Bugün Mars Yay burcuna geçiyor. Yabancı ülkelerle yapılacak işler, seyahat, ticaret, hukuk, medya, yüksek eğitim, uluslararası ticaret, ilişkiler, davalar, felsefe, din alanlarında mücadelemizi ortaya koyacağımız bir döneme giriyoruz. Mars ateşli yay burcunda düşünmeden konuşmayı, en son söylenecek sözü, en başta söylemeyi, çocuksu ve özgürlükçü davranışları tetikleyeceğinden bu alanlarda dikkatli adımlar atmamız gerekebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aşırı güven yüzünden özel hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Durmak, yorulmak nedir bilmiyorsunuz. Bir arada olacağınız insanlar sizin gibi hareket etmediklerinde çabuk sinirleniyorsunuz. Yaşam boyunca şansınız hep açık olacak ama sabretmeyi ve yeri geldiğinde geri planda durmayı kesinlikle öğrenmelisiniz. Bu sene, hayat sizi istediğiniz noktalara taşıyabilir, sabırsızlığınızı kontrol etmelisiniz.




Koç Burcu: Yeniayla birlikte aşk hayatınızla ilgili kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Bir yandan da çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili konularla da ilgileneceksiniz. Mars la birlikte seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuk, medya alanlarınızda mücadeleleriniz devreye giriyor.




Boğa Burcu: Yeniay ile beraber, ailevi konularda alınacak önemli kararlar devreye girebilir. Bir ev alımı, satımı, kiralanması gibi bir süreç içindeyseniz, bu tarihten sonra bu gibi konulara daha fazla vaktinizi vermelisiniz. Bir yandan ortaklaşa parasal konulara daha fazla yoğunlaşacaksınız.




İkizler Burcu: Yeniay sizin yakın çevre, akraba ve kardeşler evinizde gerçekleşecek, bir yandan da iletişimsel konuları hızlandıracak. Enerjinizi daha fazla özel hayatınıza kaydıracaksınız. Sevdiğiniz insanla nedensiz birtakım sürtüşmelere, kavgalara, ateşli konuşmalara açık olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Yeniay, sizin para evinizde gerçekleşecek. Parayla ilgili her tür bağlantınızı, ticari anlaşmalarınızı bu Yeniay’dan sonra yapmak, sizin için faydalı olabilir. Mars’ın iş, hizmet ve sağlık alanlarınıza kaymasıyla beraber mücadelelerinizi daha fazla iş alanlarınızda veriyorsunuz.




Aslan Burcu: Planladığınız projelerinizi, uygulamaya geçirmenin tam zamanı. Bir yandan Mars aşkta, romantizmde, çocuklarla ilgili olan konularda, sanatsal ve artistik yeteneklerde, sportif aktivitelerde, borsa gibi spekülatif ve riskli konularda sizi harekete geçirecek.




Başak Burcu: Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çizmekte. Henüz hazır değilsiniz, hala plan ve programınızı oluşturuyorsunuz. Bu yüzden bu Yeniay’ı kötü alışkanlıklarınız varsa bunlardan kurtulmak için kullanmalısınız.




Terazi Burcu: Yeniay, sosyal çevre ortamlarınızı hareketlendirecek. Bu tarihte, yeni tanışacağınız insanlarla konuşmalarınız, görüşmeleriniz ya da planlarınız varsa harekete geçmekten korkmayın. Yeni bir şeyler öğrenme ve aynı anda birden fazla konuya ilgi göstermek isteyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bu Yeniay ile birlikte girişimde bulunmak, kariyerinizde önemli değişiklikler yapmak ya da var olan işinizi bir üst noktaya taşımak, anlamında çok önemli adımlar atabilirsiniz. Bir yandan bu tarih itibarıyla enerjinizi parasal konulara kaydırıyorsunuz. Para, hayatınızda önemli olmaya başlıyor.




Yay Burcu: Yeniay seyahat, eğitim, hukuk, medya, yabancılarla yapılacak işler konusunda yepyeni bir dönemi başlatıyor. Girişimlerinizde kendinizi daha fazla ön plana çıkarmak isteyeceksiniz, kendinize güven tazeleyeceksiniz; bazen fütursuz, bazen düşünmeden konu ve olayların üzerine atlayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Yeniay kredi, borç, vergi, faiz, prim, nafakayla ilgili konularda önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı karşınıza getirecek. Yine bu tarihten sonra Mars’ın kadersel alanınıza geçmesiyle birlikte enerjinizde geri çekilmeler oluşabilir. Enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayacaksınız.




Kova Burcu: Yeniay özel hayatınız, ikili ilişkileriniz, evlilikle ilgili kararlarınızı destekleyecek. Bu Yeniay ile beraber evlilikle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Enerjinizi daha çok arkadaş ve sosyal çevrenize harcayacağınız bir döneme giriyorsunuz.




Balık Burcu: Yeniay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yeni konuları ve başlangıçları tetikliyor. Yeni bir işe başlamak, yeni bir projeye dâhil olmak, işinizle ilgili yeni adımlar atmak önem kazanıyor. Enerjinizi kariyerinize ve iş alanlarınıza harcayacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR