Bugün gökyüzünde oluşan venüs- jüpiter olumlu açısıyla ilişkilerimizin geliştiği, güzelleştiği birgün yaşayabiliriz. Kuracağımız etkili ve güzel ilişkiler hem özel hayatımızda, hem de iş ilişkilerimizde bizi ileri noktalara taşıyabilir. Maddi konularda şanslı birgün olacak. Tembellik, rahat hareket etme etkisine karşı azıcık dikkatli olalım ve ilişkilerimizi daha da kuvvetlendirelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; prensipli, olaylara hakim, güçlü, zeki, eğlenceli, sanatçı ve hırslı bir kişiliğe sahipsiniz. Olaylara çabucak adapte olmanız her tür ortamda kolayca dikkatleri üzerinize çekecektir. Kendinize has tarz ve yöntemlerinizi ince zekanızla herkese kabul ettirebilirsiniz. Bu yıl çok güzel ilişkiler ve fırsatlar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Bugün maddi açıdan sizi doyuran güzel bir iş başlayabilir, bir şans karşınıza gelebilir. Bir işinizin sonucuyla karşılaşabilir veya güzel ilişkilerin iş hayatınıza olumlu yansımalarını görebilirsiniz.




Boğa Burcu: Aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir, kendinizi mutlu, iyimser, keyifli hissedebilirsiniz. Alacağınız bir teklif, sevdiğiniz insanla olan bağlarınızı kuvvetlendirecek. Sanatsal işlerle uğraşıyorsanız şanslı birgün.




İkizler Burcu: Bugün ailevi ilişkileriniz kuvvetli olacak. Vaktinizi daha çok ailenizle geçirmek isteyecek ya da ev ortamlarınızda harcayacaksınız. Bugün maddi konularda daha etkili hareket etmek isteyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarından birinde çalışıyorsanız bu alanlarda çok güzel teklifler alabilirsiniz ve güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir arkadaşınızla aranızdaki bağ kuvvetlenebilir.




Aslan Burcu: Bugün inanılmaz güzel bir iş teklifi, iş birlikteliği, ortak atılacak bir adım, karşınıza gelebilir. Kuracağınız güzel ilişkiler, karşınıza istediğiniz fırsatları getirebilir. Sezgilerinizin gücünden bugün faydalanın.




Başak Burcu: Bugün yurtdışında, seyahat ya da eğitim ortamlarında sizin kültürünüzden farklı bir insanla bir aşka yelken açabilirsiniz. Karşınıza bir seyahat fırsatı çıkabilir. Bu seyahat hayatınıza anlamlı ilişkiler katabilir.




Terazi Burcu: Bugün kredi, vergi, sponsor gibi parayla ilgili alanlarda beklenmedik gelişme ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bir yandan da kendinizi geliştireceğiniz alanlarda kendinizi mutlu ve iyimser hissedebilirsiniz.




Akrep Burcu: Sosyal çevrelerden özel hayatınızda çok güzel bir teklif alabilirsiniz. Sevdiğiniz insan, arkadaşlarınızla beraber güzel bir plan yapabilir ve bu plan sizin ayaklarınızı yerden uçurabilir.




Yay Burcu: Bugün kurduğunuz düzgün, iyi ilişkiler sonucunda güzel bir iş teklifi karşınıza gelebilir ve bu iş teklifi sayesinde kariyerinizi bir üst aşamaya ilerletebilirsiniz. Bu aralar fırsatlarınızdan yararlanmalısınız.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanla bulunacağınız ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış bir iş veya daha önceden tanıdığınız insanlarla kalkışacağınız bir iş karşınıza gelebilir.




Kova Burcu: Bugün aile hayatınızda eşinizin hayatındaki güzel gelişmelerden kaynaklı olarak kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. Karşınıza gelecek olan teklifte parasal konuların güzelliği, bolluğu, bereketi şevkinizi arttıracak.




Balık Burcu: Özel hayatınızda kendinizi çok şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Yakın çevrenizdeki bir insanla ilişkiye başlayabilirsiniz. İletişimsel işlerinizdeki güzel ilişkiler, bu günlerde çok keyifli iş tekliflerini karşınıza getirecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR