim alanlarınızı etkileyecek. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatındaki konu ve olaylar hızlı gelişebilir. Satış, reklam, pazarlama ve bilgisayar alanlarında hızlı ve beklenmedik gelişmeler altındasınız.




Oğlak Burcu: Ay Tutulması, sizin para evinizde gerçekleşiyor. Bu Ay Tutulması’yla beraber parasal konularda beklenmedik durum ve koşullarla karşılaşabilirsiniz. Elinize bir miktar para geçebilir. Para dengenizi bu Tutulma zamanı iyi oturtmalı, ani kararlardan kaçınmalısınız.




Kova Burcu: Ay Tutulması, özel hayatınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirecek. Partnerinizin ya da eşinizin hayatında alacağı kararların, sizin hayatınızı da etkilediğini göreceksiniz. Yine bu Ay Tutulması ile beraber fiziki sağlığınıza da gereken özeni göstermelisiniz.




Balık Burcu: Ay Tutulması sizin bilinmeyen, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bu Tutulmayla beraber beklenmedik, sürpriz kadersel olaylara açık olacaksınız. Bir konunun iç yüzü ortaya çıkabilir, beklenmedik birtakım olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR