Bu haftabaşı ilişkilerimizde daha anlayışlı, keyifli, romantik ve fedakar etkiler altında olabiliriz. Bir yandan da önemli ve farklı konuşmalar ve görüşmeler hayatımızı renklendirebilir. Perşembe günü mars düzeliyor ve enerjimizde rahatlamalar yaşayacağız. Yine aynı gün iletişimsel konularda daha fazla içe dönebilir, aile hayatımızın üzerine düşebiliriz. Cuma ve Pazar günü şanslı günlerden.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; uyumlu, mutlu, zeki, hayalgücü yüksek, sempatik bir insansınız. Her olayda temkinli olmayı öğrenmeli, biraz da kendi menfaatleriniz için bir şeyler yapmalısınız. Sahne sanatları, insanları ilgilendiren işler tam size göre. Bu sene, önemli anlaşmalar içinde olacaksınız. İlişkilerinizde şans sizden yana.




Koç Burcu: Sabah saatlerinde enerjiniz daha durgun olsa bile öğleye doğru hızlanıyorsunuz. İletişimsel işlerinizde farklı ve sizi heyecanlandıran konular karşınıza gelebilir. Aile ilişkilerinizde düşünceli davranacaksınız.




Boğa Burcu: Bu haftabaşı parasal işlerinizde güzel ve değişik yerlerden fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz geri planda durmak önem kazanabilir. İletişim alanlarınızda çevrenizdeki insanlardan yardım görebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu haftabaşı gruplarla işleriniz ve sosyal ortamlardaki gelişmelerle hayatınız hızlanabilir. Çevrenizdeki insanlardan alacağınız değişik ve farklı konuşmalar sizi heyecanlandırabilir.




Yengeç Burcu: Haftaya iş ve kariyer hayatınız ön planda olarak ya da bu konulardaki önemli işlerinizle başlayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki değişik konuşmalar, çeşitli fırsatlar bu haftabaşı sizi heyecanlandırabilir.




Aslan Burcu: Haftanıza dış ortamlara bağlı konu ve olaylarla başlayabilirsiniz.Sosyal çevrenizdeki konuşmalar bugün sizin farklı ve değişik birgün geçirmenize neden olabilir. İçgüdüsel olarak sezgileriniz bugün devrede.




Başak Burcu: Ortaklaşa parasal işleriniz bu haftabaşı hızlanabilir. İş ve kariyer alanlarınızda önemli konuşmalar ve parasal anlaşmalar içine girebilirsiniz. Özel hayatınızda partneriniz için fedakarlıklarda bulunabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu hafta dış ortamlara bağlı konuşma ve görüşmelerinizde, ortaklı işlerinizde aradığınız sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle esnek ve farklı planlar devreye girebilir. Özel ilişkileriniz önem kazanıyor.




Akrep Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizde kafanız hızlı ve çözüme yönelik çalışabilir. İş alanlarınızda esnek yapınızla işlerinizi halledeceksiniz. Seyahatlerde özel ilişkileriniz bu haftabaşı romantik ve keyifli olabilir.




Yay Burcu: Özel ilişkilerinizde farklı aktiviteler, değişik heyecanlar bugün sizi canlandırabilir. Ortak atılacak adımlara daha fazla önem vereceksiniz. Aile hayatınızda keyif, romantizm ve biraz da keyfe keder davranışlar ortaya çıkabilir.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda yapacağınız değişik ve sıradışı konuşmalar sizi keyfilendirecek. Sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde romantik ve sevgidolu yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Bazı anlaşmazlıkları gözünüzde büyütmeyin.




Kova Burcu: Bu haftabaşı size keyif verecek konuşmalar ve görüşmeler içinde olacaksınız. Aşkta iletişim önem kazanıyor. İş ve hizmet alanlarınızdaysa fedakar etkilerle, doğru köprüleri kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden haberleriniz var.




Balık Burcu: Maddi beklenmedik gelişmeler aile hayatınızda keyfinizi arttıracak ya da aileniz için yapacağınız yatırım veya harcamalarınızda esnek olacaksınız. Aşkta romantik etkileşimler devrede, hayata aşkla bakacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR