Bu cumartesi, eğlenceli yönlerimizi ortaya koymakta rahat olacağız. Yalnız vermiş olduğumuz bazı sözler ve sorumlulukları yerine getirmek bizleri zorlayabilir. Gün içinde duygularımız ve mantığımız arasında dengeyi sağladıktan sonra aşka, keyfe ve eğlenceye yönelmek daha güzel olabilir. Öğleden sonra Mars durmaya başlıyor. Ufak tefek sıkıntılara akşam saatlerinde açık olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hayalperest, akıllı, cesur, lider ve girişken bir insansınız. Bu özellikleriniz iş hayatınızda size güzel başarılar kazandırabilir. İnatçı ve dikkafalı yönlerinizi biraz dengelemeniz başarınızı daha da pekiştirebilir. 30’lu yaşlardan sonra kendinizi iyi hissedeceğiniz ikinci bir iş alanı yaratabilir, hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Bu sene ufak tefek aksilikler sizi üzmesin, maddi konularda istediğiniz şartları yakalayacaksınız.

Koç Burcu: Bugün bazı seyahat veya eğitim sorumluluklarınız maddi yönden sizi sıkıştırabilir. Bunun neticesinde bazı işlerinizde aksiliklere açık olabilirsiniz. Hayatı eğlenceli yönlerinden yakalmanız bugün işinize yarayacak.

Boğa Burcu: Bazı üstlendiğiniz ortak para sorunları veya ödemeleri bugün üzerinizde gerginliklere neden olabilir. Ailevi konularda eğlenceli yönlerinizi ortaya koymanız herkes için çok önemli, söylediklerinizi yapmaya çalışın.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda yerine getirmek istediğiniz bazı sorumluluklarınız bu Cumartesi sizi yorabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı organizasyonlarda bulunacaksınız ama bazı konuşmalar kolay canınızı sıkabilir.

Yengeç Burcu: Arkadaşlarınıza vereceğiniz bazı sözler, günlük işlerinizin sorumlulukları arasında sizi sıkıştırabilir. Yine de işlerinizi hallettikten sonra daha kolay bir şekilde hayatınıza organize olabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bu Cumartesi kişisel istekleriniz ve canlılığınız yüksek olurken, dolaşmak, gezmek ve farklı yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza karşı sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Bazı sözler üzerinizde stres yaratabilir.

Başak Burcu: Diğer insanlara vereceğiniz sözler, aile yaşantınızda yapmanız gerekenlerle örtüşmeyebilir. Enerjiniz içe dönük olacak ve dış ortamlarda bu enerjiyi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün parasal konularda yakın çevrenize karşı verdiğiniz sözleri tutmak üzerinize yük bindirebilir. Sosyal ortamlarda eşinizle veya sevdiğinizle anlaşmak kolay olacak, tamamen özel hayatınıza odaklanmalısınız.

Akrep Burcu: Özel hayatınızda verdiğiniz bazı sözler, para engeline takılabilir ve bu üzerinizde bazı stresler yaratabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda iş bitirici olacak ve gününüzü etkili bir şekilde organize edebileceksiniz.

Yay Burcu: Bugün hayatınızın sorumlulukları günlük işlerinizde üzerinize yük bindirebilir. Dış ortamlarda, değişik yerlerde bulunma isteğiniz yüksek ve sevdiğiniz insanla iyi anlaşarak istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Sorumluluklar ve eğlence sizi iki yönden sıkıştrabilir. Yine de aile hayatınızın üzerine eğildiğiniz bu dönemde yapmanız gereken işleri yerine getirebilirsiniz. Para harcamalarınıza bu haftasonunda dikkat edin.

Kova Burcu: Ailevi konuşmalarınızda üstleneceğiniz gelecek sorumluluklarınız bu aralar sizi düşündürebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla akraba veya kardeş ziyaretleriniz olabilir. Kısa vadeli planlar gününüzü eğlenceli kılabilir.

Balık Burcu: Yakın çevrenizdeki bazı konuşmalarınız ve iş anlamında söz verdiğiniz insanlar sizi sıkıştırabilir. Yine de günlük işlerinizi istediğiniz gibi düzene soktuktan sonra daha rahat hareket edebilirsiniz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR