Bu Pazar, gökyüzünde oluşan Venüs- Uranüs olumlu açısıyla ilişkilerimizde değişik ve farklı davranışlarımız öne çıkabilir. İlişkilerimizde esnek, rahat olacak, değişikliklerden daha fazla keyif alacağız. Değişik yerlerde bulunmak, hava almak, farklı planlar içine girmek bizi rahatlatabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hayalgücünüz yüksek. Etrafınızdaki olayları gözlemlemeyi seviyorsunuz. Şansınız çok iyi ve siz bunun farkındasınız yalnız işinizi her seferinde şansa bırakmaya meyillisiniz. Öğrenmeye merakınız ve yöneticilik kapasiteniz var. Bu sene, ilişkilerinizden öğreneceğiniz çok şey olabilir. Şanslısınız.

Koç Burcu: Bu Pazar yakın çevrenizle esnek, rahat ve farklı planlar içine girebilirsiniz. Yine iletişim ve bilgisayar sektöründe farklı teknikler, güzel oluşumlar karşınıza gelebilir. Haftabaşına bıraktığınız işleriniz için akşam saatlerinde hazırlanmaya çalışın.

Boğa Burcu: Bu Pazar güzel destekleriniz var, hayata esnek bakacaksınız. Bir yandan da beklenmedik gizli yardımlar, hayatınızı rahatlatabilir ve güzelleştirebilir. Sabah saatlerinde sevdiğinizle vereceğiniz ortak kararlarda zorlanmalara dikkat.

İkizler Burcu: Bu Pazar, aile ortamlarınız ve kendinizi dışarıya atma isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz. Sabah saatlerinde memnuniyetsizliğiniz yüksek olurken, öğleden sonraysa sosyal ortamlarda daha rahat tavırlar sergileyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Kariyerinizde geri planda durduğunuz, başkalarına yardım ettiğiniz konularda güzel sonuçlar almaya ve farklı yöntemlerle hareket etmeye yatkınsınız.Yine ailevi konular ve sosyal çevrenizde güzel, esnek, rahat ilişkiler kurulabilir.

Aslan Burcu: Yabancılarla yapılacak işler, dış ortama bağlı gelecek planları anlamında arkadaşlarınızla güzel organizasyonlar, plan ve projeler içine girebilirsiniz. Büyük planlara ve bunları harekete geçirmeye ihtiyacınız olabilir.

Başak Burcu: Bu haftasonu birtakım beyin fırtınası sonucunda parasal çözümleriniz hayatınıza olumlu yansıyabilir. Kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz, yakın çevrenizdeki konuşmalar sizi harekete geçirecek, insanlardan yardım istemekten korkmayın.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda ya da ortaklı iş yaptığınız konularda partneriniz sizi iş ilişkileriniz anlamında destekleyecek. Yine seyahat veya tatildeyseniz özel hayatınızda sevdiğiniz insanla esnek ve keyifli ilişkiler içindesiniz.

Akrep Burcu: İş hayatınızda beklediğiniz fırsatların karşınıza gelmesiyle beraber parasal yönden de güzel gelişmeler içine giriyorsunuz. İş hayatınızda yapılması gerekenler konusunda esnek ve rahat ilerleyeceksiniz. Haftabaşı için planlarınızı oluşturun.

Yay Burcu: Bu Pazar özel hayatınızda esnek ve farklı bakış açınızla sevdiğiniz insanla oldukça uyumlu olacaksınız. Geçmiş konu ve olayları aklınızdan çıkarmanız gerek. O zaman ilişkilerinizde daha rahat yol alacaksınız.

Oğlak Burcu: Bu Pazar evinizle ilgili yapılması gereken konu ve olaylara daha fazla odaklanacaksınız ve bunları farklı, keyifli bir şekilde yapmaktan da geri durmayacaksınız. Ailevi işler tamamlandıktan sonra dış ortamlarda bulunabilirsiniz.

Kova Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız planlar sizi destekleyecek. Bir yandan aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla kısa tatil programları, aktiviteler, yolculuklar devreye girebilir ya da iletişim halinde olacağınız insanlarla keyifli ve bir o kadar yaratıcı zamanlar geçirebilirsiniz.

Balık Burcu: Bu Pazar, özel hayatınızda gün içinde bazı gerginlikler veya memnuniyetsizlikler olsa bile, esnek yapınızla gün içinde rahat tavırlar öne çıkabilir. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu kılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR