Bugün duygusal anlamda dengeyi sağlamakta zorlanabiliriz. İstediklerimizle karşılaştıklarımız bizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir. Kolay memnun olmayacak, gün içinde duygu değişkenliklerimizi idare etmekte zorlanacağız. Anlık tepkilerden ve sıkılganlıklardan uzak duralım. Başkalarından alacağımız tavsiyeler işimize yarayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; etkili ve hayatınıza yardım edecek aileniz ve dostlarınız sayesinde yaşamınızda önemli şanslar yakalayacaksınız. Arazi, arsa, mülk, emlak alanlarından yararlanabilirsiniz. Dürüstlük ve adalet sizin için önemli. Bu sene, eylül ayından sonra daha rahat ve konforlu bir hayat sizi bekliyor.




Koç Burcu: Maddi konularınızda, parasal meselelerinizde başkalarından alacağınız tavsiyelere ihtiyacınız var. Herşeyi tam da olması gerektiği gibi halletmek istiyorsunuz. O zaman duygu gerginliklerinizi iyi kontrol edin.




Boğa Burcu: Geçmişle bağlantılı kafanıza takılan konularda daha anlayışlı ve her iki tarafa hizmet eden çözümler arayışındasınız. Anlık duygu değişimlerinizi kontrol edebilirseniz iş arkadaşlarınızın tavsiyeleri işinize yarayabilir.




İkizler Burcu: Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konular size keyif veren yanlarınız yalnız bu aralar kendi içsel mutluluğunuz sizin kendi davranışlarınıza bağlı. İniş çıkışlarınızı sosyal çevrenizdeki insanlara yansıtmaktan kaçının.




Yengeç Burcu: Çevrenizle yaptığınız planlar ve aile hayatınızda yapmanız gerekenler gün içinde üzerinizde stres yaratabilir. Her iki tarafı memnun etmek zorunda değilsiniz. Seçimlerinizi iyi yapın ve zorlandığınızda acısını yakınlarınızdan çıkarmayın.




Aslan Burcu: Kendi kendinize yarattığınız görevler, verdiğiniz sözler başkalarının planlarıyla çakışabilir. Duygusal olarak gitgelleriniz ve sıkılganlıklarınız yüksek ve bunu yakın çevrenizdekilere yansıtabilirsiniz.




Başak Burcu: Kendinizi her anlamda eğitecek ve yüceltecek konularla uğraşmak istiyorsunuz ama günlük hayatın somut gerçekleri buna izin vermeyebilir. Zorlanmalarınızı bu aralar özel hayatınıza yansıtmamak önemli olsun.




Terazi Burcu: Kendi iç dünyanızda dengeyi kurmak arzusundasınız. Bugün başkalarının söyledikleri, tavsiyeleri bir kulağınızdan girip, diğerinden çıkabilir. Biraz hafiflemeye ve hava almaya ihtiyacınız olabilir.




Akrep Burcu: Bazı işleriniz ters gitse bile, herşey iyi olacak inancınız sağlam ve negatif düşünmekten kendinizi alıkoyuyorsunuz. Siz çok çabuk aşağıya çeken geçmiş dönem konularından uzak durun. İş hayatınızda sıkılganlıklarınız yüksek.




Yay Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlarla konuştuklarınız ve gerçek hayatta yaptıklarınız birbirini tutmayabilir. İçsel olarak neyin doğru olduğunu biliyorsunuz ama uygulamak kolay olmayacak. Anlık gerilimlerden uzak durun.




Oğlak Burcu: Gün içinde iş dengenizi iyi bir şekilde sağlamalısınız. Aile tarafından alacağınız haberler çok çabuk tepki vermenizi sağlayabilir. Özel hayatınızda süregelen aynı sorunlara eskisi gibi tahammüllü olamayabilirsiniz.




Kova Burcu: Aile hayatınız ve dışarıdaki yaşamınız arasında dengeyi iyi sağlamanız gereken bir gün içindesiniz. Duygusal yönden kolay sıkılganlıklara açık olduğunuzdan bulunacağınız çevrelerde anlık kaçıp gitme arzusunu kontrol edin.




Balık Burcu: yakın çevrenizde sizi zorlayan süregelen olaylara daha geniş bir perspektiften bakma ihtiyacınız yüksek olsa bile, bunu başarmak o kadar kolay olamayabilir. Alma, verme dengesini bugün koruyun, anlık hareketlerden uzak durun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR