Bu Pazar gökyüzünde oluşan bazı gergin açılarla ilişkilerimizde var olan tansiyonlu durumların ortaya çıkmasına dikkat edelim. İlişkilerimizde kafamıza göre davranabiliriz. Bir yandan kadın, erkek ilişkilerimizde dengeyi oturtmaya yatkın olurken, bir yandan da etrafımızda olup biten olaylara karşı daha kolay tepki vermeye yatkın olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; şüpheci, güvensiz, araştırmacı, inceleyen, orijinal, bir insansınız. Çok fazla fikirleriniz olmasına rağmen bunları hayata geçirmekte zorlanıyorsunuz. Özel hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde tenkit ve eleştiriye açıksınız. Kendinize olan güveninizi geliştirdiğiniz takdirde güzel bir hayat sizi bekliyor olacak. Bu sene, parasal konularda şanslı etkileriniz olacak.




Koç Burcu: Bugün, ilişkilerinizde çabuk ve düşüncesiz hareket edebilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde teokilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın. Bir fikir aklınıza düştüğünde hemen harekete geçme dürtünüz çok yüksek.




Boğa Burcu: Kalbiniz boşsa, seyahatte, eğitim alanlarında aşkı bulmanız ve kalbinizi bir insana kaptırmanız söz konusu olabilir. Bir yandan da kolay tepki vermelere ve ilişkilerinizde var olan tansiyonulu durumların ortaya çıkmasına da açıksınız.




İkizler Burcu: İşinizle ilgili konularda bir seyahat halindeyseniz veya daha az tanığınız insanlarla bir işiniz varsa çok çabuk tepkiler verebilirsiniz.. Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizin işin içinde olduğu işlerinizde, parasal konularda dikkatli adımlar atın.




Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınızda kıskançlık etkisine karşı dikkatli olun. Ya sevdiğiniz insan sizi kıskanacak, ya da siz bu şekilde davranabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda çok kolay tepkiler vermeye açık olacaksınız.




Aslan Burcu: Ailenizde kadın-erkek demeden herkesin desteğini kullanacak ve yapacağınız işlerde beraber hareket edeceksiniz. Aynı zamanda bu günlerde, ailenize karşı çok kolay tepkilerinizi ortaya koyabilirsiniz.




Başak Burcu: Bu Pazar, yakın çevrenize karşı hırslı yapınızla hareket edebilir ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda da tutkularınız bugün sizi rahat bırakmayabilir. Yine de yakın çevrenizle güzel planlar devrede olabilir.




Terazi Burcu: Bu Pazar özel hayatınızda var olan tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir, anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aile hayatınızda yapacaklarınız için kolay harekete geçeceksiniz. Eğlence ve aşk hayatınızda harcamalarınızı kontrol edin.




Akrep Burcu: Hayatınızda bir insan yoksa aşkı arıyorsanız yakın çevrenizde hoşlandığınız, güzel bulduğunuz bir insanla aşka yelken açabilirsiniz. Bu Pazar bir yandan güzel açılar devrede olurken bir yandan da kolaylıkla sinirlenmeye, ailenize tepki vermeye meyilli olabilirsiniz.




Yay Burcu: Beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel desteklerle parasal konularda da kendinizi umutlu hissedeceksiniz. Bir yandan da sevdiklerinizle, çocuğunuzla olan bağlantılarınıza bu Pazar günü dikkat edin.




Oğlak Burcu: Pazar günü, kadın-erkek demeden sosyal çevrelerde insanların beğenisini, takdirini üzerinize toplayabilirsiniz. Para harcamaya meyillisiniz. Aile hayatınızda da bazı ilişkilerinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir.




Kova Burcu: Dış ortamlarda sevdiğiniz insanlarla bir araya gelebilir, onlarla kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Zaman zaman sürtüşmeler, ilişkilerde istemediğiniz birtakım sorunlar oluşabilir. Sinirinizi daha etkili bir şekilde kontrol etmelisiniz.




Balık Burcu: Pazar günü, eğitimsel konularda, seyahatlerde, arkadaşlarınızla yapılacak her tür grupsal işlerde herkesle iyi anlaşabilir ve insanların ilgisini üzerinize çekebilirsiniz. Bir yandan da parasal konularda kolay tepkiler verebilir veya tepki görebilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR