Bugün sabah saatlerinde yapacağımız planlarda hoşnutsuzluklar oluşabilir. Bazı fikirlerimizi uygulamakta zorlanabiliriz, öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağı için önemli kararlardan ziyade işlerimizi tamamlamak önemli olmalı. Öğleden sonra ay boğa burcuna geçiyor ve duygusal konularda kendimizi daha oturaklı, mutlu ve şanslı hissedebiliriz. Yemeye, içmeye olan düşkünlüğümüz artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, ilginç, hayalperest, yenilikçi, değişimi seven, kültürlü bir insansınız. Hayalgücünüzü çalıştıracağınız işlerde daha fazla başarı kazanacaksınız. Sizi sinirlendirdiklerinde inatçı ve zor ikna olan bir insan oluyorsunuz. Bu sene, iş hayatınızda güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız.




Koç Burcu: Bu Cumartesi, toplum önü bulunacağınız yerlerde bazı konuşmalarınıza ve fikir alışverişlerinize dikkat etmelisiniz. Öğleden sonraysa daha çok sahip olduklarınız ön plana geçecek. İş hayatınızdaki güzel gelişmeleri özel hayatınıza da aktarmaya çalışın.




Boğa Burcu: Değişik yerlerde ve ortamlarda bulunmak bugün sinirlerinizi gerebilir. Bazı olayları gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Öğleden sonraysa sadece kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza odaklanacak, hayatı keyifle göreceksiniz.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarda, bulunacağınız dost meclislerinde maddi yönden bazı konuşmalar bu Cumartesi canınızı sıkabilir. İşlerinizi kendi bildiğiniz yoldan yoluna koymak istiyorsunuz, aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.




Yengeç Burcu: Bugün sevdiklerinizle beraber göz önünde bulunmak isteyebilir ama bir yandan da onlarla olan ilişkilerinizde anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Gün içinde bir yerden bir yere sürüklenebilir ve hareket halinde olmak isteyebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bu Cumartesi, uzak ortamlarda ve değişik yerlerde bulunma isteğiniz yoğun olabilir. Bir yandan da yapmanız gereken işlerinize kanalize olmalısınız. Öğleden sonra hareketliliğiniz artacak.




Başak Burcu: Bu Cumartesi oldukça hareketli ve keyfinize yönelik geçebilir, yine de bazı programlarınızı gözden geçirmelisiniz. Konuşmalarınızda çok fazla kontrolcü olmamaya özen gösterin. O zaman duygularınızı daha serbest bırakabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün aile hayatınızdaki insanlarla bazı konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra daha rahat etkiler altındasınız. Para harcamalarınızın hızlanacağı bu haftasonu sevdiklerinize karşı anlayışla yaklaşmak önemli olmalı.




Akrep Burcu: Yakınçevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli planlarınızda bazı konuşmalar hoşunuza gitmeyebilir. Yine de sevdiğiniz insana ayıracağınız vakitle, onunla olan paylaşımlarınızla öğleden sonra hayatı eğlenceli ve keyifli algılayabilirsiniz.




Yay Burcu: Aktif, dinamik ve parasal harcamalara yönelik başlayan gününüz yerini yapılması gereken işlerinize bırakabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Aile hayatınızda sevdiklerinize karşı anlayışlı olacaksınız.,




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda farklı ve değişik birgün sizi bekliyor, belki ağırlayacağınız bir misafir bazı isteklerinizi ertelemenize neden olabilir. Öğleden sonra daha keyifli, eğlenceli ve paylaşımcı olabilirsiniz.




Kova Burcu: İletişiminiz bu Cumartesi yüksek başlayacak ama bazı işlerinizi yoluna koymak veya yetiştirmek sizi zorlayabilir. Yine de aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi kolay toparlayacaksınız.




Balık Burcu: Sosyal çevrenize verdiğiniz sözler bugün sizi zorlayabilir, bazı arkadaşlarınızla olan programlarınızı sabah saatlerinde iptal edebilirsiniz. Öğleden sonraysa enerjiniz değişiyor ve hareketleniyorsunuz, bu yüzden sabah saatlerinde kararlar almayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR