Bu Cuma ilişkilerimizde bir yandan şanslı etkiler devrede olurken, diğer yandan güçlü duyguları hayatımızda iyi idare etmemiz gerekecek. Kıskançlık, sahiplenme, manipülasyona karşı dikkatli olmalı, ilişkilerimizdeki hem pozitif, hem negatif yönleri abartmamaya gayret etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duygusal, dost canlısı, cömert, sempatik bir insansınız. Yaptığınız hatalardan dersler çıkarmasını öğrenmelisiniz. Deniz yolculukları ve seyahatleri fazlasıyla ilginizi çeker. Uzun yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz. Özel hayatınızda başarılı girişimleriniz olacak. Bu sene, hem özel hayatınızda, hem de parasal konularda güzel destekler görebilirsiniz.




Koç Burcu: Temmuz ayına aile hayatınızdaki konuşmalar, görüşmeler ve bu alandaki yapılması gereken günlük işleriniz ve planlarınızla giriş yapabilirsiniz. Aileniz için çalışmaktan, onları ağırlamaktan ve sağlıklarıyla ilgili olarak güzel haberler almaktan fazlasıyla mutlu olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Temmuz ayına merak ettiğiniz her türlü konuyu öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. Oluşan güzel etkileşimlerle keyifli, kısa vadeli planların devreye gireceği, aşk hayatınızda da iletişiminizin kuvvetli olacağı bir dönem olacak.




İkizler Burcu: Temmuz ayı daha çok parasal konulara, yatırımlarınıza, gayrimenkul değerlerinize odaklanabilirsiniz. Aile hayatınızda ya da emlak ile ilgili girişimlerinizde şanslı etkiler altındasınız. Bu süreçte para alacak-verecek dengesini iyi hesaplayarak adım atmaya özen gösterin.




Yengeç Burcu: Temmuz ayında yakın çevrenizden, iletişimsel konularda çok güzel fırsatlarınız ve şanslarınız sizi bekliyor. Yakın çevrenizdeki oluşumlar, hayatınıza, ilişkilerinize olumlu yansıyacak. Hayatınızda kimse yoksa yakın çevrenizden bir insanla aşkı deneyimleyebilirsiniz.




Aslan Burcu: Geri planda çalıştığınız (Yardım derneği, enstitü, hemşirelik gibi), insanlara yardım ettiğiniz işlerinizde güzel başarılar, teklifler, beklenmedik yardımlarla karşılaşabilirsiniz. Temmuz ayında plan yapmalısınız.




Başak Burcu: Sosyal ortamlarda kurduğunuz dostluklar, geleceğinizi hareketlendirebilir. Bugün sevdiğiniz insanla güç çekişmelerine dikkat edin. Onun güçlü kişiliği zaman zaman sosyal ortamlarda sizi zor durumlarda bırakabilir.




Terazi Burcu: Temmuz ayına kariyer etkileriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Beklenmedik yerlerden, özel kurumlardan, gizli derneklerden alacağınız desteklerle iş ve kariyer hayatınızda doğru ilişkiler içine girecek ve bir anlamda kendinizi göstereceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün güzel etkilerle arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin sizi birçok konuda desteklediğini görebilirsiniz. Grupsal işlerinizde şans sizden yana. Seyahat, tatil, yabancılarla yapılacak işleriniz önem kazanıyor.




Yay Burcu: Temmuz ayının başında parasal konular daha fazla ön panda olacak ve bir anlamda iş hayatınızda finansal destekleri bulacaksınız. Parasal konularda dengenizi sağlamak önem kazanıyor. Partnerinizle parasal çekişmelere bugün dikkat edin.




Oğlak Burcu: Ortaklı işlerinizde de hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bugün sevdiğiniz insanla, partnerinizle beraber yapacağınız bir seyahat, belki beraber katılacağınız bir eğitim programı ayaklarınızı yerden kesebilir.




Kova Burcu: Bugün iş hayatınızda çok güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bu teklifle beraber iş hayatınızda desteklendiğinizi göreceksiniz. Partnerinizin hayatındaki güzel gelişmelerin de hem sizin hem de onun iş hayatına yansıdığını göreceksiniz.




Balık Burcu: Bugün aşk hayatınızda çok güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aynı havayı solumak, aynı şeyleri hissetmek romantik oluşumları destekliyor. Varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınız güçleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR