Bugün ve yarın akşam saatlerine kadar Ay Terazi Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, uyumlu, anlayışlı ve sevgi dolu oluruz. Romantik planlar öne çıkar. Aynı zamanda hassas olabilir ve daha az güvenilir davranabiliriz. Aşk ve ilişkiler öne çıkar ama zaman zaman kararsızlıklarımız bizi zorlayabilir. Tutulmadan ve gezegen etkileşimlerinden aldığımız etkilerle hem ortaklaşa işlerimize, hem de özel hayatımıza bugünlerde dikkat etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, güçlü, tutkulu ve hayatı önemseyen bir insansınız. Güçlü bir bünyeniz olduğundan sağlıkla ilgili konularda bir çok kereler şans sizden yana olacak. Kuracağınız önemli ilişkiler hayatınızın 2.döneminde size daha fazla yarar sağlayacak. Bu sene, ikili ilişkilerinizde önemli kararlar alacaksınız.




Koç Burcu: Bugün özel hayatınızla ilgili konu ve meseleler daha fazla ön planda olacak. Özel yaşamınızda işler yolunda gitmiyorsa, size destek olacak bir partner ihtiyacını bugün fazlasıyla hissedebilirsiniz. Durum ve olaylardan hemen soğuyorsunuz bu da var olan ilişkilerinizi çabuk etkiliyor.




Boğa Burcu: Bugün kafanız pek rahat olmayabilir. Yapılacaklar listesi uzadıkça veya siz kafanızdakileri yapamadıkça üzerinizdeki baskı artabilir. Bugün sorumluluklarınızı bilerek hareket edebilirsiniz. Hayatın başka yönlerini keşfetmeye başlayacağınız bu dönem, farklı olan herşey dikkatinizi çekiyor.




İkizler Burcu: Bugün özel hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde duygularınız ön planda olacak. Çok çabuk ciddileşebilir ve istedikleriniz olmadığında kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Başka insanları kendi ailenizden daha fazla düşündüğünüz ve önemsediğiniz için sorunlara dikkat.




Yengeç Burcu: Bugün gün içinde ailenize karşı mantıklı ve adil yönleriniz ön planda olabilir. İş alanlarınızda deneyimlediğiniz değişimleri, aile hayatınıza davranışlarınızla aktarmakta dikkatli olun. Denge ve ılımlılık anahtar kelime olmalı.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizde olup bitenlere vereceğiniz tepkiler bugün önemli olabilir. İnsanların hayatları bu aralar sizin hayatınızı da etkilemekte ve bugün yakın çevrenizin sorumluluklarıyla uğraşmak ruh halinizi etkileyebilir.




Başak Burcu: Bugün olaylara somut ve gerçekçi gözlerle bakacaksınız. Parasal konularda, alışveriş alanlarınızda biraz tutumlu ve ekonomik davranmanız mümkün. Özel hayatınızda bazı gerçeklerin peşine düşebilir, sorularınızın cevaplarını almadan durmayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün üzerinize aldığınız sorumluluklar, biraz hayatı farklı bir yönden algılamanıza sebep olabilir. Üzerinizde ağır bir yük varmış hissine kapılabilirsiniz. Bu da sevdiklerinize tepkilerinizi kolaylaştırabilir. Özel hayatınıza biraz daha özenli yaklaşın.




Akrep Burcu: Bugün, duygularınızı göz ardı etmeye meyilli olacaksınız. Aşk hayatınız ve işiniz arasında mekik dokuyorsunuz. Hayalperest taraflarınız özel yaşantınızda gün içinde etkili olacak. İş ortamlarınızdaysa bu dönem fazlasıyla mücadele etmeniz gerektiğini biliyor olacaksınız.




Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi dengeli bir biçimde ortaya koymak önemli olmalı. Yoğun olan özel hayatınız arkadaşlarınıza ve sizi sevenlere daha az tahammüllü olmanıza neden olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız sizi zorlayabilir. Aile hayatınız veya evinizle ilgili konular bu sıralar daha fazla aklınızı kurcalıyor ama siz işinizi de düşünmeden edemiyorsunuz. Yarım kalan işlerinizi halletmeden bugün rahat etmeyeceksiniz.




Kova Burcu: Bugün geleceğe yönelik projelerinizde veya düşüncelerinizde mantıklı, olmaya çalışın. Duygu iniş çıkışlarınız gün içinde sizi yorabilir. Herşeyi kafanıza bu kadar takmamayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu aralar yardımlaşma duygunuz yüksek olacak.




Balık Burcu: Bugün ortaklaşa yapacağınız harcamalarınızda elinizden geldiği kadar dengeli ve ölçülü olabilirsiniz. Duygusal konularda bugün hislerinizi sevdiğiniz insana göstermekte zorlanabilirsiniz. Hayalgücünüz bu dönem yüksek olacak, yapacağınız işlerden istediğiniz verimi alacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR