Bugün saat 14:23’te Koç burcunda bir Yeniay oluşacak. Girişimlerin, atılımların burcu olan Koç’taki bu yeniay, bizi hareketlendirebilir. Hızlı, atak ve cesur olabiliriz ve farklı konulardan, insanlardan daha fazla fayda sağlayabiliriz. Koç burcu haritanızda neredeyse, hangi evdeyse, o alanlarda önemli girişimlerinizi başlatabilirsiniz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, duygusal, romantik, başarılı, araştırmacı bir insansınız. Bilime ilginiz çok büyük ve vaktinizin çoğunu bu konularda araştırma yaparak geçirebilirsiniz. Başkalarının kusurlarını ve eksikliklerini çok çabuk farkediyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Aceleci olmayın.




Koç Burcu: İşlerinizin nasıl yönlenmesi, neler yapılması gerektiğine dair yaptığınız planları hayata geçirmelisiniz. Yeni işler, hayatınızı ilgilendirecek atılımlar için bu yeniaydan kesinlikle yararlanmalısınız.




Boğa Burcu: Yeniay, kadersel alanınızda gerçekleştiği için, önemli adımlarda bulunmamaya özen gösterin. Bu Yeniay’ı, kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için kullanmalı, hayatınızı temizlemek adına harekete geçmelisiniz.




İkizler Burcu: Grupsal işlerinizde, arkadaşlık bağlantılarınızda, organizasyona yönelik her tür konularda önemli kararlarınız devreye girebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni tanışacağınız çevrelerden ve insanlardan fayda görebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Yeniay, kariyerinizi hareketlendirebilir. Kariyerinizle ilgili yeni bir yön çizmek, işiniz ve kariyerinizde mutlu olmadığınız konularda kendinize yeni konular belirlemek, yeni adımlar atmak için bu Yeniay’ı kullanın.




Aslan Burcu: Yeniay seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde yeni bir dönemi karşınıza getirebilir. Bu alanlarda almanız gereken kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Bozulan işlerinizin ardından bir kapı kapanırsa yeni bir kapı açılabilir.




Başak Burcu: Bu Yeniayda, ortaklaşa parasal konularda yeni kararlarınızı ve başlangıçlarınızı uygulamaya koymalısınız. Bu Yeniay ile beraber partnerinizin parasal durumunda beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir




Terazi Burcu: Yeniay, özel hayatınızla, ilişkilerinizle ilgili karar ve başlangıçlarınızı destekleyecek. Hem ikili ilişkilerinizde hem ortaklaşa işlerinizde karşınıza çok ilginç ve beklenmedik fırsatların çıktığı bir dönemdesiniz.




Akrep Burcu: Yeni iş başlangıçları, yeni bir işe başvurma, yeni bir projeyi başlatma ya da iş hayatınızda alınacak yeni kararlar bu Yeniay zamanı ortaya konulabilir. Sağlığınızla ilgili önemli kararlarınızı uygulayabilirsiniz.




Yay Burcu: Bu Yeniay sizin aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, eğlence ve sanata yönelik her tür alanda yepyeni adımları barındırıyor. Bu yüzden bu alanlardaki önemli işlerinizin kararlarını almaya özen gösterin.




Oğlak Burcu: Bugün oluşan Yeniay ev, aile, yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu Yeniay ile birlikte evinizle ilgili düşündüğünüz, uygulamak istediğiniz bütün başlangıç ve kararları, yeni bir adım olarak atabilirsiniz.




Kova Burcu: Yeniay, iletişimsel konuları hızlandıracak. Satış, reklam, pazarlama, tanıtım, bilgisayar, internet alanlarında işiniz varsa bu Yeniay’ı başlangıç ve kararlarınız için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.




Balık Burcu: Yeniay, parasal konularda önemli başlangıçları ve kararları karşınıza getirebilir. Bu Yeniay’dan sonra ticari konularda atmanız gereken adımlar için gönül rahatlığıyla harekete geçebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR