Bu Pazar, duygusal ve sezgisel yapımızla güne kolay adapte olabiliriz. Saat 15:32’ye kadar ay boşlukta olacağı için önemli kararlardan kaçınmak yerinde olabilir. Öğleden sonraysa Daha aktif, hızlı, düşüncesiz ve sabırsız davranmaya meyilli olacağız. Yine de ilgimizi çeken konulara yönelebilir, mantığımız ve duygularımızla ortak hareket edebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, sevecen, sanata düşkün, estetik, maceraperest bir insansınız. Kendinize olan düşkünlüğünüz çok fazla ve bunun üstesinden gelmeyi bilmelisiniz. Gerçeklerle yüzleşmek bazen sizi rahatsız etse de, kariyer ve iş hayatınızda size kolaylık sağlayacak. Bu sene, seyahatleriniz ve bu alandaki işlerinizde güzel gelişmeleriniz olabilir.




Koç Burcu: Bugün, sabah saatlerinizdeki huzursuzluk yerini öğleden sonra, güzel ortamlara bırakacak. Hareketli ve keyif alacağınız birkaç güne hazırlıklı olun.Yine de gün içinde önemli kararlar almamakta fayda var.




Boğa Burcu: Bu birkaç gündür oldukça aktif ve hareketli olan gününüz, bugün öğleden sonra yerini sakinliğe ve kafa dinlemeye bırakacak.Yaptıklarınızı gözden geçirmek, düşünmek ve plan yapmak için uygun bir gün.




İkizler Burcu: Bugün, kendinizi gerek sağlık açısından, gerekse günlük aktivitelerinizde zorlayabilirsiniz. Öğleden sonra daha çok sosyalleşecek, arkadaşlarınızla beraber yapacağınız aktiviteleri devreye sokacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün, sizi zorlayan alanlar geride kalmaya başlayacak. Sosyal alanınızdaki fırsatları, istediğiniz yöne çekmesini bilecek, üzerinizdeki baskıları azaltacaksınız. Ne istediğinizee karar verdikten sonra harekete geçmelisiniz.




Aslan Burcu: Bu Pazar, öğleden sonra hayatınız hareketleniyor. Değişik yerlerde yapacağınız planlar sizi heyecanlandıracak. Kendi kişisel gelişiminize önem verdiğiniz bu dönemde, kendinizi geliştirmek için uğraşıyorsunuz.




Başak Burcu: Gününüzü geçirirken yalnız kalmamaya ve kalabalık ortamlarda bulunmaya özen göstereceksiniz. Öğleden sonra ise, ortaklaşa para durumunuzu gözden geçirebilir veya ödemelerinizi kafanızda planlayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Öğleden sonraya kadar, günlük rutin işlerinizde önemli kararlar almamaya özen gösterin. Bugün yapılması gereken işlerinizi hallettikten sonra partnerinizle ortak yapacağınız alışverişler, gezintiler devrede olacak.




Akrep Burcu: Gününüzün bir kısmını özel hayatınıza ve çocuğunuzun konularına harcarken, diğer yarısında başkalarına hizmet etmek öne çıkabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışı elden bırakmamaya çalışın.




Yay Burcu: Öğleden sonra aşk ve eğlence konuları hayatınızın merkezine yerleşecek. Eğlenceli yer ve ortamlarda parasal harcamalar canınızı sıksa bile, kendinizi bir çok konuda mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.




Oğlak Burcu: Kısa yolculuklar, geziler, alışverişler ve sevdiklerinize ayıracağınız vakit daha keyifli ve sizin için daha anlamlı olacak. İşlerinizi toparladıktan sonra öğleden sonra ilgi alanınızı ailenize ve yuvanıza kaydıracaksınız.




Kova Burcu: Bugün, maddi arzularınız ve bu alandaki beklentilerinizi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Öğleden sonra somut konular yerini, yüzeysel ilişkilere ve hızlı telefon trafiğine bırakabilir.




Balık Burcu: Bugün, daha sakin ama daha keyifli bir gün sizi bekliyor olacak. Öğleden sonra maddi konular ve sahip olduklarınız ön plana geçmeye başlıyor. İş hayatınızdaki sıkıntıları aklınıza getirmek istemeseniz bile, maddi olarak güvensiz olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR