Bugün ve yarın öğlen saatlerine kadar Ay Yay burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, daha açık yürekli, davranırız. Geleceğe dair inancımız ve umudumuz daha canlı olur. Abartılı davranışlar sergileyebilir; daha geveze olabiliriz. Bu konuşkanlık ve diğer enerjiler sayesinde kolayca iletişim kurabilir, sorunlarımızı da kolayca çözüme ulaştırabiliriz. Spor yapmak, doğa yürüyüşleri ve aktivitelerinde bulunmak, seyahate gitmek ve eğitime odaklanmak için olumlu günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; akıllı yönlerinizle sağlam arkadaşlıklar ve dostluklar kuracaksınız. Sorumluluklarınızı bilerek hareket etmeniz size fayda sağlayacak. Ailenize düşkünsünüz ama onlar için aşırı endişelenmeleri bir kenara bırakmalısınız. Bu sene, kariyerinizde güzel fırsatlar ve açılımlar sizi bekliyor.




Koç Burcu: Bugün, kalabalık ortamlardan, gruplardan yapacağınız işlere dair destekler göreceksiniz. Diğer insanlara yardım etme konusunda aşırılığa kaçmamaya ve insanların sizi süistimal etmelerine izin vermemeye çalışın.




Boğa Burcu: Gelecek planlarınızı yapmak ve gerçekleştirmek için güzel bir gün ama ortak parasal konularda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Başkalarının sizi yönlendirmesi yerine bugün siz insanları yönlendirmelisiniz.




İkizler Burcu: Önemli iş konularında dağınık ve biraz da enerjiniz düşük hareket edebilirsiniz. Kararsızlıklardan gün içinde uzak durun. Özel hayatınızda partnerinizin önemli sorumluluklarını üstleneceksiniz ama abartmadan ilerleyin.




Yengeç Burcu: Seyahat, yabancı ortaklı işler, ticaret veya eğitim alanlarınızdaki işlerinizde mantığınız veya duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Önemli projeler, konuşmalar ve anlaşmalarınız oluşabilir. İletişimsel konularda abartıdan uzak durun.




Aslan Burcu: Bugün çocuğunuzun veya sevdiğiniz insanın sorumluluklarıyla hareket etmek sizi zorlayabilir. Onlar için yapacağınız harcamalar veya alacağınız risklere karşı dikkatli olun. Bazı sevgi gösterileri, hoş ifadeler aklınızı başınızdan alabilir.




Başak Burcu: Bugün ev yaşantınızla, özel hayatınızı koordine etmekte zorlanabilir, mantığınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlulukla hareket ediyor oluşunuz insanların gözünden kaçmayacak, güzel gelişmeleriniz var.




Terazi Burcu: Bugün yakın çevrenizin önemli sorumlulukları üstünüze binebilir. İş ortamlarınızda enerjinizi ve düşündüklerinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Sanatsal veya kreatif işlerinizde güzel gelişmelere açık bir hafta içindesiniz.




Akrep Burcu: Maddi konularda duygularınız sert ve biraz da olumsuz çalışabilir. Hayatı geldiği gibi yaşamak ve aşkı dolu dolu hissetmek isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda duygu arayışlarınızı fazla abartmamaya çalışın.

Yay Burcu: Ev ve aile hayatınız ve kendi kişisel istekleriniz arasında bir bocalama olabilir. Bazı konularda gerçekleri görmekte zorlanıyorsunuz. Yine de yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız güzel planlar gününüzü keyifli kılabilir.




Oğlak Burcu: Bugün iletişime dayalı işleriniz ve bu alanda kendinizi ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Maddi konularda hayatınızda güzel gelişmeleriniz var ve yeteri kadar uyanık davranırsanız şartları siz oluşturabilirsiniz.




Kova Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde önemli sorumluluklarla hareket edeceksiniz. Sosyal ortamlarda keyfiniz yerinde olacak, arkadaşlarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Bir de harcamalarınızı kontrol altına alsanız sizden daha iyisi olmayacak.




Balık Burcu: İş alanlarınızdaki duygusal yükleriniz bugün üzerinize basabilir.


Size yüklenen bazı işleri üstlenmek istemeyebilirsiniz. Yine de destekleriniz fazla ve özel yaşantınızdaki gelişmeler daha fazla ilginizi çekebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR