Bu Pazar ay kova burcunda dolaşıyor. Beslenmede, yağ günleri olduğundan bedenimiz yağlı yiyecekleri daha rahat tüketebilir. Yine de çok abartmamak ve karbohidrat ve yağ alımınına biraz daha dikkat etmeliyiz. Teknolojik aletlerin bakımını yapabilir, evcil hayvanlarımızın temizliğine daha fazla zaman ayırabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayalperest, kendini ifade etmekte zorlanan, güçlü, arzuları yüksek bir insansınız. Sizinle anlaşmak zor gibi gözüküyor. Sevimli ve içten insanların yanında adeta bambaşka bir insan oluyorsunuz. Atletik bir insansınız bu yüzden spor hayatınızda önemli bir yer tutmalı. Bu sene, ilişkilerinizden çok şey öğreneceksiniz.




Koç Burcu: Güne sosyal ve rahat bir şekilde başlayabilirsiniz.. O kadar çok arkadaşınız ve çevreniz var ki, ama bu aralar daha çok farklı ve sıradışı insanları, hayatınıza renk katacak kişileri arayabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün oldukça aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Basma kalıp daha önceden size öğretilen düşüncelerin, yaratıcılığınızı aşağıya çekmesine izin vermeyin. Bazı konuşmalar karşınıza gelebilir.




İkizler Burcu: Bugün uzak ortam ve yerlerde, seyahatlerde özgürlük duygunuz oldukça yoğun olacak. Bazı işlerinizdeki temel sorunlar sizi mutsuz etmeye devam ediyor, caınızı çok sıkmayın bunlar geçici etkiler ve arkadaşlarınızın tavsiyelerine kulak verin.




Yengeç Burcu: Bugün para harcamalarınız gün içine yayılabilir. Sevdiğiniz insanla aldığınız kararlara sadık kalmanız sizi daha da keyiflendirebilir. Duygularınızı kendinize saklamayın, yanlış anlaşılabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün sevdiğiniz insanın özgür ve rahat tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda sizin kendinizi ortaya koyma isteğinizin yüksek olması, seyahat ve kısa geziler gibi planlarınızı tetikleyebilir.




Başak Burcu: Rutin işlerinizi bugün çok kolay halledeceksiniz. Yakınçevrenizdeki insanlara verdiğiniz sözler devreye girebilir. Başkaları için birşeyler yapmaktansa bugünü kendinize ve sevdiğiniz insana ayırmaya çalışın.




Terazi Burcu: Güne eğlenceli ve keyifli bir şekilde başlayacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle ortak ve uyumlu bir şekilde hareket etmeniz gününüzü daha eğlenceli kılabilir. Güzel ve etkili planlarınızı uygulamak için bazı işlerinizden vazgeçmeniz gerekebilir.




Akrep Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızın detayları daha fazla ön planda olacak. Dekorasyon ve eşya değişimi için istekli olabilirsiniz. Özel hayatınızda karşı tarafı çok düşünüyorsunuz ve onun düşünceleriyle hareket edebilirsiniz.




Yay Burcu: Güne iletişimsel konulardaki yoğunluklarla başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaysa işler tam da istediğiniz gibi ilerleyecek. Yakın çevrenizle bir aradayken, onlara karşı sıkılgan tavırlardan uzak durun.




Oğlak Burcu: Bugün parasal konular daha fazla ön planda olabilir. Teknolojik her tür alete para yatırmak isteyebilirsiniz. Bunu yaparsanız sonradan bazı pişmanlıklara karşı dikkatli olun, aile hayatınızda parasal güzel konuşmalar içinde olacaksınız.




Kova Burcu: Bu Pazar yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa planlar sizi mutlu edebilir. İletişim işlerinizde aceleci ve sıkılgan tavırlarınız sizi farklı arayışlara sürükleyebilir. Hızlı ve aktif konular bugün sizi daha fazla heyecanlandıracak.




Balık Burcu: İsteklerinizi ve duygularınızı geri planda tutmanız, iletişim halinde olduğunuz insanlarla gerilimlere neden olabilir. Özellikle başka insanların sorumluluklarıyla uğraşmak sizi yorabilir. Biraz keyif yapmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR