Bugün bilincimizde önemli açılmalar yaşanabilir. Farklı ve değişik konu ve olaylara daha fazla ilgi gösterebiliriz. Yine değişik fikirler, düşünceler ve teknikler karşımıza gelebilir. Bir yandan da isyankar ve tepkisel yaklaşımlar göstermemeye, sinirli ve ani tepkilerimizi iyi kontrol etmeye çalışmak önemli olmalı.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayattan beklentileriniz çok yüksek ama sizde istediklerinizi gerçekleştirecek enerji ve yetenek mevcut. Sezgileriniz ve gerektiği yerde devreye giren mantığınız hayatınız boyunca size yol gösterecek. Bu sene, oldukça farklı ve değişik bir yıl geçirebilirsiniz.




Koç Burcu: Kafanıza göre hareket edeceksiniz. Çabuk sıkılacağınızdan, değişik olan her plan daha çok işinizi görecek. Maddi konularda aldığınız kararları uygulamadan önce gereksiz harcama yapmamaya özen gösterin.




Boğa Burcu: Ani ve geçmiş düşüncelerden kaynaklı olarak tepkilerinize dikkat edin. Bazı olayların arkasındaki nedenleri anlayabilirsiniz. Hisleriniz kuvvetli. Onun dışında kendi hayat bakışınıza uygun olarak hareket edeceksiniz. Bir seyahat sizi heyecanlandırabilir.




İkizler Burcu: Farklı, sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Kafanıza göre hareket etmek isteyecek, arkadaş gruplarınızla plan yapacaksınız. Duygularınızdaki zenginlik sizi ilginç kılabilir. Önemli ve farklı konuşmalara açık olun.




Yengeç Burcu: Kalabalık ortamlarda çabuk sıkılabilir ve birden fazla yerde olmak isteyebilirsiniz. Bir yandan da iş ve kariyer hayatınızda farklı ve değişik fikirler ve konuşmaların sizi daha fazla heyecanlandırdığını göreceksiniz.




Aslan Burcu: Uzak veya ani yolculukların olacağı sıradışı bir gün sizleri bekliyor. Değişik bir eğitim veya seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Yeni projelerin, yeni konuların hayatınızı aydınlattığını göreceksiniz.




Başak Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizde beklenmedik, değişik bir fırsat karşınıza gelebilir. Eşinizin elde edeceği bu fırsatlar sizin işinize de yarayacak. Bir yandan da ruhen aklınıza düşen, istediğiniz bir anlaşama veya proje karşınız gelebilir.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanla farklı ve sıradışı şeyler yapmak isteyecek, normal rutinin dışında birgün geçireceksiniz. Özel ilişkilerinizde farklı ve değişik olan daha fazla ilginizi çekebilir Yine değişik bir danışmanlık veya eğitimsel konu devreye girebilir.




Akrep Burcu: Bugün karşınıza gelecek fırsatlarla iş hayatında beklenmedik bir konuşma, bir iş teklifi oluşabilir. Bir projenin karşınıza gelmesi ya da farklı bir şekilde kendinizi işlerinizde ortaya koymak önemli olabilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda da sıradışı, beklenmedik bir gün geçirebilirsiniz. İlginç planlar veya konuşmalar devrede olabilir. İş konularında alacağınız haberlerle kendinizi şanslı hissedeceksiniz.




Oğlak Burcu: Yapacağınız kısa vadeli planlarınız hem sizin, hem sevdiğiniz insanın hoşuna gidecek. Sevdiğiniz insanla veya ailenizle konuşmalarınız sıradışı ve farklı olabilir. Beklenmedik bir ev alım, satım, kiralama gibi işler devreye girebilir.




Kova Burcu: Kafanıza güzel fikirler, ilginç çözümler gelebilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarından birinde çalışıyorsanız değişik bir fikir, size para olarak geri dönebilir ya da işlerinizde sıkıntı yaşıyorsanız bu sorunlardan kurtulmanın yollarını bileceksiniz




Balık Burcu: Beklenmedik bir para bağlantısı, bir ticari iş size çok büyük kazançlar sağlayabilir. Fikirleriniz çevrenizdeki insanların fazlasıyla hoşuna gidecek ve siz de bunun sonucunda güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR