Bu Cumartesi devreye giren etkilerle, özel ilişkilerimizde sevdiğimiz insanla birbirimizi anlamakta, sevgimizi karşı tarafa aktarmakta sıkıntılar yaşayabiliriz. Yine parasal işlerimizde ve adımlarımızda dikkatli olmakta fayda var. Bu süreçte çeşitli fırsatlarda karşımıza gelebilir yalnız hayat bize karşı hissiyle başetmeyi bilmeli, abartılı ve doğru olmayan tavır ve davranışlardan kaçınmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, dostlarınız ve çevreniz sizi istediğiniz yerlere taşıyabilir. Sorumluluklarınız bazen size ağır geliyor ve onlardan kurtulmak istiyorsunuz. Bu yıl, ilişkilerinizde ve parasal alanlarınızda dikkatli olmanız gerekebilir. Yine de hayat size birçok açıdan fırsatlar sunacak.




Koç Burcu: Bugün yakın çevre ilişkilerinizde ve iletişim halinde olacağınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Günlük eğlenceli aktiviteler bu durumlardan çıkmanıza yardımcı olabilir.




Boğa Burcu: Bu Cumartesi en çok parasal konularda kendinizi yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin ve eşinizle konuşmalarınızda biraz daha olumlu olmaya çalışın. Eğlenceli ortamlarda abartma ihtimaline karşı dikkatli olun.




İkizler Burcu: Bugün ilişkilerinize dikkat edin. Sevdiğiniz insanla aranıza bir duvar örebilirsiniz. Gerçek duygularınızdan ona bahsetmek, ona açılmak kolay olmayacak. Aile hayatınızda abartıdan ve müsrifçe davranışlardan uzak durun.




Yengeç Burcu: İşinizi mutluluğunuza tercih etmek durumunda olmanız, işinizin ağır sorumlulukları, hayata bir parça da olsa negatif bakmanızı sağlayabilir. Bir yandan yakın çevrenizdeki güzel oluşumlar, hayatı daha farklı algılamanıza sebep olacak.




Aslan Burcu: İlişkilerinizden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde birtakım gerilimler, zorlanmalar, kendinizi ilişkilerinizde yeteri kadar ifade edememe gibi durumlara karşı da dikkatli olmakta fayda var.




Başak Burcu: Kendinizi iyimser hissederken, ailevi ilişkilerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Belki de işinizi aşkınıza, ev ve aile hayatınıza tercih edeceksiniz. Bu dönemde içinizde bir mutsuzluk, büyük bir yalnızlık hissedebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bir yandan hayatın sizi koruduğu düşüncesi, hissiyatı hakimken bir yandan da ilişkilerinizdeki bozulmalar sizi biraz zorlayacak. Ailevi konularda, iş ilişkilerinizde ve özel hayat ilişkilerinizde bu haftasonu dikkatli olun.




Akrep Burcu: Bu Cumartesi, iş ve parasal ilişkileriniz bozulabilir. Alışverişlerinize ve para harcamalarınıza dikkat edin, hayatın sizi zorladığını düşünebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik sizi sıkıntılarınızdan kurtarabilir.




Yay Burcu: Göz önünde bulunacağınız ortamlarda aşırı iyimser, belki de insanların dikkatini çeken abartılı tavırlarla hareket edebilirsiniz. İnsanlara bazı durumları çaktırmak, ruh halinizi göstermek istemeyeceksiniz ama bu içten içe sizde derin yaralar bırakabilir.




Oğlak Burcu: Kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Sağlığınızla ilgili birtakım sıkıntı ve problemler varsa bunlar da devrede olabilir. Hem aşk hayatınızda hem özel hayatınızda hem de iş yaptığınız insanlarla olan bağlantınızda biraz blokajlar, sıkıntı ve sorunların oluşması söz konusu.




Kova Burcu: Özellikle ailevi konuları içeren ilişkilerde hayat sizi desteklemeyecek. Kendinizi yalnız, yorgun, halsiz hissedecek ve kimsenin sizi anlamadığını düşüneceksiniz. Aynı zamanda bu süreçte ortaya çıkan ilişkileriniz de birtakım hayal kırıklıkları ve sıkıntılar içeriyor.




Balık Burcu: Özel hayatınızda durumları toparlamak isterken, aile hayatınızda sıkıntılı bir süreç içindesiniz. Aile hayatınızdan kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Evinizle ilgili başlattığınız bir proje varsa sıkıntılı durumlara dikkat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR