Bu Cumartesi merkür- mars sert etkileşimiyle, sert söylemlere ve ifadelere karşı dikkatli olalım. Kolay tepki vermelere ve sinirlenmelere açığız. Ağzımızdan çıkanı kulaklarımız duysun. Yine bugün itibarıyla Merkür Balık burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimizde dağınık, sezgisel, spiritüel konular ön plana çıkabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; iyi yürekli, sempatik, yerinde duramayan, aktif bir insansınız. İnsanlara devamlı yardım etmek istiyorsunuz ama bu huyunuz bazen aşırıya kaçabilir. Hiç olmadık yerlerde davranış değişikliğine girmekten vazgeçmelisiniz. Bu sene, ortaklaşa parasal işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız.

Koç Burcu: Bugünden sonra iletişiminizde geri çekilmeler oluşabilir. Biraz yalnız kalmayı arzulayacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu dönemi bir hazırlık dönemi olarak görmeli ve fikirlerinizi iyi bir projeye dönüştürecek içsel ilhama kulak vermelisiniz.

Boğa Burcu: Artık iletişimsel konularınızı daha fazla sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarınıza kaydırıyorsunuz. Arkadaşlarınızla bir arada bulunmak, onların fikirlerine değer vermek, fikir alışverişleri içerisinde bulunmak önem kazanacak.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla bir iki hafta iletişiminiz, kariyer ve iş konularına kayıyor. İşinizle ilgili konularda konuşma ve görüşmelerinizi arttıracaksınız. Birden fazla konu ve olayla ilgilenmeniz söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla yurtdışı, yabancılarla yapılacak işler, eğitim ve medya ile ilgili konularda yapacağınız konuşmalar ve anlaşmalar artabilir. Değişik konu ve olayları konuşmaktan ve öğrenmekten keyif alacağınız bir dönem olacak.

Aslan Burcu: Para sorunlarınıza daha etkili bir çözüm üretebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Etrafınıza karşı anlayışlı yapınız ön planda olacak yalnız ev ve aile hayatınız için yapacağınız harcamalar üzerinizde sinir oluşturabilir.

Başak Burcu: İkili ilişkilerinizde strateji geliştirmek, bilinçli davranmak size kazandıracak. Ortaklaşa işlerinizle ilgili önemli gelişmeler, konuşmalar gündeme gelebilir. Bugün iletişimsel konularda zorlanabilir,tepkilerinizi çok kolay dile getirebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün itibarıyla iş hayatınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlıyor. Beraber çalıştığınız insanlarla sorunlarınız varsa çözüm üretmekte gecikmeyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili kontrollerinizi yaptırma zamanınız gelmiş bulunuyor.

Akrep Burcu: Bugün itibarıyla aşk hayatınız hızlanıyor. Öğrenmeyi arzuladığınız konularda kendinizi geliştirebilirsiniz. Zihinsel konularda, yaratıcı projeler ve sanatsal faaliyetleriniz hızlanacak. Çocuklarınız varsa iletişiminiz hızlanıyor.

Yay Burcu: Bugün itibarıyla geleceğe yönelik planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Ev hayatını yakın plana alacak, evle ilgili planlarınızı yapacak, aile hayatınızda önemli konuşmaların devreye girmesine yardımcı olacaksınız.

Oğlak Burcu: İletişim konularınıza kanalize olacaksınız. Zihinsel becerilerinizi geliştirebilecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi artırabilirsiniz. Tartışmalar, konuşmalar, görüşmeler, çok sayıda kontak devreye girmeye başlayacak.

Kova Burcu: Bugün itibarıyla 15 gün boyunca parayı idare edebilme ve para kazanma beceriniz artabilir. Yine maddi konularda, pratik çözümler üretebileceksiniz. Bu Cumartesi göz önünde olacağınız ortamlarda söylediklerinize dikkat edin.

Balık Burcu: Kişisel anlamda kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İletişimsel konular daha hızlı akacak. Önemli konuşmalar, yazılı anlaşmalar yapmak açısından uygun bir dönem. Seyahatler de gündeminizde yer tutabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR