Bugün bu haftanın en zorlayıcı günlerinden birini yaşayacağız. Güneş- satürn karşıtlığı, venüs- neptün karesiyle hayat bizi destekleyemeyecek ve bazı ilişkilerimizde hayalkırıklıklarına, sıkıntılara ve yanlış yönlenmelere açık olacağız. Sorumluluklarımız bize ağır gelebilir. Özel ilişkilerimizde sevdiğimiz insanla birbirimizi anlamakta, sevgimizi karşı tarafa aktarmakta sıkıntılar yaşayabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayatı bir macera olarak görüyorsunuz ve etrafınızda hep barışçı ortamlar olsun istiyorsunuz. Yaşamdaki kazançlarınız etkili ve güçlü arkadaşlıklarınız sayesinde oluşacak. Etkileyici tarzınızla karşı cinsin ilgisini üzerinize çekmekte zorlanmazsınız. Bu sene, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. İlişkilerinizi çok fazla zorlamayın.




Koç Burcu: Beklenmedik olayların cereyan etmesi, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde hayalkırıklıklarını tetikleyebilir. Bir yandan kararsız, stabil olmayan koşullar, bir yandan hayatın desteklememesi ve bazı ilişkilerinizde oluşan bozulmalara dikkat edin.




Boğa Burcu: İlişkilerinizde birtakım sıkıntılar ve hayal kırıklıklarına açık olacaksınız. Parasal konularda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz.. Eşinizle ve partnerinizle karşı karşıya gelme, birtakım sıkıntılar yaşama ihtimaliniz söz konusu.




İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanın sorumluluklarını üstlenmek istemeyebilirsiniz, bunu ağır bulabilirsiniz ya da o sizin çok sorumsuzca davrandığınızı düşünerek buna göre hareket ediyor olabilir. Bu süreçte birbirinizle anlaşmak kolay olmayacak.




Yengeç Burcu: İş hayatınızdaki sorumluluklarınız, sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bu sorumlulukların fikirsel olarak ve bedensel olarak sizi yorduğunu, hayatın sizi desteklemediğini, iş koşullarınızın sizi mutsuz ettiğini görebilirsiniz.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda, aşk hayatınızda ve çocuğunuzla olan bağlantılarınızda birtakım sıkıntılar, sorunlar ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizden beklediğiniz desteği göremeyeceğiniz birkaç gün içinde olacaksınız.




Başak Burcu: Erkek figürleriyle ve patronlarınızla anlaşmakta zorlanacaksınız. Sorumluluklarınızı çok fazla üstlenmek istemeyebilir ve bu sorumluluklardan kaçmayı tercih edebilirsiniz. Özel ve iş ilişkilerinizde birtakım aldanmalara, hayal kırıklıklarına açıksınız.




Terazi Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren, seyahat ve eğitimle ilgili birtakım işlerinizde yakın çevre sorumluluklarınız size nefes aldırmayabilir. Belki de iş yaptığınız bazı insanları gözünüzde fazla büyütmekten kaynaklı olarak hayal kırıklıkları, sıkıntılar söz konusu.




Akrep Burcu: Patronunuzun ya da beraber iş yaptığınız insanların hayatında birtakım parasal sıkıntıların gündeme gelmesiyle beraber sizin de moraliniz bozuk olabilir. Önemli iş konuşmaları, görüşmeleri ve parasal anlaşmalardan bu tarih civarında uzak durmalısınız.




Yay Burcu: İlişkilerinize, özel hayatınıza çok dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlayamama, onun hayatına karşı esnek olamama, hayatınızın sorumluluklarının ağır gelmesi gibi etkilerle ilişkilerinizde var olan sorunların ortaya çıkması söz konusu.




Oğlak Burcu: İş hayatınızda birazcık daha gerçekçi adımlar atmak bu dönemde önemli olacak. Bir işinizde bitiş, bir sıkıntı, bir problemin ortaya çıkması, hayatın sizi desteklemediğini düşündürtebilir. Hayal kırıklıkları, birtakım sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir.




Kova Burcu: Sosyal çevre sorumluklarınız, hayattan alacağınız keyfi kısacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın sorumsuzlukları, sosyal çevrelerde aranızda birtakım sıkıntılara neden olabilir. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınıza dikkat edin.




Balık Burcu: Ailenizdeki büyüklerden birinin sağlığıyla ilgili konu ve olaylar karşınıza gelebilir. İş sorumluluklarınızı ailevi konu ve olaylar yüzünden üstlenmek istemeyeceksiniz. Yakın çevrenizden bir insanla olan bağlantılarınıza ve ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR