Bugün devreye giren venüs- satürn dik açısıyla ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. İlişkilerimizde soğuk ve mesafeli olabilir, yolunda gitmeyen konulara çok net ve sert tepkiler verebiliriz. Maddi konularda da desteklenmiyoruz. Yine bugün birkaç aydan beri geri harekette olan Satürn düzeliyor. Yabancılarla yapılacak işlerimiz, geleceğimizi ilgilendiren konular, medya, eğitim ve hukuk alanlarında önemli sorumluluklara hazırız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; cömert, akıllı, savurgan, para konularında becerikli bir insansınız. İyi niyet, anlayış ve sabır size yeniden toparlayacaktır. Karşı cins üzerindeki etkiniz çok kuvvetli. İyi para kazanma becerinizi hayırlı ve güzel işler için kullanmalısınız. Bu sene, ilişkilerinize gereken özeni göstermelisiniz.

Koç Burcu: Gelecek sorumluluklarınız, iş yaptığınız insanlarla aranıza bir set çekebilir. Kendinizi yalnız hissedecek ve sizin yanınızda bulunan insanların sizi anlamadığını düşüneceksiniz. Bir iş ilişkiniz bu süreçte zora girebilir.

Boğa Burcu: Aşk hayatınızda birtakım sıkıntılı durumlara hazır olacaksınız. Sevdiğiniz insanın sizi anlamaması ya da sizin onu anlamamanız, hayattan aldığınız keyfi kısabilir. Bu süreçte çocuğunuzla olan beraberliğinizde de birtakım ilişki sorunları yaşamanız söz konusu.

İkizler Burcu: Aile hayatınızda birtakım sonlanmalar, kopuşlar, sıkıntı ve streslerin etkili olması söz konusu. Ev ortamlarınızda dekorasyona, tadilata, tamirata kalkışacaksanız bu tarihten uzak durmakta fayda olacak.

Yengeç Burcu: İş ilişkilerinizde, yakın çevrenizde iletişime dayalı konularda birtakım aksilikler ve sorunlar yaşamaya meyilli olacaksınız. Bu tarih itibarıyla artık sorumluluklarınızı bilerek, bazı konuların farkında olarak ilerleyeceksiniz.

Aslan Burcu: Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili alanlarda, eğlenceyle ilgili konularda sorumluluklarınızın size yüklendiğini düşünmenizden kaynaklı olarak özel ilişkilerinizde, temaslarınızda birtakım sıkıntı ve sorunlara açık olacaksınız.

Başak Burcu: Bugün, aile ilişkilerinizde sorunlar göürünür hale gelebilir ve siz kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yine bu tarih itibarıyla ailevi sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz süreç tamamlanıyor.

Terazi Burcu: Üstlendiğiniz yakın çevrenizin sorumlulukları, hayattan alacağınız keyfi de kısabilir. Bu, bir anlamda parasal sorumlulukları da içeriyor olabilir ve siz kendinizi kapana kısılmış hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu: Sosyal çevre ilişkilerinizde birtakım problemlere açıksınız. Parayı elinizde tutmanız ya da daha ölçülü bir şekilde davranmaya zorlanmanız, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda birtakım sıkıntı ve problemler yaratabilir.

Yay Burcu: Toplum önü ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Patronlarınıza ve üstlerinize karşı verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz. Yine toplum önünde önemli işlerinizde hayat sizi desteklemiyor. Desteklenmediğinizi düşünmeniz size hata da yaptırabilir.

Oğlak Burcu: Yabancılarla yapılacak işlerde, eğitimsel konularda, medyayla ilgili ilişkilerinizde birtakım bozulmalar, sıkıntı ve problemler öne çıkabilir. Sorumluluk üstlenmekten mutlu olmayacaksınız.

Kova Burcu: Aile hayatınızdaki ilişkilere dikkat edin. Arkadaşlarınız ve çevrenizle olan bağlantılarınızda sorumluluklar altına girmekten hoşlanmayacaksınız ya da bir insanın parasal sorumluluğunu üstlenmeniz bu dönemde sizi yorabilir.

Balık Burcu: Bugün ilişkinizde sevdiğinizle birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. Sevdiğiniz insana sıcak yaklaşımlar geliştirmeli, aranıza mesafe koymamalısınız. İlişkinizde bozulmalar, sıkıntılar ve problemlere dikkat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR