Bugün devreye giren güneş- mars olumlu açısıyla hırslı, çabuk ve iş bitiren yönlerimiz ortaya çıkabilir. Harekete geçmekten, aksiyon almaktan mutluluk duyabiliriz. Spor gibi harekete dayalı işlerimizde daha kolay yol alabilir, gücümüzü etkili kullanabiliriz. Venüs- plüton olumlu açısıyla ilişkilerimizde sıkıntı yaşadığımız noktaları toparlamamız mümkün. İlişkilerimizde dönüşüm ve değişime açık olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal, aktif, kavrama gücü yüksek bir insansınız. Hayat sizin için devamlı hareketli olmalı, durağan şeylere tahammülünüz yok ve zor mutlu oluyorsunuz. Yarışmayı sevdiğinizden bu alanlardaki her tür meslek size çekici gelebilir. Bu sene, sosyal ortamlarınız aktif olabilir, hayat bir çok seçeneği karşınıza getirecek.




Koç Burcu: Sizi harekete geçiren konular oldukça yaşadığınızı hisseden insanlardansınız. Önemli bir seyahat veya eğitim işinizi halledebilirsiniz. Ortak davrandığınız para konularında içinizden geldiği gibi harcama yapamamak sizi bayağı zorluyor.




Boğa Burcu: Daha çok gözlem yaptığınız ve arka planda durduğunuz bugünlerde kendinizi ruhen geliştirecek alanlara yönelmeniz çok normal, kafanızın içinde geçenleri yapacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz sizi zorlayabilir.




İkizler Burcu: Bu Cumartesi sosyal ortamlar ve yapılması gereken işleriniz arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu da nerede olursanız olun, içsel huzursuzluklarınızı tetikleyebilir. Sevdiğiniz insanın söylediklerine ve hareketlerine kulak verin.




Yengeç Burcu: Günlük koşturmalarınız ve iş hayatınız hızlanmış olsa da siz bu koşturmadan zevk alıyorsunuz. Başkaları için yapacaklarınız ve kendi istekleriniz arasında bir köprü kurun. Aşkınız ve varsa çocuğunuzu ihmal etmeyin.




Aslan Burcu: Eğitimsel konular, seyahatler, gezilecek, görülecek yerler sizi heyecanlandıcak. Gezmek ve temiz hava almak isteyeceksiniz. Aile hayatınızın bireyleri sizinle aynı görüşte olmayabilir, her zaman uzlaşmadan yana olun.




Başak Burcu: İletişiminiz bugün yakın çevrenizle hızlı akarken, duyacaklarınız üzerinizde alınganlık yaratabilir. Aileniz için yapmanız gereken bir takım alışverişleriniz var ve günlük hayatınızı her şekilde düzenlemek bugün sizi gerebilir.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanla planladığınız konularda beraber harekete geçeceksiniz. Onun kafasındaki fikirlerle, sizinkiler aynı olmasa bile orta yolu bulmalısınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla aranıza bir set çekmeyin, konuşarak istediklerinizi elde edebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün yapılması gereken işleriniz varsa çok kolay işlerinize kanalize olacaksınız. Sağlığınız için yapmanız gereken harcamalarınız olabilir. Kişisel istekleriniz ve yapmak zorunda olduklarınız sizi zorlayabilir. Eğlenceli ortamlarda bulunun.




Yay Burcu: Kendinizi aktif, zinde ve enerjik hissediyorsunuz ve sizi harekete geçiren herşeye teklif olarak daha açıksınız. Bugün gün içinde duygusal olarak geçmişte yaşadıklarınız aklınıza gelebilir, gece saatlerinde kendinizi mutlu göreceksiniz.




Oğlak Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yapılacak planlar kendinizi daha iyi hissettirebilir. Yine de aile hayatınızda vaktinizi harcayacak ve onlar için birşeyler yapmaktan geri durmayacaksınız. Gece saatlerine kendinize ayırmalısınız.




Kova Burcu: İletişimsel işlerinizde daha atak ve canlısınız, çevrenizi organize etmek, gruplar içinde yer almak önemli olacak. Diğer insanlara öncülük edebilirsiniz. Kafanızda bir sürü plan var ve siz bu planları hayata geçirmekte üşengeçsiniz.




Balık Burcu: Maddi konularda hayatın sizi desteklediğini hissedecek, parasal işlerinizdeki gelişmelerin sizi şevklendirdiğini göreceksiniz. Değişik yerlerde olmak sizi heyecanlandırsa bile, kafanız iş sorumluluklarınızla dolu olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR