Bu Cumartesi gece saatlerine kadar Ay akrep burcunda olacak. Duygularımız yoğun, hislerimiz güçlü olabilir. Yanlış anlama ve abartmaya karşı dikkatli olalım.. Sabit ve inatçı fikirler gerginlik yaratabilir. Yarın oluşacak dolunay etkisini bugünden hissetmeye başlayabiliriz. Sinirli olmamaya, agresif tutumlar içine girmemeye özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; idealist, şanslı, hassas, dost canlısı ve popüler bir kişiliğe sahipsiniz. Hata yapmaya müsait bir yapınız var bu sabırsız davranışlar ve biraz da sonuçlara direkt atlamanızdan kaynaklanıyor. İnsanlara yardım ederken, farkında olmadan kendinize de faydanız dokunuyor. Bu sene, sosyal çevrenizden faydalar göreceksiniz.




Koç Burcu: Enerjiniz o kadar dağınık ve yoğun ki, hızlı ve aceleci tavırlarınızla yolunda giden işlerinizi kendiniz bozmamaya özen gösterin. Sizi rahatlatacak ve yol gösterecek insanlara olan ihtiyacınızı gidermeye bakın.




Boğa Burcu: Ortaklaşa parasal konularda sinirli ve agresif tutumlar içinde olabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda insanlar sizinle paylaşım içinde olmak isterken siz kafanızdaki düşünceler yüzünden durumlardan çok da keyif almayacaksınız.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda karşı tarafın bazı hareketleri sizi sinirlendirebilir veya siz onun agresif tepki vermesine neden olabilirsiniz.Yapmanız gereken işlerinizi ertelememeniz faydanıza olabilir.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızdaki insanla sosyal ortamlarınızda bazı anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Günlük koşturmalarınız sizi fazlasıyla zorluyor, bir arada olduğunuz insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın.




Aslan Burcu: Özel hayat ve sosyal çevre arasındaki gerginlikler artabilir. Bugün ailevi konularınızda çok da iyimser olamayabilirsiniz. İçinizde yükselen enerjiyi bu birkaç gün boyunca iyi bir şekilde kontrol etmelisiniz.




Başak Burcu: Kısa vadeli planlara odaklanmak bugünün konusu olacak yalnız dış ortamlarda olsanız bile çok kolay mutlu olamayabilirsiniz. Aile arasındaki gerilimleri bu birkaç gün iyi kontrol etmeye çalışın.




Terazi Burcu: Bugün para dengenizi oturtma konusunda kolay memnun olmayacaksınız. Bu da beklentilerinizin yüksek olmasından kaynaklanıyor. Düşüncelerinizde iniş çıkışlar var ve çevrenize karşı anlayışı elden bırakmayın.




Akrep Burcu: Geleceğiniz adına düşündüklerinizi uygulamak için adım atmak ve ilerlemek isteyebilirsiniz yalnız istekleriniz bugün özel yaşantınızı zorlayabilir. Maddi konularda anlık tepkiler bu haftasonu etkili olabilir.




Yay Burcu: Bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Bazı sözlerinizi yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu haftasonu özel hayatınıza ve ilişkinizi gereğinden fazla dikkat etmeli, anlık çıkışlardan kaçınmalısınız.

Oğlak Burcu: Sosyal ortamlarda alacağınız keyif bugün yüksek olmayabilir. Aslında vaktinizi sevdiğinize harcamak istiyorsunuz. El atmanız gereken bir çok konu olmasına karşın, içinizden bir şey yapmak gelmeyebilir.




Kova Burcu: Toplumsal işleriniz bugün devrede olurken, aileniz ve işiniz arasında bocalayacağınız birkaç gün sizi bekliyor. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınıza vereceğiniz tepkileri iyi kontrol etmeye çalışın.




Balık Burcu: Kaçış yolunu bulduğunuz anda sorunlarınızı göz ardı etmeye hazırsınız. Fikirlerinizi sevdiklerinize aktarmakta bugün zorlanabilirsiniz. Aile hayatınız ve iş alanlarınız arasındaki gitgelleri bu haftasonu kontrol edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR