Bugün Yengeç burcunda dolaşıyor. Ailemizi ve sevdiklerimizi koruma iç güdüsü daha çok ön plana çıkar. Duygularımızın en yoğun yaşanabileceği zamanlardır. Duygusal anlamda fedakarca davranışlarda bulunabiliriz. Ay yengeç burcundayken sevgilimizle ya da eşimizle romantik saatler geçirebiliriz. Ancak duygusallığın verdiği hassasiyetle, alınganlığa karşı dikkatli olmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; meraklı, duyarlı, insancıl, özgürlüğüne düşkün, rahat bir insansınız. Bir insan size ne yapmanız gerektiğini söylediğinde tam tersi davranmaya meyillisiniz. Seyahat etme tutkunuz çok yüksek ve yeni yerler görmeyi arzuluyorsunuz. Bu sene, iletişimsel konular hızlanacak ve iş hayatınızda güzel şanslar yakalabilirsiniz.

Koç Burcu: İşlerinizi evinizden tamamlamak veya işinizden arta kalan zamanlarda ailenizle ilgilenebilirsiniz. Herşeyi anlamlandırmaya çalıştığınız bu dönem sevdiklerinize vakit ayırmak ruhunuza iyi gelebilir.

Boğa Burcu: Güne iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Başkalarının fikirlerinden yararlanabilir, ilham alabilirsiniz. Karşılaştırmalardan kaçının ve değişecek durum ve koşulları bugün gözünüzde büyütmeyin.

İkizler Burcu: Hayatınızı paylaştığınız kişiyle parasal konularda ufak tefek anlaşmazlıklar olabilir. Arkadaşlarınız arasında bugün gerek onlar sizin fikirlerinizi, gerekse siz onların fikirlerini önemsemekte zorlanabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda karşı tarafla duygusal konularda zorlanmalarınız olsa bile, tamamen kendi isteklerinize odaklanacağınız bugün değişik iş fırsatları gündeme gelebilir. Kendinizi geliştiriyorsunuz ve öğrenmeye açıksınız.

Aslan Burcu: Ağır hareket edecek, düşüncelerinizi dile getirmekte isteksiz olacaksınız. Hızlı bir iş programınız varsa bugün dikkatli olmalı ve sizi zorlayacak ortamlardan kaçınmalısınız.

Başak Burcu: Bugün sosyal çevre ve arkadaş ortamlarınız hareketli ve dinamik olabilir. Bulunacağınız çevrelerde özel hayatınızı ilgilendirecek konuşmalar içine girebilirsiniz. Gizli kalması gereken konular açığa çıkabilir.

Terazi Burcu: Başkalarını düşünerek hareket etmeniz iş konularında sizi zorlayabilir. Yine de işinizi seviyor ve ne yapılması gerektiğini biliyorsunuz. Özel yaşantınızda bugün sevdiğiniz insana karşı sabırsız davranışlara dikkat edin.

Akrep Burcu: Bugün gezmek, dolaşmak ve iş konularından uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Mantığınıza söz geçiremiyorsunuz. Biraz da hayatın içinden beslenmeniz gerek, arkadaş çevreniz bu konuda yardımcı olabilir.

Yay Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınıza odaklanabilirsiniz. Parayla ilgili sorumluluklar kendinizi sınırlanmış hissettirebilir. Yine de insan psikolojisi ve davranışları ilginizi çekecek. Ailenizle yapacağınız konuşmalar aydınlatıcı olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün koşullar elinizde olmayacak ve gerek işinizde, gerekse özel hayatınızda karşı tarafın isteklerine göre davranacaksınız. İlişkinizde kendi isteklerinizi göz ardı etmeyin. Kısa planlara ve kaçamaklara ihtiyacınız olabilir.

Kova Burcu: İletişime dayalı işlerinizde biraz isteksiz olabilirsiniz. Geleceğenize umutla bakmalı ve kendi enerjinizi aşağıya çekmemelisiniz. İşlerinizin maddi yönlerine odaklanmalı ve bitirilmesi gereken konuları halletmelisiniz.

Balık Burcu: Paraya dayalı işlerinizde düşüncesiz davranmamaya özen gösterin. Gün içinde çok çabuk fikir değiştirebilir ve eğlenceli planlara yeşil ışık yakabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğinizle güzel birgün sizi bekliyor.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR