Haftaya ay akrep burcunda, ortaklaşa parasal işlerimizin üzerine eğilerek başlayabiliriz. Alacak, verecek dengesi, kriz durumları bu hafta önem kazanabilir. Salı günü doğru ve güçlü ilişkilerle işlerimizde güzel ve kalıcı sonuçlara ulaşabiliriz. Perşembe günü ilişkilerimizde farklı ve sıradışı konu ve olaylar daha fazla ilgimizi çekecek. Cumartesi günü sert söylemlere ve ifadelere karşı dikkatli olalım. Pazar günü ise, sorumluluklarımız bize ağır gelebilir. Hayatın bizi desteklemediğini düşünebilir, bazı sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabiliriz. Yine bu Pazar mars yay burcuna geçecek, özgürlüğümüze düşkün ve düşünmeden hareket edeceğimiz bir sürece gireceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hoş, tatlı,gözüpek ve şanslı bir insansınız. Başkalarını yönetmeyi seviyorsunuz yine de çalışkan ve kendine güvenen birisiniz. Fevriliğinizi ve ani çıkışlarınızı hayatınız boyunca kontrol etmelisiniz. Bu sene, şansınız çok yüksek. Güzel parasal işler karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda aradığınız mutluluğu bulabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız aktif olacak ve bu konularda oldukça atak ve hırslı davranabilirsiniz. Bilinçaltınız bugün birçok konuda sizi yönlendirebilir, içsesiniz iş alanlarınızdaki ilhamınızı kuvvetli kılıyor. Bunları iyi kullanın.




Boğa Burcu: Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz bugün daha fazla ön planda olacak. İlişkinizde karşı taraf bugün size karşı sabırsız ve aceleci tutumlar içinde olabilir. İş anlamında kafanızda birçok plan olabilir ama hepsini sırayla yapmalısınız.




İkizler Burcu: Bugün, iş alanlarınız fazlasıyla yoğun olabilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırsız ve iğneleyici davranışlardan uzak durun. Dış ortamlarda sizi daha az tanıyan insanlarla fikirleriniz bugün uyuşmayabilir.




Yengeç Burcu: Krizleri fırsatlara çeviren bir tavrınız var ve bu da sizi kazandırıyor. Eğitime, sanata, seyahate dayalı işlerinizde oldukça başarılı ve yaratıcı bir dönemdesiniz. Yalnız sevdiklerinize karşı bu haftabaşı daha toleranslı olmaya çalışın.




Aslan Burcu: Farklı ve değişik olan herşey bu dönem daha fazla ilginizi çekiyor, biraz heyecana ihtiyacınız var. Aile hayatınızda büyüklerinize ve sevdiklerinize karşı sabırsız ve toleranssız davranışlara bu Pazartesi dikkat edin.




Başak Burcu: Güne iletişim halinde ve yüksek tempoyla başlayabilirsiniz yalnız sinirli ve tepkisel yaklaşımlarınız araba kullanırken dikkatsizliklere sebep olabilir. İnsanlarla olan doğru iletişimin sizi yukarılara taşıdığını göreceksiniz.




Terazi Burcu: İş alanlarınızın maddi karşılığını almak sizin için önemli olacak ve parasal konuşmalarda anlık tepkilerinizi iyi idare etmelisiniz. Özel hayatınızda sevdiğinizle aynı düşüncelerde olmasanız bile aynı tarafta olmaya çalışmalısınız.




Akrep Burcu: Kendi kişisel isteklerinize odaklanacağınız bugün sizi harekete geçiren konulara karşı çok çabuk tepki verebilirsiniz. Kazalara açık olacaksınız ama bu sizin dikkatsizliğinizden kaynaklanabilir. Aile büyüklerinizle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz.




Yay Burcu: Bir yandan aktif bir iletişim, diğer yandan hiçbir şeyle uğraşmama isteğiniz arasında gidip geleceğiniz bir gün olabilir. Aile ortamlarınızda aradığınız huzuru bulmak zor olmayacak. Geçmiş konuları düşünürken kendinize karşı acımasız olmayın.




Oğlak Burcu: Gruplar arasında bugün yaratıcılığınız yüksek olabilir yalnız bazı arkadaşlarınıza karşı tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın. Bir yandan da işlerinizi kolay halledebilirsiniz. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız programlar, planlar sosyalliğinizi arttıracak.




Kova Burcu: Bugün kariyer ve iş alanlarınız gününüzü yoğun geçirmenize neden olabilir. İş hayatınızdaki bu önemli şanslar ve bugün vereceğiniz bazı tepkiler sizi zorlasa bile, karşınıza çıkan şansları bu dönem iyi değerlendirin.




Balık Burcu: Bugün bir çok konuyu düşünecek, süzgeçten geçirecek ve buna göre hareket edeceksiniz. Dış ortamlarda sinirinizi iyi kontrol edin. Zaten birkaç günden beri aklınız hep eski konularda ve olaylarda olabilir. Parasal konularda kazançlarınız ve fırsatlarınız yüksek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR