23 Mart Çarşamba günü saat 14:00 te Terazi burcunda Parçalı Ay tutulması, yaşanacak. Astrolojide Tutulmalar önemli süreçlerin başlangıçlarına ve bitişlerine işaret ederler ve en önemlisi kadersel sayılabilecek etkileri bulunmaktadır. Ay tutulmaları daha çok halkı ve duygusal konuları karşımıza çıkaran olayları içinde barındırır. Eğer kişisel haritalarımızda tutulma, güneş, ay ve diğer gezegenlerle birleşiyorsa, evine bağlı olarak büyük değişimleri ve dönüşümleri hayatımıza getirebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; halkla ilişkiler ve işin içinde insan olan her tür işte kendinizi gösterebilirsiniz. Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmeyi iyi beceriyorsunuz. Bu sene, hayatınızda beklenmedik ve hızlı olaylara açık olmalısınız ve ilişkilerinize gereken özeni göstermelisiniz.




Koç Burcu: Bu tutulmada ilişkinizle ilgili konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeler altında olacaksınız. Gerekli uzlaşmalar ve diplomasi yapılmazsa ilişkileriniz riske girebilir. Yine bu etki ortaklaşa işleriniz için de geçerli olabilir. Partnerinizin hayatında büyük değişimler ve olaylarda söz konusu olabilir.




Boğa Burcu: İşinizle ilgili beklenmedik konu ve olaylara, duygusal streslere, duygusal sonlanmalara, bitişlere, bir takım sıkıntılara hazırlıklı olmalısınız. Yine bu süreçte karşınıza gelen bir işin beklediğiniz gibi olmadığını görebilir ve her zamanki eğlenceli, neşeli ve keyifli yapınızla işinize yaklaşamayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu Ay Tutulması, aşk hayatınızla ilgili hızlı gelişmeleri, beklenmedik başlangıç ve bitişleri karşınıza getirebilir. Yaratıcılık yönünüz artmaya başlayacak. Çocuklarınız varsa, onların sağlığıyla ilgili veya onlarla olan ilişkilerinizle ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir.




Yengeç Burcu: Bu Ay Tutulması, özel hayatınızı, yaşam alanlarınızı ve aile ilişkilerinizi etkiliyor. Duygusal anlamda birtakım stresler, kopmalar, iniş-çıkışlara dikkat. İşinizde, kariyer hayatınızda, üstleriniz ve iş ilişkisi içinde bulunduğunuz kişilerle ilişkilerinizde de dikkatli olmanız gerekebilir.




Aslan Burcu: Ay Tutulması, yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde hızlı ve beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Yine iletişim becerilerinizi, eğitimsel konuları, satış ve pazarlamayı, fikirlerin ifade edilmesini, sözleşmeleri, haberleşmeleri, ulaşımla ilgili konularda da hızlı gelişmelere açık olmalısınız.




Başak Burcu: Parasal durumunuzda veya diğer kişilerle mali ilişkilerinizde hızlı ve tedirgin edici şekilde gelişen durumlara karşı dikkatli olun. Bir yandan ev, aile, yuva alanlarınızdaki sorumluluklar hayatı eğlenceli, daha keyifli, daha fırsatlı algılamanıza engel olacak.




Terazi Burcu: Kişisel alanınızda yaşayacağınız bu Ay Tutulması ile beraber hayatınızla ilgili konularda önemli gelişmeler karşınıza gelecek. Bu süreçte stresli ve gergin olmanız çok normal. Bu Tutulmayı etkileyen bir başka olay yakın çevrenizin sorumluluklarıyla karşınıza gelebilir.




Akrep Burcu: Kontrolünüzün dışında etkenlerin devreye girdiği bir tutulma yaşayabilirsiniz. Bilinçaltınızın etkileneceği bu Tutulmada yaratıcılığınız artabilir, sezgileriniz güçlenebilir. Bir süredir gizli kalan fikirler, sırlar açığa çıkabilir. Dışa çıkamayan sinirsel gerginlikler, ruh halinizi biraz bozacak.




Yay Burcu: Bu Tutulmayla beraber sosyal çevrenizde ilginç, beklenmedik olaylar, hareketlenmeler oluşabilir. Yine sosyal çevrenizdeki insanlar size aşkı sunabilirler, biriyle tanıştırabilirler, arkadaşlarınızın hayatındaki olayların sizin özel hayatınızı da etkilediğini görebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Ay Tutulması, özel hayatınızı, aile ilişkilerinizi, güvenlikle ilgili konuları karşınıza getirecek. İş, kariyer hayatınızda, iş ilişkisi içinde bulunduğunuz kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Anne baba arasındaki birtakım oluşumlara bu Tutulma zamanı çok dikkat edin.




Kova Burcu: Ay Tutulması, yabancılarla yapılacak işler, seyahat, eğitim, hukuk konularınızı kapsıyor. Bu konularda önemli duygusal gelişmeler devreye girebilir, beklenmedik olaylar ortaya çıkabilir. Uzaktaki akrabalarınızın hayatındaki olaylar sizin hayatınızı da etkileyebilir.




Balık Burcu: Ay Tutulmasında ortaklaşa parasal konularda, partnerinizin parayla ilgili alanlarında beklenmedik, sürpriz gelişmelere açıksınız. Duygusal kararlar, bir borcun altına girme gibi durumlar önem kazanabilir, elinize bir miras geçebilir, nafakayla ilgili konular daha fazla gündeminizde yer edebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR