Bugün ve haftabaşı Ay İkizler burcunda dolaşıyor, bugünlerde daha konuşkan ve daha hareketli olabiliriz. Davranışlarımızda bir tutarsızlık olabilir. Bu durum çabuk karar değiştirmemize de yol açabilir. Partnerimizle daha çok konuşmak ve tartışmak isteriz. El becerisi ve iletişime dayalı işlerde kendimizi ortaya koyabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, asabi, sabırsız, duyarlı, sempatik bir insansınız. Sevdiklerinize karşı oldukça fedakar davranıyorsunuz. Denizi sevdiğinizden, deniz aşırı ülkelere yolculuk etmekten keyif alırsınız. En ufak bir zorlanmayla karşılaştığınızda asabi tarafınız hemen ortaya çıkıyor. Bu sene, aile alanlarınızda aradığınız mutluluğu bulabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün kafanız hızlı, çözümsel ve mantıklı çalışacak. Yakın çevrenizdeki insanlar destekleriyle sizi zorlandığınız her tür konuda katkıda bulunacaklar. Yine de fikirsel olarak kolay tatmin olmayacaksınız.




Boğa Burcu: Duygusal ve manevi yönünüz bu aralar fazlasıyla etkin. Herşeye çok anlam yüklemeyin ve biraz daha olaylara mantıkla yaklaşın. Maddi yönden sizi sinirlendiren konu ve olaylara bu Pazar açıksınız.




İkizler Burcu: Bugün sizin için oldukça keyifli ve rahat geçebilir. Sosyal ortamlardaki keyifli anlara ve güzel iletişime odaklanın ve iş sıkıntılarınızı gittiğiniz ortamlara taşımayın. Özel yaşantınızdaki tatminsizliklerinizi dengeleyin.




Yengeç Burcu: Bugün güne adapte olmakta zorlanabilir, koşturmalarınızın çokluğu yüzünden piliniz çabuk bittiğine şahit olabilirsiniz. Moralinizi yüksek tutarsanız her işinizi daha rahat halledersiniz. Hayallerinize sığınmanız sizi koruyabilir.




Aslan Burcu: Bugün sosyal ortamlarınız aktif olacak ve sevdiğiniz insanlarla veya arkadaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız. Bugün eğer seyahatteyseniz, yeni tanışacağınız insanlarla çok iyi anlaşacaksınız. Aşkta işler istediğiniz gibi çalışmayabilir.




Başak Burcu: Bu Pazar göz önünde kalacağınız yerlerde sevdiğinizle sizi etkileyecek planlar peşinden gidebilirsiniz. Biraz tembelliğe ihtiyacınız var. Bu aralar harcama yapma konusunda biraz temkinli hareket etmenizde fayda olacak.




Terazi Burcu: Bugün size keyif veren ve nefes almanızı sağlayan işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Tanımak istediğiniz insanlara vaktinizi ayırabilirsiniz. Özel ilişkileriniz, bugün sizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir.




Akrep Burcu: Bugün tek başınıza hareket etmektense, gerek iş alanlarınızda, gerekse ortaklaşa para konularında başkalarından destek görmek ve yardım almak isteyeceksiniz. Yapılması gereken işlerinizi bugün kolay halledeceksiniz.




Yay Burcu: Bugün, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek durumunda kalabilir veya sosyal olarak, yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Yine de özel yaşantınızda bazı tatminsizlikleriniz olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün mantıklı, iletişimi yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Siz sorumluluklarınızı bildiğiniz ve işinizin üzerine ciddi bir şekilde eğildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Dinlenmeye ihtiyacınız var.




Kova Burcu: Kendinizi bir çok konuda yaratıcı hissedebilirsiniz. Bir tek parasal konularda ve harcamalarınız alanında rahatsızlık duyabilirsiniz. Zira bazı hesaplarınızın gerçeği yansıtmadığını görmeniz mümkün.




Balık Burcu: Bugün evinizle ilgilenmek veya ailevi konular üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Aile ortamlarınızdaki gerilimler üzerinizde etki yaratabilir. Para konularında anlık kararlar almanız yüksek görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR