Bu haftabaşı ay akrep burcundayken daha çok ortaklaşa parasal konulara odaklanarak giriş yapabiliriz. Duygusal yönümüz ağır basabilir, özel ilişkilerimizde ve sevgi konularında düşündüklerimiz karşımıza gelebilir. Bu hafta Cuma günü güneş ikizler burcuna geçecek, Değişken, adapte olabilen, kararsızlıklar çeken bir yapı sergileyebiliriz.. Pazar günü yay burcunda bir dolunay yaşanacak ve bu dolunayda sinirli, gergin ve agresif tavırlar içine girmemeye özen gösterelim. Yine bu dolunay zamanı iletişim gezegeni merkür düzelecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hoşlandığınız ya da hoşlanmadığınız şeylere karşı çok netsiniz ve hayattan ne istediğinizi biliyorsunuz. Güçlü arkadaşlarınız ve çevrenizle istediğiniz her koşulu yaratmanız mümkün. Bu sene, sosyal çevre ilişkilerinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Maddi konularda şanslısınız.




Koç Burcu: İş yaşantınızda somut sonuçlar alınacak ve girişimlerinizin istediğiniz yönde şekilleneceği bir haftaya giriyorsunuz. Dün size zor ve imkansız görünenler, bugün sizi bambaşka bir noktaya taşıyabilir. Dualarınız kabul görüyor.




Boğa Burcu: Aşk hayatınızda takıntı yaptığınız, kafanızı kurcalayan konu ve meseleleri halledebileceğiniz bir haftaya gireceksiniz. Hayata eğlenceyle ve biraz da keyifle bakmanız, gelecek adımlarınızı güçlendiriyor.




İkizler Burcu: Çıkmaz içine düştüğünüz konularla ilgili olarak sevginizi ve umudunuzu beslemeniz gerektiğini biliyorsunuz. İç değerleriniz ve maneviyatınız bu dönem hayatınızı şekillendirebilir.




Yengeç Burcu: Geçmiş dostluklar size herşeyden daha güvenli gelebilir. Yolunuzda sevdikleriniz ve güç aldıklarınızla ilerlemek istiyorsunuz. Bu haftabaşı hızlı ve iletişimsel yönünüzle hayatınızı daha kolay organize edeceksiniz.




Aslan Burcu: İş hayatınızda konuşulanlardan ziyade eyleme dökebilecekleriniz bu haftabaşı daha fazla ilgi alanınızda. Gönlünüzün arzu ettiği karşınıza geldiğinde bazı konularda taviz vermemenin faydalarını anlayacaksınız.




Başak Burcu: Duygusal beslenme ihtiyacınız bu dönemde her tür araştırmayı ve ilgilendiğiniz konuları karşınıza getiriyor. Yapabilecekleriniz konusunda kendinizden şüpheye düşmeyin. Güzel haberlere kalbinizi açın.




Terazi Burcu: Hayatın değişken dinamikleri her bir olayda size mucize olarak görünebilir. Hayatı okuma yönünüz bu dönemde sizi farklı kılabilir. Sizi aşağıya çekecek insanlara ihtiyacınız olmadığını görebilirsiniz.




Akrep Burcu: Geçmiş ilişkileriniz veya ilişkinizdeki yanlış giden noktaları bu haftabaşı sadece sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda mutlusunuz ama arkadaşlarınızdan daha fazla destek almak isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: İş hayatınızda daha önceden yaşadığınız yanlışlara düşmek istemiyor ve biraz daha temkinle yol alıyorsunuz. Gitmek istediğiniz yön için, o yolu ne kadar çok önemsediğinizi herkesten önce kendinize göstermelisiniz.




Oğlak Burcu: Kendinizi geliştirdiğiniz kadar, sevdiklerinizin gelişimi de sizi ilgilendiriyor. Onlara müdahale etmeden yol göstermek önemli olsun. Canı gönülden istediğiniz bir iş veya bir olay bugün karşınıza gelebilir.




Kova Burcu: İçsel değişimleriniz bu aralar çok fazla. Kafanızdan geçenlerle, söyledikleriniz örtüşmeyebilir yine de bu haftabaşı kendi psikolojinizi güçlü tutacak ve olaylara daha sakinlikle bakmasını bileceksiniz.




Balık Burcu: Bu haftabaşı ortaklaşa atılacak adımlarda sosyal çevreniz ve yakınınızdaki insanlardan göreceğiniz desteklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Eski bir mesele çözüme kavuşabilir ve siz bu konuda arabuluculuk yapabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR