Bugün Ay Yengeç burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, geçmişe duyulan özlem artar. Eski konular gündeme gelir. Ailemizi ve sevdiklerimizi koruma iç güdüsü daha çok ön plana çıkar. Duygularımızın en yoğun yaşanabileceği zamanlardır. Duygusal anlamda fedakarca davranışlarda bulunabiliriz. Ay yengeç burcundayken sevgilimizle ya da ailemizle güzel ve etkili saatler geçirebiliriz. Ancak duygusallığın verdiği hassasiyetle, alınganlığa karşı dikkatli olmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; etkileyici tarzınızla peşinizden insanları sürüklemeniz ve onları yönetmeniz çok normal. Karşı cins üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz, sizinleyken insanlar asla sıkılmaz çünkü onları eğlendirmesini iyi biliyorsunuz. Bu sene, kısa vadeli planlarınızı iyi koordine etmeli ve gücünüzü ortaya çıkarmalısınız.

Koç Burcu: İş hayatınızda stresli ilişkilerinizi idare etmeli, sevdiklerinizle geliştireceğiniz iletişiminizde bugün biraz daha ılımlı olmalısınız. İletişimsel konularda güzel seçenekleriniz olabilir ama kendi gücünüzün farkında değilsiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularda güzel seçenekler durumunuzu toparlamanıza yardımcı olacakken, dış ortamlardan alacağınız desteği az görmeyin. Yakın çevrenizden duyacağınız konuşmalara tepkilerinizi iyi kontrol edin.

İkizler Burcu: Kendinize ve çevrenize karşı anlayışınız yüksek olurken, bilinçaltınızda tuttuklarınız yüzünden iş alanlarınızda biraz diken üstünde olabilirsiniz. Harcamalarınızı ailenize ve sevdiklerinize göre düzenlemelisiniz.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa atılacak adımlarda kendi gücünüzü ve yönünüzü iyi belirlemelisiniz. Yakın çevrenizdeki gelişmeler, bugün sizi daha eğlenceli ve keyifli yapabilir. Özel ilişkilerinizde ılımlılığa ihtiyacınız var.

Aslan Burcu: İş bağlantılarınızı ve sosyal çevrenizi bugün iyi entegre etmeli, kendi yolunuzu bulmakta zorlanmamalısınız. Geri plandan yürütülecek işlerinizde kendinizi şanslı hissetmeniz mümkün.

Başak Burcu: Kreatif yönünüzü iş alanlarınıza etkili bir şekilde aktarmak bugün sizi yorabilir. Kariyerinizdeki bazı stresli ilişkilerinizle kendi yöntemlerinizce başetmeniz gerekiyor.


Sosyal ortamlarda aradığınız neşeyi bulacaksınız.

Terazi Burcu: İçsel davranışlarınızı daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işlerinizde doğru bir şekilde ortaya koymalısınız. Dış ortamlarda sevdiklerinizle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda görünmez şanslarınız var.

Akrep Burcu: İletişiminizdeki gücü, parasal konularda düşündüklerinizi harekete ve doğru ilişkilerle ilerlemek için kullanmalısınız. Dış ortamlarda sosyal çevrenizden göreceğiniz destekler bugün yüzünüzü güldürebilir.

Yay Burcu: Hayatınızda birçok konu yoluna girerken, özel hayatınızda biraz daha ılımlılığa ve doğru yöne ihtiyacınız olabilir. Sezgileriniz ve bazı hesaplarınız iş hayatınızda işinize yarayacak. Mutluluk içinizde.

Oğlak Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda kendi gücünüzü etrafınıza göstermeli, ileriye gitmek için yönünüzü belirlemelisiniz. Özel hayatınızda seyahatler ve dışarıda yapılacak aktiviteler size daha cazip gelebilir.

Kova Burcu: Bilinçaltınızdaki korkularınız sizi eğlenmekten ve hayatı geldiği gibi algılamanızdan bugün alıkoyabilir. Olayları daha fazla stresli hale getirmeden yolunuzda ilerleyin. Parayla ilgili bir mevzu tamamlanabilir.

Balık Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanların sizi ailevi konularda yönlendirmelerine bugün yanıt vermeyebilirsiniz. İçinizde yaşadığınız streslerle başetmenin en güzel yolu, kendi yolunuzda ilerlemek. Aşkta ve iletişimde işler istediğiniz gibi ilerliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR