Bugün iletişim gezegeni merkür başak burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde daha pratik, eleştirel ve becerikli olacağız. Merkür Başak burcunda daha akıcı, pratik ve üretken çalışır. Sorunlara çözüm üretmek, hizmet etmek, düşündüklerimizi pratiğe dökmek için uygun zamanlar.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kendinden emin, sezgili, gizemli ve kültürlü bir insansınız. Ticaret alanında şansınız çok yüksek. Ne işle uğraşırsanız uğraşın, sezgileriniz hep devrede olsun. Tartışmalardan keyif alıyorsunuz. Gizemli ve bilgi içeren konular çok fazla ilginizi çekiyor. Bu sene, işlerinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.




Koç Burcu: Merkür, iki hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, etkili iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz..




Boğa Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz.Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde zevkli yönlerinizi ortaya koyacaksınız.




İkizler Burcu: Merkür, 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili sorunlar ve konularda çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle ve gerek kendi ailenizle olan iletişiminiz bu 2 hafta boyunca hızlanacak.




Yengeç Burcu: Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak. Bu ev, ayrıca yakın çevre eviniz olduğundan, akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla iyi ve güçlü iletişim kurabilir, varsa onların sorunlarına çözüm getirebilirsiniz.




Aslan Burcu: Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşan aslanlar, bu 2 haftalık dönemde olumlu etkileniyor olacak.




Başak Burcu: Merkür, 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve bu konularda harekete rahatlıkla geçebilirsiniz.




Terazi Burcu: Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir.




Akrep Burcu: Merkür, 2 hafta boyunca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz.




Yay Burcu: Kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Bir yandan da yeni projeler ve kariyer oluşumları için de uygun bir dönem olacak.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla, medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda ilerlemeye başlayan merkür, 2 hafta boyunca bu alanlarınızda iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla ortaklaşa giderler, harcamalar ve banka evinizde hareket etmeye başlayan merkür, ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışmasına neden olacak. Kredi, borç almak istiyorsanız, bugünden sonra harekete geçebilirsiniz.




Balık Burcu: Merkür, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda iletişiminizin 2 hafta boyunca aktif olacağının altını çiziyor. Eğer yaşadığınız ilişkide, evliliğinizde ve ortaklığınızda bir takım sorun ve problemleriniz varsa, bu iki hafta boyunca bu problemlere çözüm bulmak üzere harekete geçebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR