Bugün devreye giren venüs- mars olumlu açısıyla, karşı cinsle olan ilişkilerimiz gayet uyumlu ve sevecen olabilir. Hayatımızda bir insan yoksa karşımıza çıkabilir veya var olan ilişkilerimizde kuracağımız iyi ilişkilerle sorunlarımızı çözümlemesini becereceğiz. Karşı cinsle bir arada olmaktan mutluluk duyabiliriz. Bir yandan da fikirlerimiz yaratıcı etkiler altında, başkalarını düşünürken anlayışlı ve çözümcül adımlar atabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sağlam, güçlü, estetik, güzel, sanatçı bir insansınız. Güzel ve estetik olan herşeye fazlasıyla ilgi duyuyorsunuz. Biraz bencilliğiniz var ve aşırı merakınız nedeniyle etrafınızdaki bir çok işe burnunuzu sokuyorsunuz. Kendinizi başka alanlarda da geliştirmeyi öğrenmelisiniz. Bu sene, işlerinizde etkili bir şekilde kendinizi göstereceksiniz.




Koç Burcu: Hayattan alacağınız keyif yüksek olacak. Uzak yerlerde, seyahatlerde, eğitim alanlarınızda güzel bir ilişkinin tohumları atılabilir. Bağımsız olmaktan hoşlanıyorsunuz ama karşı tarafla iyi anlaşacaksınız.




Boğa Burcu: İş hayatınızda ve kişisel gelişim konularında keyfiniz yüksek olabilir. Kafanızda oluşturduğunuz fikirleri sosyal ortamlarınızdan alacağınız destekle yerine getirebilirsiniz. Gruplar içinde yaratıcılığınız yüksek.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarda kuracağınız güçlü temasların ilişkilerinize olumlu yansıdığını göreceksiniz. Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla aranızdaki elektrik sizi heyecanlandırabilir, kalbiniz boşsa arkadaş ortamlarınızda bulunmalısınız.




Yengeç Burcu: İş alanlarınızda kadın, erkek hiç fark etmeden birliği sağlayacak ve beraber çalıştığınız insanlarla uyumlu işler çıkartacaksınız. İş yerinden bir insanla aranızda bir elektrik oluşabilir. Fikirleriniz insanları etkiliyor.




Aslan Burcu: Dış ortamlarda, seyahat veya eğitim yerlerinde aşkı yakalayabilirsiniz. Ya da hayatınızdaki insanla yapacağınız seyahat veya programlar sizi heyecanlandırabilir. Kadın, erkek ilişkilerinden fayda görebilirsiniz.




Başak Burcu: Ev ve aile hayatınızda parasal konularda bereketin oluştuğu ve ailenizde bulunan insanlarla da rahatlıkla anlaşabileceğiniz birgün sizi bekliyor. Kafanızdaki planları eşiniz veya partnerinizle paylaşacaksınız.




Terazi Burcu: Kadın-erkek ilişkilerinizde, yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz ve güzel şanslar yakalayacaksınız. Parasal konularda güzel gelişmeler söz konusu.




Akrep Burcu: İş hayatınızda kadın, erkek demeden birçok insanın desteğini üzerinizde hissedeceksiniz ve iş girişimleriniz adına şanslı olacaksınız. Özel hayatınızda karşı tarafa kıyamıyorsunuz, anlayışla yaklaşacaksınız.




Yay Burcu: Bugün aşk hayatınız oldukça hareketli olabilir. Sevdiğinizle beraber eğleneceksiniz. Bir yandan aile hayatınız için yapmanız gerekenler devrede olacak ve siz bunların üstesinden başarıyla kalkacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün evinizde büyük bir parti verebilirsiniz, misafir ağırlayabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlar kuvvetli olabilir. İletişimsel işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmalısınız.




Kova Burcu: Bugün, sosyal çevrelerde arkadaşlarınızın vereceği davetlerde, etkili organizasyonlarda kendinizi göstereceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa bir insanla sosyal ortamlarda tanışma ve anlaşma ihtimaliniz yüksek.




Balık Burcu: Kariyer hayatınızda iş yaptığınız insanlarla aranızı iyi tutacaksınız. Sizin sağladığınız bir iş, bir para ilişkisi iş hayatınızda kendinizi göstermenize ve patronlarınızdan güzel sonuçlar elde etmenize neden olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR