Bugün doğduysanız; yapıcı, girişimci, lider, kendini düşünen, çekici bir insansınız. Otorite ve liderlik gerektiren alanlarda rahatlıkla başarılı olursunuz. Uğraşılarınız ve girişkenlik özelliğinizle başarılı olacaksınız. Bu sene, hayatınızda önemli kararlar almaya yatkınsınız. Önemli şanslar ayağınıza gelebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; yapıcı, girişimci, lider, kendini düşünen, çekici bir insansınız. Otorite ve liderlik gerektiren alanlarda rahatlıkla başarılı olursunuz. Uğraşılarınız ve girişkenlik özelliğinizle başarılı olacaksınız. Bu sene, hayatınızda önemli kararlar almaya yatkınsınız. Önemli şanslar ayağınıza gelebilir.

Koç Burcu: Bugün maceracı ruh halinizle, özgür ve bireysel taraflarınızla geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Sorumluluklarınıza ciddi yaklaımlar sizi zorlasa bile, olayları kendi lehinize döndürmeyi başaracaksınız.

Boğa Burcu: Bir çok konuda işin fiziksel yönüne odaklı olacaksınız. Siz yaptığınız herşeyin fiziksel olarak karşılığını görmedikçe tatmin olamıyorsunuz. Bugün manevi yönden ruhunuzu anlamanız ve buna göre davranmanız gerekecek.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda rahat ve özgürlükten yana tavırlarınız olacak ve bu da gün içinde bazı sıkışmalara ve anlaşmazlıklara neden olabilir. Biraz fedakarlıkla, sevdiğiniz insanla bir hareket edebilir, gününüzü daha verimli geçirebilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda tamamlanmanız gereken ayrıntı ve detaylar gün içinde uğraşılarınızı oluşturabilir. Sorumluluklar sizi zorlasa bile, yakın çevrenizle beraber yapacağınız keyifli aktiviteler ruh halinizi değiştirebilir.

Aslan Burcu: Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz ön planda olacak. Bir yandan da çocuğunuzun hayatındaki bazı sorumlulukları siz de üstleneceksiniz. Bu da zaman zaman sizi eğlenceli duygusal halinizden uzaklaştırabilir.

Başak Burcu: Enerjinizi bugün evinize ve ailenize yönelik konularda kullanacak, bu alanlarda sorumluluklarınızla ilerleyeceksiniz. Hayata karşı bazı korku ve tereddütleriniz rahat hareket etmenizi zorlaştırıyor. Biraz gevşeyin.

Terazi Burcu: Bu haftabaşı hayata bakış açınız dar ve biraz da sorunlu olabilir. Yakın çevrenizin duygusal sorumluluklarını üstlenebilir ve bu konularda harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızı iyi organize etmeye çalışın.

Akrep Burcu: İşten elde edilen gelirlerinizin, özel hayatınıza ve sosyal yaşantınıza yetmediğini farkediyorsunuz. Maddi konularda sorumluluklarınız bugün sizi duygusal açıdan sıkıştırabilir. Akşama doğru rahatlayacaksınız.


Yay Burcu: Rahat ve kendi keyfinize düşkün bir şekilde gün içinde ilerlemek isterken, hayatınızdaki önemli sorumluluklar sizi ciddi kılabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Ailenize karşı biraz hayalci davranabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Güne isteksiz bir şekilde merhaba diyebilirsiniz. Kafanızda kurup biriktirdikleriniz rahat nefes almanızı engelleyebilir. Aile hayatınızdaki değişimleri hoş karşılayacağınız bugün, iş ilişkilerinizi çok zorlamamalısınız.

Kova Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekle, bugün hayatınızda değiştirmek istediğiniz konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Balık Burcu: Toplum içinde ve sosyal ortamlarda diğer insanlarla paylaşımlarınız ve duygusal sorumluluklarınız bugün yoğun olacak. Maddi konularda halledilmesi gerekenleri ilişkilerinizi kullanarak çabuk bir sonuca ulaştırabilirsiniz.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR