Haziran ayına Ay Koç Burcundayken giriş yapıyoruz. Cesur, girişimci, sabırsız, yönlerimiz öne çıkabilir. Bu hafta gökyüzünden alacağımız ters açılarla tartışmalar gereksiz bir biçimde büyüyebilir. Kaprisli, inatçı, aceleci tavırlarımıza bugün dikkat edelim.. Baş ağrılarına ve duygusal gerginliklere dikkat!

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; enerjiniz çok yüksek ve insanları kolaylıkla etkileyebiliyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz gelişmiş olmasına rağmen,sanat alanında da başarı sağlamanız ve kariyer yapmanız mümkün. Macera yaşamaya bayılıyorsunuz. Bu sene, düşündükleriniz karşınıza gelebilir. Güzel dileklerde bulunun.

Koç Burcu: Haziran ayında yakın çevrenizle oldukça ilgili olacaksınız. Akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde yüzeysel ama bir o kadar da çok yönlü olabilirsiniz. Düşüncelerinizi Haziran başında kontrol etmeye çalışın biraz olumsuz olabilirler.

Boğa Burcu: Maddi konularda atılacak adımlar bu ay sizi daha fazla ilgilendirecek. Bugün dış ortamlarda veya daha az samimi olduğunuz kişilerle duygu iniş çıkışlarınız olurken, tek başınıza olmaktan daha fazla mutlu olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Haziran ayı her şey sizin için daha hareketli akarken bir yandan da ikili ilişkilerinize ve aile hayatınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Bugün sosyal çevrelerde kafanıza göre hareket edeceksiniz.

Yengeç Burcu: Haziran ayında sosyal çevrenizde konuşma ve görüşmeleriniz bir yandan devam ederken bir yandan da plan ve projelerinizi oluşturmanın tam zamanı olacak. Bugün anlık iş planları gününüzü farklı kılabilir.

Aslan Burcu: Haziran ayında bir yandan kariyerle ilgili konuşma ve görüşmeleriniz hızlanırken diğer yandan da sosyal çevre ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz daha da kuvvetlenecek. Bugün dış ortamlarda anlık ve kafanıza göre davranabilirsiniz.

Başak Burcu: Haziran ayında göz önünde olacağınız konu ve olaylar, ilişkiler önem kazanıyor, kariyeriniz hızlanacak. Ailevi konularda dengeyi iyi korumanız gerekebilir. Bugünse, para harcamalarınızda anlık hareketlere dikkat edin.

Terazi Burcu: Haziran ayı seyahatlerin, eğitimin, önemli işlerin ayı olabilir. Haziran ayının girişindeyse fikirlerinizde ve düşüncelerinizde biraz olumsuzluklar altındasınız. Bugün özel hayatınızda sıkılganlıklarınızı iyi kontrol etmelisiniz.

Akrep Burcu: Haziran başında para giriş-çıkışlarınızı iyi dengelemeye önem vermelisiniz. Bu ay daha çok alacak, verecek dengenizi sağlamaya çalışacaksınız. Bugün iş ortamlarınızda değişik ve farklı olan ilginizi çekebilir.

Yay Burcu: Haziran ayında en çok birebir ilişkilerinize veya ortaklaşa iş alanlarınıza odaklanacaksınız, bu konularda sıkıntılarınız olsa bile çözüm için fırsatlarda oluşacak. Aşkta duygusal tepkileriniz iniş çıkışlı olabilir.

Oğlak Burcu: Haziran ayında iş hayatınızdaki girişimlerin karşılığını almak, isteyebilirsiniz. Bazı ufak tefek sıkıntılara bu ayın başında açıksınız. Bugün işinizdeki bazı sorunları ailenizle paylaşırken, değişik tutumlar sergileyebilirsiniz.

Kova Burcu: Haziran ayına hayata aşkla, keyifle, mutlulukla ve çocuklarınızla olan paylaşımlarınızı arttırma isteğiyle başlayacaksınız. Sosyal çevre sorumluluklarınızı bu ay başında iyi kontrol edin. Yakın çevrenizle kısa planlar bugün etkili olabilir.

Balık Burcu: Haziran ayında ailevi konular ön planda olurken eğer eviniz için giriştiğiniz birtakım eşya değiştirme, dekorasyon, boya, badana, tadilat işleriniz varsa bu konularda bu hafta birtakım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bugün anlık para tepkilerinize dikkat edin.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR