Haftaya ay balık burcundayken biraz rahat ve fadakar etkilerle başlıyoruz. Önemli işlerimizi halletmek için Salı gününden faydalanalım. Bu hafta ilişkilerimiz anlamında bizi biraz zor günler bekliyor. 02-03-04 haziranda hayat bizi destekleyemeyecek ve bazı ilişkilerimizde hayalkırıklıkları ve yanlış yönlenmelere açık olacağız. Pazar günü ikizler burcunda oluşan yeniayla birlikte iletişimsel konular ve yakın çevremizi işin içine alacak alanlarda yeni kararlar ve başlangıçlar devreye girebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, etkili ve güvenilir dostlarınız sayesinde hayatınız boyunca sırtınız yere gelmeyecek. Çevrenize karşı çok hassassınız ve insanlık için enterasan fikirleriniz var. Bu sene, özel hayatınızda önemli sonuçlar elde edecek, mutlu olacaksınız.

Koç Burcu: Bugün mümkün olduğunca geri planda durmalı ve önemli kararlardan kaçınmalısınız. Neşeniz yerinde olacak, kafanızda halledemediğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz. Parasal işleriniz için çabuk hareket edeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu arkadaş ortamlarınızda ve sosyal olaylara yönelik geçirebilirsiniz. Kişisel hayatınızda önünüzü tam olarak görememeniz net olarak hareket etmenizi engelleyebilir.

İkizler Burcu: Bugün kalabalık ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Hırslarınızı ve isteklerinizi doğru yönlendirirseniz, önünüzdeki dönem daha belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda bu haftabaşı hareketlenmeler olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün yabancı ortamlarda ve yeni tanışacağınız insanlarla olan duygusal temasınızda olumlu bir gün sizi bekliyor olacak. Çok meşgul olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle atılacak adımlar sizi mutlu edecek.

Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi konularıyla ilgili konularda kafanız meşgul olabilir. Yine ortaklaşa giderlerinizde siz üzerinize düşeni yapacaksınız. Aile hayatınızdaki olaylar sizi çabuk harekete geçirecek.

Başak Burcu: Karşı tarafın istek ve düşünceleri sizin istek ve düşüncelerinizden önce gelecek. Özel hayatınızda fedakarlıklarınız ve karşı tarafı anlama isteğiniz öne çıkabilir. İş hayatınızda net olmayan durumlar kafanızın karışık olmasına neden olabilir.

Terazi Burcu: Günlük işlerinizde biraz rahat davranmaya müsait olacaksınız. Daha planlı ve programlı olmaya gayret etmelisiniz yoksa işleriniz zamanında yetişmeyebilir. Maddi konularda bu haftabaşı daha etkili hareket etmeniz mümkün.

Akrep Burcu: Aşk ve eğlence hayatınız bugün sizi hareketlendirebilir ama yine de bazı duygusal meseleleri halletmek isteyeceksiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili haberler ve konular hayatınızda öne çıkabilir.

Yay Burcu: Ev ve aile konuları bugün vaktinizin çoğunu alabilir. Daha çok evinizde vakit geçirmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Bu aralar vereceğiniz kararların netliğini bugün sorgulayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, yakın çevre alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. İletişime yönelik işlerinizde kafanızı dinç ve berrak tutmaya özen gösterin. Çevrenizdeki insanlardan alacağınız bilgilerle çabuk harekete geçmek önemli olacak.

Kova Burcu: Bugün parasal konularda ve sahip olduğunuz değerlerde iyi bir noktada olduğunuzu farkedeceksiniz. Sadece yapmanız gereken daha az kendinizden ödün vermeniz ve bu konularda net olmanız. Güzel anlaşmalar ve konuşmalar oluşabilir.

Balık Burcu: Bugün daha hareketli ve aktif birgün geçireceksiniz. Akraba veya kardeşlerinizin yardımına koşabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız hala ön planda olmasına karşılık bazı seyahat ve iş konularını netliğe kavuşturmalısınız.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR