Pazar günü, kadın, erkek ilişkilerimize dikkat etmemiz gerekecek. Birbirimizi anlamak kolay olmayabilir. Elektrik yüklü bir güne uyanabiliriz. Bir yandan da kafamız bulanık, net olmayabilir. Merkür- Neptün karşıt açısıyla, başkalarına fikir danışacağımız konularda kolay yanılmaya, aldanmalara açık olacağız. Önemli görüşmeler varsa koşullar net olmayabilir, kafa dalgınlıkları yüzünden detaylarda sorunlar yaşayabiliriz. Yaratıcılığımız artarken, ilişkilerimizdeki dengeyi sağlamaya çalışalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hayatınızda ilginç ve farklı geziler yapacaksınız. Yerinizde duramıyorsunuz ve bir çok alanla ilgilenmek, her konuda bilgi sahibi olmak hoşunuza gidiyor. Edebiyat, sanat, müzik, dans alanlarında şansınız yüksek olabilir. Bu sene, bazı yanılgılara açıksınız. Aşk hayatınız tutkulu olabilir.

Koç Burcu: Bugün, önemli bir işiniz veya anlaşmanız varsa şartların netliğinden emin olun, günlük işlerinizde kafa dalgınlıklarına açıksınız. Fikirleriniz konusunda dürüst olun ama karşı taraftan da beklentinizi çok yükseltmeyin.

Boğa Burcu: Bugün aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda bazı sorunlar ve yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Önemli kararlarınızı birkaç gün ertelemeye çalışın. Bazı konuşmalar canınızı sıkabilir.

İkizler Burcu: Bugün aile hayatınızda bazı yanlış fikirlere ve aldanmalara açık olacaksınız. Bu yüzden hem iş te hem de özel hayatınızda gerçekçilikten uzaklaşmayın. Önemli anlaşma ve görüşmelerden gelen haftabaşında da uzak durun.

Yengeç Burcu: İşlerinizi sıkı tutmaya çalışın. Düşünceleriniz çok net olmayacak ve dış koşullar tarafından engellenebilirsiniz. İş konusunda ve iletişime yönelik alanlarda önemli kararlar almamalısınız, kolay yanılabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün parasal konularda yanlışa düşme ihtimaliniz olacağından önemli kararlarınızı ve alışverişlerinizi birkaç gün sonraya ertelemekte fayda olabilir. Ortaklı işlerinizde gerçekçiliği elden bırakmayın.

Başak Burcu: Özel hayatınızdaki iletişiminize çok dikkat edin. Vereceğiniz önemli kararlarda şartların net olduğundan emin olamayabilirsiniz. O yüzden ortaklı işlerinizde ve özel hayatınızda zorlanmalar oluşabilir.

Terazi Burcu: Bugün, günlük iş akışınızda, sağlık alanlarınızda bazı sorunlar ve çözülmeler oluşabilir. Kafa dalgınlıklarına dikkat etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizde ters ve sabırsız davranışlar içine girmeyin.

Akrep Burcu: Bugün özel hayatınız ve sosyal ortamlarınızda fedakarlıklarınız yüksek olabilir, yanlış anlaşılmalar ve kendinizi kandırma gibi etkileriniz fazla olacak. Bazı konuşmalarda hayalkırıklıkları devrede olabilir.

Yay Burcu: Uzak çevreniz yapmak istedikleriniz konusunda size fayda sağlayacak. Bugün önemli görüşme ve anlaşmalarınız varsa birkaç gün ertelemekte fayda olabilir. Düşünceleriniz net olmayabilir.

Oğlak Burcu: Düşünceleriniz bazı konularda bulanık olabilir. Önünüzü iyi göremeyebilir ve bazı yanlışlar yapmaya meyilli olabilirsiniz. Bu yüzden önemli anlaşma ve görüşmelerinizi birkaç gün ertelemekte fayda olacak.

Kova Burcu: Bugün, parasal konularda yanlış adımlar atmaya müsait olacağınızdan, önemli kararlarınızı ve alışverişlerinizi birkaç gün ertelemekte fayda olabilir. Partnerinizi parasal konularda doğru yönlendirin.

Balık Burcu: Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde bazı yanılgılar oluşabilir, bazı konuşmalar sizi hayalkırıklığına uğratabilir. Sevdiğiniz insana düşünceleriniz ve iletişiminiz konusunda dürüst olmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR