Bugün gökyüzünde oluşan venüs- jüpiter olumlu açısıyla hem ilişkilerimizde, hem de parasal konularda şanslı etkiler altındayız. İlişkilerimizde keyfimizin ve mutluluğumuzun artması, hayata aşkla, sanatsal zevklerle bakma, eğlenceye düşkünlük ve ilişkilerimiz yoluyla büyüme gibi etkiler devrede olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; nazik, sevimli, kibar, iyi huylu, karmaşık ve değişken bir insansınız. Sağlığınızda ve iş hayatınızda bir çok iniş çıkışlarınız olabilir. Karmaşık ruh halinizle ve yapınızla bazen insanları kolaylıkla kırabiliyorsunuz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin ve hep kendi bildiğinizi okumaktan vazgeçin. Bu sene, ilişkilerinizde kendinizi çok mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün, işinizdeki ilişkilerin size güzel kapılar araladığını farkedeceksiniz. Güzel bağlantılar işinizde kolay ilerlemenize neden olacak. Vergi, kredi gibi işlerinizi düzene koymak ve halletmek için bu haftadan faydalanabilirsiniz.




Boğa Burcu: Hayata bakış açınız esnek ve güzel olabilir. Özellikle kalbi boş olanlar için çok güzel gelişmeler yaşanabilir. Seyahat, tatil, medya, ticaret, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde güzel şanslar yakalayacaksınız.




İkizler Burcu: Aile hayatınızda şansı, mutluluğu, bolluğu, bereketi, tadabilirsiniz. Ortaklaşa parasal işlerinizde güzel gelişmeler karşısında enerjinizi ve sevginizi evinize ve yuvanıza akıtacaksınız.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda istediğiniz keyifli, güzel oluşumlar karşınıza gelebilir ve aynı şekilde yakın çevrenizdeki insanlarla ortaklaşa hareket etmeyi etkili bir şekilde başarabilirsiniz. Bir yandan da iletişime dayalı ortaklaşa işlerinizde güzel tekliflere açık olacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün, iş hayatınızda çok güzel bir teklif karşınıza gelebilir. Parasal olarak gücünüzü ilişkilerden sağlıyorsunuz. Kuracağınız bu sağlam iş ilişkileri size para olarak dönebilecek.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insandan alacağınız keyifli teklifler, sanatsal işlerinizde karşınıza gelecek çok güzel fırsatlar ayağınızı yerden kesebilir. Hayata keyifle, mutlulukla bakacak, ilişkilerinizden fayda sağlayacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün, aile hayatınızda beklemedik güzel ilişkilerin devreye girmesi söz konusu olabilir. Güzel tekliflerin oluşması, parasal konularda güzel adımların atılması bu hafta keyfinizi yerine getirecek.




Akrep Burcu: Bugün, geleceğinizi ilgilendiren, iletişime dayalı çok güzel iş teklifleri karşınıza geliyor. Arkadaşlarınız ve yakın çevreniz arasındaki köprüyü iyi bir şekilde oluşturacaksınız. Onlardan büyük şanslar göreceksiniz.




Yay Burcu: Bugün, iş hayatınızda parasal destekleriniz yüksek olabilir ve bunun sonucunda güzel paralı bir iş teklifi karşınıza gelebilir. Aile hayatınızda ufak tefek sorunlar canınızı sıkmasın. Enerjinizi yüksek tutun.




Oğlak Burcu: Kendinizi mutlu, şanslı, iyimser, coşkulu hissedeceksiniz. Kariyerinizde güzel bir iş teklifi kendinizi çok iyi hissettirebilir. Aynı zamanda hoşlandığınız insanla seyahat fikirleriniz ve beraber gelecek planlarınız devrede olabilir.




Kova Burcu: Geri plandan yürütülen bir işinizde güzel bir para elinize geçebilir ya da ortaklaşa parasal konularda güzel gelişmeler altında olabilirsiniz. Kendinizi bir anlamda çok şanslı ve iyi hissedeceksiniz.




Balık Burcu: Bugün, karşınıza çok güzel bir teklif gelecek. Bu teklif, sosyal ortamlardaki insanların desteğini üzerinize aldığınızı gösteriyor. Yine özel hayatınızda oldukça şanslı bir hafta içindesiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR