Bugün devreye giren Venüs- Satürn karesiyle kendimizi mutsuz, yalnız hissedebiliriz. Bazı ilişkilerde bitişler, sonlanmalar ve sıkıntılar görülebilir. Ayrıca bugün bir bakıma bazı duygularımızda abartılı durumlarda devrede olacak. Fikirlerimiz için çabuk ve etkili bir şekilde hareket etmesini bileceğiz. Ayrıca bugün itibarıyla satürn gerilemeye başlıyor. Birkaç ay boyunca sorumlu olduğumuz alanlarda bazı aksilikler ve yavaşlamalar oluşabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaratıcı, sanatsal, anlayışlı, dürüst bir insansınız. Sempatikliğiniz ve dürüstlüğünüz yaşamda bir çok kapıyı size aralayacak. Güzel sanatlar, halkla ilişkiler, sosyal alanlarda bir iş sizi başarıya götürebilir. Yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Bu sene, ilişkileriniz size çok şey öğretecek. Anlaşmalar devrede.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla hem kariyer, hem de eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde olayları gözlemleyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Eğitim veya seyahat sorumluluklarınız üzerinizde gerilim ve sıkıntı oluşturabilir. İlişkilerinize dikkat.




Boğa Burcu: Bugün önemli parasal girişimlerden uzak durun ve para ile olan bağlantılarınıza dikkat edin. Sosyal ortamlarda ve aşk hayatınızda abartmayı ve harcamayı seveceksiniz. Bir yandan da kafanızdaki planları uygun hale getirmek için uğraşabilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda sizi zorlayan durum ve olaylar söz konusu olacak. Göz önünde olacağınız yerlerde, sevdiğiniz insanla kopmalar, sorunlar, sıkışmalar, ilişkinizin zor bir noktaya taşınması gibi etkilere karşı dikkat edin.




Yengeç Burcu: Bugün işle ilgili konularda daha önceden çok iyi anlaştığınız, görüştüğünüz ve ilişki içinde bulunduğunuz insanlarla olan ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar, kopmalar, söz konusu olabilir. Kendinizi bir anlamda yalnız hissedeceksiniz.




Aslan Burcu: Bugünden sonra belki de çok hızlı adımlar attığınız işinizde, yavaşlamalar, durağanlıklar hissedebilirsiniz. Maddi konularda ilişkilerinizde bazı çıkmazlar ve sorunlara açıksınız. Harcamalarınızı daha kontrollü yapmaya çalışın.




Başak Burcu: Bugün ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar oluşabilir. Bir ilişkinin sonlanması, ilişkide tansiyonlu durumların ortaya çıkmasına karşı dikkatli olun. kendinizi yalnız hissedebilir, aile sorumluluklarınızı sadece kendinizin üstlendiğini düşünebilirsiniz.




Terazi Burcu: iş hayatınızda zorlanabilirsiniz. Sıkıntılarınızı ve problemlerinizi göstermek istemeyeceksiniz ama içten içe bir anlamda hayatın sizi zorladığını ve yalnız bıraktığını düşünebilirsiniz. İş ilişkileriniz ve sağlıkla ilgili konularda sorun ve problemler devreye girecek.




Akrep Burcu: Hem aşk hem iş ilişkilerinizin bozulma ihtimali olabilir. Aşırı iyimserlikle hareket etmeyin, riskli işlerden kaçının, ilişkilerinize her zamankinden daha fazla özen gösterin. Girişimlerinizi kullanmak adına bazı fikirlerinizi ortaya dökmekten kaçınmayacaksınız.




Yay Burcu: aile hayatınızdaki sıkıntı ve problemler yaşamaya açıksınız. Ailenizden bazı insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Bu süreçte olayları gözünüzde çok büyütmeyin ve abartmayın, olabildiğince sakin olmaya çalışın.




Oğlak Burcu: Bazı ilişkilerinizde sonlanmalar, sıkıntı ve problemler oluşabilir. Bundan sonraki dönemde olayları daha içselleştirerek, birazcık daha gözlemleyerek yolunuza devam etmeli, ortaya çıkan sıkıntı ve problemlerde asıl konunun ne olduğunu gözden kaçırmadan ilerlemelisiniz.




Kova Burcu: İlişkilerinizde kendinizi yalnız, yorgun, sıkıntılı hissedebilirsiniz. Ticari ilişkilerinizde veya parasal konularda zorlanmalar karşınıza gelebilir. Neyse ki, sosyal çevrenize beraber harekete geçeceğiniz konularda hırslarınızı ortaya koyabilirsiniz. Bir yandan maddi konularda güzel ilişkiler kuracaksınız.




Balık Burcu: iş sorumluluklarınızı üzerinize almak istemeyeceksiniz. Bazı noktalarda kendinizi toplum önünde yalnız hissedebilirsiniz. Bu süreçteki yalnızlığı, belki de daha sosyal olarak ya da müzik dinleyerek aşmanız daha doğru olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR