Sevgililer gününde hareketli, eğlenceli, keyfimize düşkün etkiler altında olacağız. Yemeye, içmeye olan düşkünlüğümüz artabilir. Kolay tepkiler vermeye veya sinirli olmaya da açık olabiliriz. Gece saatlerinde devreye girecek olan güneş- ay karesiyle duygularımız ve mantığımızın, kadın, erkek prensiplerimizin birbiriyle uyumlu olması biraz zor görünüyor. Yine de güzel adımlarla ve anlayışla sorunların üstesinden gelebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, özgür, gergin, farklı, sanatı ve müziği seven, bilime önem veren bir insansınız. Girişken bir mizacınız var, çabuk sinirlenmeye meyillisiniz. Bu da özel yaşantınızda zaman zaman problemler yaşamanıza neden olabilir. Bu sene, yapmak istediğiniz birçok iş için yıldızlar sizi destekliyor.




Koç Burcu: Sosyal çevrenizle olan bağlantılarınız bu sevgililer gününde devrede olabilir. Harcamalarınız size mutluluk verecek. Bugün itibarıyla grupsal çalışmalara eğiliminiz artıyor. Olaylara daha fazla toplumsal gözle bakacaksınız.




Boğa Burcu: Sevdiğiniz insandan güzel bir teklif alabilir ya da henüz biriyle flört halindeyseniz ilişkinizi bir sonraki aşamaya geçirme kararında olabilirsiniz. Bugün itibarıyla iş ve kariyer konularınız daha da hızlanabilir. Birden fazla işle uğraşmak, hareketli ortamlar içinde bulunmak önem kazanacak.




İkizler Burcu: Bu Pazar, işinizle ilgili önemli girişimlerde ve aynı zamanda ailevi konularda, şans sizden yana olacak. Karşınıza birden fazla fırsat çıkabilir. Bugün itibarıyla, kariyerinizde ilerlemeniz için size yardımı dokunacak insanlarla bir araya gelebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bu Pazar iletişime dayalı ortaklaşa işlerinizde güzel tekliflere açık olacaksınız. Aşk hayatınızda da kısa vadeli keyifli planlarınız devrede olacak. Ayrıca finansal konuları konuşmak ve planlamak adına uygun zamanlara giriş yapıyorsunuz.




Aslan Burcu: 14 Şubat’ta parasal konularda düşündüklerinizi uygulamak çok daha kolay olacak ya da ailenizle bir plan yaptıysanız bu planın tıkır tıkır işlediğini göreceksiniz.. Yine bu Pazar günü itibarıyla ilişkilerinizle ilgili konuşmalarınız artabilir.




Başak Burcu: İletişimsel işlerinizde kendinizi çok mutlu ve şanslı hissedecek, yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızı daha fazla kuvvetlendireceksiniz. 14 Şubat Pazar günü itibarıyla artık iş hayatınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.




Terazi Burcu: Güzel tekliflerin oluşması, parasal konularda güzel adımların atılması bu Pazar sizi neşelendirebilir. Aşkı daha fazla konuşmaya başlayacaksınız. Yaratıcılık gerektiren işleriniz için, tiyatro, sinema ya da kitap yazmayla alakalı bir projeniz varsa ideal bir dönemdesiniz.




Akrep Burcu: Pazar günü, harekete geçmek istediğiniz konularda çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz size çok büyük destek sağlayacak. Yine bu Pazar günü itibarıyla iç sesinizi dinlemeniz, ileriye dönük projelerinizde size çok faydalı olabilir.




Yay Burcu: 14 Şubat Pazar günü, geri planda durduğunuz, daha arkanızı kollayarak, daha dikkatle hareket ettiğiniz konularda şans sizden yana, özellikle toplum önü işlerinizde çok güzel ve etkili başarılar kazanacaksınız. Bu Pazar itibarıyla zihinsel becerilerinizi geliştireceksiniz.




Oğlak Burcu: 14 Şubat’ta grupsal işlerinizde ve faaliyetlerinizde şans sizden yana. İnsanları iyi bir şekilde organize edecek ve geleceğe yönelik adımlarınızı hızlandıracaksınız. Yine bu pazar itibarıyla maddi konularda parayı idare edebilme ve para kazanma becerinizi artıracaksınız.




Kova Burcu:14 Şubat’ta iş ve kariyer konularında başkalarından destekler görebilir ya da toplum önünde, kalabalık ortamlarda kendinizi keyifli hissedebilirsiniz. Yine bu tarih itibarıyla kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz, ikna yeteneğiniz artacak.




Balık Burcu: 14 Şubatta sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız bir tatil programı, bir seyahat keyfinizi yerine getirecek. Hayatınızda bir insan yoksa uzak ortamlarda, tatilde, seyahat halindeyken ya da eğitimle ilgili alanlarda aşkı bulabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR