Bugün ve yarın Ay Boğa Burcu'nda dolaşıyor; doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Gün boyunca önemli işlerle uğraşmak yerine dinlenmek, keyif yapmak ve kendi isteklerimizi yerine getirmek için uğraşabiliriz. Tembel hareket etmek, işleri ağırdan almak önem kazanabilir. Yemeye ve içmeye olan düşkünlüğümüze dikkat edelim. Bir yandan da parasal kazançlarımızı ve gelirlerimizi arttırmak için harekete geçebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sosyal, aktif, sağlıklı, dost canlısı bir insansınız. Atletik vücut yapınızla sportif faaliyetler ve aktif olacağınız bir iş tam size göre. İstek ve arzularınızı iyi bir şekilde yönlendirmeyi biliyorsunuz. Çok arkadaşınız ve dostunuz var. Bu sene, size ilham veren insanlardan faydalanabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler var.

Koç Burcu: Maddi konularda rahat bir döneme doğru ilerliyorsunuz ama en ufak bir değişimde paniğe kapılmanız mümkün. Kendinizi garantiye almadan hareket etmemeye çalışın. Hayatınızda önemli gelişmeler karşınıza gelebilir.

Boğa Burcu: Gün içinde gezmek, dolaşmak ve size keyif veren ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Gün içinde ne hissettiğinize bağlı olarak davranış değişikliklerine hazır olun. Hayalgücünüzden muhakkak yararlanın.

İkizler Burcu: Bugün hiçbir sorun ve dertle uğraşmak istemezken, arkadaş çevrenizde oluşacak olaylara dahil olabilirsiniz. Bazı konuşmalar duygusal hesaplaşmaları karşınıza getirebilir. İçsel streslerinizi iyi kontrol edin.

Yengeç Burcu: Kalabalık yerlerde farklı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kalabalık ortamlar içinde yer alsanız da bugünlerde çok fazla kendinize yönelik yaşıyorsunuz. Duygularınızı sadece kendinize saklamayın.

Aslan Burcu: Bugün çalışma hayatınızda inatçılığınız yüksek olabilir. Haklılığınızı kendinize göre ispat etmemeye çalışın. Göz önünde olacağınız yerlerde enerjinizi çevrenize yöneltmelisiniz.

Başak Burcu: Bugün dışarıda ve değişik yerlerde bulunma isteğiniz yüksek olabilir. Yaşadığınız olayları karşılaştırmayı bir kenara bırakırsanız, içsel streslerinizi kontrol edebilirsiniz.

Terazi Burcu: Hayatınız ve partnerinizle ilgili konular bugün ön planda olacak. Hayatınıza dair alacağınız kararlarda içsel stresleriniz fazla olabilir çünkü kararsızlık çekiyorsunuz. Ortak parasal konularda mantığınızı devreye sokun.

Akrep Burcu: Geçmişten bugüne taşıdıklarınız ilişkilerinizde sizi fazlasıyla etkiliyor. Önemli kararlar aşamasında olacağınız bir dönemdesiniz. Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle anlaşmanız kolay olacak. İletişimde tek taraflı olmayın.

Yay Burcu: Bugün iş için yapacağınız gezilerde veya toplantılarda inatçı ve istikrarlı yapınız ortaya çıkabilir. Önemli bir meseleyi halledeceksiniz. Çalışmıyorsanız, arkadaşlarınızla veya aşkınızla buluşmak, size iyi gelebilir.

Oğlak Burcu: Bugün, hayatın daha fazla tadını çıkartmak isteyeceksiniz. Ev ve aile hayatınızda harekete geçirici konuşmalar gündeme gelebilir. Gelişecek olaylarda biraz daha esnek olmalısınız.

Kova Burcu: Aile hayatınızda beraber yaşadığınız ve aynı ortamı paylaştığınız insanlarla duygusal paylaşımınız yüksek olacak. Kendinizden sıkılmış gibi bir haliniz var. Davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Balık Burcu: Bugün iş hayatınızda iletişimde bulunacağınız insanlarla iyi anlaşacaksınız. Çalışmıyorsanız, yakın çevrenizle kısa vadeli keyifli planlara hazırlıklı olun. Çalışma hayatınız için enerji depolamalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR