Bugün ve yarın Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Böbreklerimizi ve idrar yollarımızı korumaya özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Sosyalliğimiz artacağından, insan ilişkilerine ve özel hayatımızın üzerine eğileceğimiz, kararsızlıklarımızı başkalarının fikirlerini alarak azaltacağımız birkaç gün bizi bekliyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çevrenizde güzel ve hoş olan herşeyden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Bir amacınız olduğunda gerçekleşmesi için elenizden geleni yapanlardansınız. Bu yüzden hayatınızda ne istediğinizi belirledikten sonra sabır ve azimle başarı sizin olacak. Bu sene, hayatınızda yeni açılımlar gerçekleşebilir. Eylül ayından sonra daha iyimser ve şanslı bir dönem içinde olacaksınız.




Koç Burcu: Özel ilişkilerinizde ve ortaklaşa işlerinizde iletişiminizi devreye sokmalısınız. Bu aralar tamamen kendi yapacaklarınıza odaklısınız. Sizi seven insanlarla olan diyaloglarınızda onlarla beraber hareket etmek önem kazanabilir.




Boğa Burcu: Bugün, günlük işleriniz ve koşturmacalarınız devrede olacak. Parasal konularda ufak tefek sıkıntılar olsa bile beceriniz gelişirken olaylara iyimser yaklaşmalısınız. Kendinize bu aralar yüklenmeyin.




İkizler Burcu: Eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konular ya da sanata dayalı işleriniz devreye girebilir. Her ne yaparsanız yapın kafanızı kurcalayan ve size sıkıntı çıkarak konulardan uzaklaşın.




Yengeç Burcu: Bugün, ailevi konular daha fazla hayatınızda yer edecek. Bazı planlarınızı düşünmek, gözden geçirmek için evinizden daha iyi bir yer olamaz. Bir yandan da arkadaşlarınızla ve çevrenizle aranızdaki iletişim sorunlarına eğilebilirsiniz.




Aslan Burcu: Gün içinde, iletişiminiz yüksek olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar sizi sosyal çevrelerde ve iş hayatınızda mutlu edebilir. İş görüşmelerinizde vaadedilenler pek hoşunuza gitmeyebilir. Daha fazlasını isteyeceksiniz.




Başak Burcu: Maddi konular daha fazla kafanızı kurcalayabilir. İş alanlarınızda yapacağınız görüşmeler, maddi olarak sizi rahatlatacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Pratik hareket etmek size kazandırabilir.




Terazi Burcu: Vaktinizin çoğunu kendinize ayıracaksınız. Sizi eğitecek ve gelişiminizi hızlandıracak konulara, eğilmek isterken, etrafınızda gelişen başka olaylara ilginizi aktarabilirsiniz. Parasal durumunuza göre hareket etmek sizi yoruyor.




Akrep Burcu: Bugün olaylara yaklaşırken, geçmişi baz alarak hareket edebilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak yerine size gizemli gelecek konu ve olaylara yönelik hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda gelişen olaylara anlayışla yaklaşın.




Yay Burcu: Sosyal çevrenizde ortaklarınız veya sevdiğiniz kişiyle keyifli aktiviteler devreye girebilir. İnsanlarla uyumlu olmayı başaracaksınız. Karşı tarafa önem verdiğiniz bu dönem iş alanlarınızı boşlamayın.




Oğlak Burcu: Bugün, kariyer konularınız hızlanırken, kalabalık ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek olacak. Yapmanız gerekenleri tamamlarsanız işinizde ilgilenmeniz gereken asıl konulara daha rahat geçebilirsiniz.




Kova Burcu: Seyahat, eğitim, ticaret veya hukuk konuları hayatınızda daha fazla yer edebilir. Uzaklarda bulunan akrabalarınızdan güzel haberler devreye girebilir. Aile ortamlarınızdaki konu ve olaylar gözünüzde büyüyebilir.




Balık Burcu: Bugün, para ödemeleriniz, bütçe konularınız devrede olurken, aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir. Ailevi ortamlarda ve yakınlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İletişiminizi net tutun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR