Bugün sabah saatlerinde daha anlayışsız ve sinirli bir yapı sergileyebiliriz. Saat 10:13’ten sonra ay boşluğa girecek. Elimizi attığımız önemli işlerden sonuç beklememeliyiz. Bu süreçte tamamlanması gereken işlerimizi halledebiliriz. Saat 16:45’ten sonra Ay’ın başak burcuna geçmesiyle beraber, işlerimizde bir hızlanma görülebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, seyahat etmeyi çok seviyorsunuz.Yararlı ve başarılı dostlarınız sayesinde uğraştığınız alanda başarı kazanacaksınız. Çabuk hereket eden yönünüz, sabırsızlığa ve aceleciliğe sebep olabilir. Bu sene, girişimleriniz açısından sizi destekliyor. İş alanlarınızda bir sürü fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.




Koç Burcu: Güne eğlenceli konu ve olaylarla giriş yapmanız mümkün. Bir arada olduğunuz veya flört ettiğiniz insanla aynı mantık ve duygu çerçevesinde hareket edebilir, eğlenceyi ve riski sevebilirsiniz. Yakın çevre iletişiminize dikkat.




Boğa Burcu: Bugüne adapte olmakta zorlanabilir, işlerinizi evinizden halletmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonraysa uzun zamandır ihmal ettiğiniz işlerinizin peşine düşebilir, parasal harcamalarda bulunabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün iletişimi yüksek, yakın çevre konularınız ön planda olabilir. Yapacağınız işlerde çevrenizdeki insanlardan ve özel hayatınızdan destek görmeniz mümkün. İş alanlarınızda bazı insanların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Gününüze e parasal konular ve bu alandaki işlerinizle başlayabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız konusunda sahip olduklarınız sizin için önemli olacak. Yapmanız gereken işlerinizi ve halletmeniz gereken parasal konuları rahatlıkla halledeceksiniz.




Aslan Burcu: Kendi düşünceleriniz ve istekleriniz önem kazanırken iş alanlarınızda bazı fikirsel anlaşmazlıklara açıksınız. Duygusal konularda mantıklı yanlarınızla sorunlarınıza kolay çözümler bulacaksınız.




Başak Burcu: Güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Bazı iş fikirlerinize vereceğiniz tepkilere bugün dikkat edin. Esnek yapınız size çok şey kazandırabilir. Öğleden sonraysa şartlar sizin lehinize dönüyor.




Terazi Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlık konularınız, davet veya organizasyon işleriniz ön planda olacak. Bugün yalnız kalmayacak ve gruplarla hareket etmekten keyif alacaksınız. Hayatınıza dair konularda arkadaşlarınız size yardımcı olacaklar.




Akrep Burcu: Güne göz önünde olacağınız konularla, iş konularına odaklı bir şekilde başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler konusunda, başka insanlara yardımınızda fazla olacak. Özel hayatınızda da bugün esnekliğinizi ve anlayışınızı kaybetmeyin.




Yay Burcu: Dış ortamlarda ve iş alanlarınıza kanalize olarak gününüzü geçirebilirsiniz. Sevdiğinizle yapacağınız bazı planlar akşam saatlerinde değişikliğe uğrayabilir. İş alanlarınızdaki fikirsel anlaşmazlıkları çok önemsemeyin.




Oğlak Burcu: Ortaklaşa para konularıyla başlayan gününüz, bu işlerinizi hallettikten sonra rahatlamanıza neden olabilir.. Bugün iş ortamlarınızda ciddi adımlar atarak ve sorumluluk alarak ilerlemeyi tercih edeceksiniz.




Kova Burcu: Özel hayatınız ve ortaklı işlerinizde bazı fikir ayrılıkları yaşansa bile, keyfinize diyecek olmayabilir. Öğleden sonraysa daha içe dönük bir yapı sergileyebilirsiniz. Maddi konularda gözünüzü daha fazla açmaya çalışın.




Balık Burcu: Gününüze iş ve hizmet alanlarınızdaki konularla veya sağlığınızla ilgili düzenlemelerle başlayacaksınız. Öğleden sonraysa algınızı özel ilişkilerinize kaydırabilirsiniz. Canınızı sıkan fikirlere daha yumuşak yaklaşımlar gösterin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR