Bugün devreye giren Güneş- Uranüs olumlu açısıyla hayata esnek ve rahat etkilerle bakıyoruz. Bilim, teknik, toplumsal konulara bakış açımız rahat ve açık olabilir. Önemli iş girişimlerimizi başlatabilir, kendimizi geliştirmek istediğimiz konuların bizleri heyecanlandırdığını görebiliriz. Herşeyi kendimize özgün bir şekilde ele alma ihtiyacımız yüksek olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, sezgi gücü yüksek, zeki bir insansınız. Konsantrasyonunuz çok yüksek ve amaçlarınız doğrultusunda hareket etmesini iyi beceriyorsunuz. Hırslı ve sorumluluk sahibi yönlerinizle iş hayatınızda yukarılara çıkmak sizin için çok kolay. Bu sene, güçlü kişiliğinizle güzel şanslar yakalayabilirsiniz.




Koç Burcu: Yakın çevrenizle olan iletişiminizde oldukça heyecanlı ve canlı bir gün sizleri bekliyor olacak. Hayatınızın akışı hızlanabilir ve farklı konu ve olaylara odaklanabilirsiniz. Özel hayatınızda etkileşimleriniz yüksek.




Boğa Burcu: Bugün, parasal konularda beklenmedik ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Her zaman davrandığınızdan daha farklı davranışlar sergilemeniz mümkün. Kafanızdaki planları aile ortamlarınıza aktarabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde sizi heyecanlandıracak, değişik olayların peşinden gitmeye hevesli olacaksınız. Arkadaşlarınız ve sizi sevenler hayatınıza önemli değişimleri taşıyabilir.




Yengeç Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda beklenmedik ve farklı olaylar yaşamanız mümkün. Olayları biraz da siz tetikliyor olacaksınız çünkü normalde verdiğiniz tepkilerin dışında davranabilirsiniz. Maddi anlamda olumlu bir gün.




Aslan Burcu: Arkadaş ortamlarınızda, seyahate dayalı planlarınızda sıradışı ve güzel gelişmelere açık bir gün geçirebilirsiniz. Alacağınız destek fazla olacak ve grupsal ortamlarda kendinizi istediğiniz şekilde göstereceksiniz.




Başak Burcu: Duyacaklarınız sizi canlandırabilir. İş ve kariyer alanlarınızda oldukça heyecanlı ve değişik bir gün olabilir. Parasal konularda da şansınız yüksek olacak. Siz sakin durdukça işler tam da istediğiniz gibi yoluna girebilir.




Terazi Burcu: Özel hayatınızdaki değişimler, değişik ve farklı yolculuk planları yapmanıza neden olabilir. Veya sevdiğiniz insanla değişik ve ani seyahate gitme isteğiniz baskın olacak. Sosyal çevre ilişkilerinizden faydalanın.




Akrep Burcu: İş ve hizmet ortamlarınızda farklı ve değişik davranma isteğiniz yoğun olabilir. Özellikle ortaklı bir işiniz varsa olumlu etkiler altında olabilirsiniz. Kariyeriniz için daha önceden konuşulmuş işler gündeme gelebilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde sıradışı ve farklı bir gün geçirmeyi tercih edeceksiniz. Kendinizi mutlu şanslı ve yaratıcı hissetmeniz mümkün. Ayrıca dış ortamlarda önemli konuşmalar için toplanabilirsiniz.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızda her zaman sergilediğiniz davranışlardan farklı bir gün geçirebilirsiniz. Değişim isteğiniz yüksek olacak ve size heyecan verecek işlerin peşinden gitmeye özen göstereceksiniz.




Kova Burcu: Düzenli bir hayatınız ve ilişkiniz varsa bugün sevdiğiniz insanla harika bir iletişim içinde olabilir, kısa gezilerle, alışveriş ve aktivitelerle ilişkinizi yeniden canlandırabilirsiniz. Konuşmalarınızda birbirinizi destekleyeceksiniz.




Balık Burcu: Eviniz ve ailenize yönelik parasal konularda değişik ve farklı tavırlar sergileyebilirsiniz. Paraya yaklaşımınız sıradışı olabilir ve güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Yapılması gerekenleri konuşmaktan çekinmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR