Bugün ve yarın Ay Kova burcunda olacak. Arkadaş ilişkilerimiz ve sosyal çevre alanlarımız önem kazanmaya başlayabilir. Ayrıca teknolojik konulara daha fazla vakit harcayabilir, toplumsal konulara kafa yorabiliriz. Evcil hayvanlarımızın temizliğiyle ilgilenmek öne çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekingen, kıskanç, sanata düşkün, zeki bir insansınız. Edebiyat, sanat ve müzik sizin için çok önemli. İşinizi veya hobilerinizi bu alandan seçebilirsiniz. Ticari konularda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Biraz karşı tarafı düşünmeyi ve insanların sözlerine inanmayı tercih etmelisiniz. Bu sene maddi konularda güzel şanslarınız olabilir.




Koç Burcu: Gününüze sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgili konularda mantıklı çözümler üreterek ve sevdiklerinizle anlamlı planlar yaparak gireceksiniz. İş hayatınızda önemli fırsatları adeta kendiniz yaratacaksınız.




Boğa Burcu: Satış, pazarlama ve ticarete yönelik konularda kafanız iyi çalışacak. İstediğiniz şartları elde edebilir, toplantılara veya konuşmaya dayalı işlerinizde kendi bakış açınızı rahatlıkla kabul ettirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Maddi kazanımlarda ve para ile ilgili konularda kafanız mantıklı çalışabilir.Taraflı davranmaya müsaitsiniz ama olabildiğince tarafsız kalmaya çalışın. Başkalarının işine karışmayı seviyorsunuz.




Yengeç Burcu: Hayatınıza ve kendinize yönelik alanlarınızda kafanızdakileri hayata geçirmek için sabırsızlık duyuyorsunuz. Kendinize ve isteklerinize yönelik hareketleriniz sevdiğiniz insanı ihmal etmenize neden olabilir.




Aslan Burcu: Geçmişte takıldığınız konu ve olaylar bugün gündeme gelebilir. Bilinçaltınıza takılan konuları iyi organize etmeyi bilecek, sezgilerinizi dinleyerek adımlar atacaksınız. Arkadaşlarınızdan tavsiyeler gelebilir.




Başak Burcu: Bugün sevdiğiniz insanlarla, sosyal ortamlarda fikir alışverişlerinden ve organizasyonlardan faydalanabilirsiniz. Biraz daha rahatlamaya ve gülümsemeye ihtiyacınız var.




Terazi Burcu: Kariyerinize ve iş hayatınıza yönelik oluşumlarda kendinizi rahatlıkla göstereceğiniz ve anlatacağınız bir dönem içindesiniz. Bugün bir çok işinizi planlı davranırsanız rahat halledebilirsiniz.




Akrep Burcu: Sizi heyecanlandıran bir seyahat veya organizasyonla ilgili düşünceleriniz bugün kesin ve planlı olabilir. Hazırlıklarınız varsa tamamlamanız gerekenler üzerine yoğunlaşmalısınız.




Yay Burcu: Bugün eşinizin veya sevgilinizin maddi durumuyla ilgili konu ve detaylar üzerine yoğunlaşacaksınız. Kısa seyahatler, iletişime dayalı işler ve yakın çevre konuları gündeminize yerleşecek.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda veya taşınmayla ilgili işlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz bugün iyice hızlanabilir. Aniden ortaya çıkacak bir fırsat sizi oldukça heyecanlandıracak.




Kova Burcu: Güne hareketli ve canlı olarak başlayacaksınız. Şartlar sizden yana olacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kendinize ait konularda yapmanız gerekenleri öne almalı ve bugün onlar üzerine yoğunlaşmalısınız.




Balık Burcu: Günlük iş rutininiz daha içe dönük ve sakin bir atmosferde başlayabilir. Aşk hayatınızda konuşmalarınız ve istekleriniz artarken, sinema, kreatif işe sahip olanlar bugün olumlu bir gün geçirebilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR