Bu Çarşamba günü oluşan güneş- satürn olumlu açısıyla kalıcı ilişkiler ve işler kurmak anlamında şanslı bir gün içinde olacağız. Otorite figürlerinden, deneyimli insanlardan istediğimiz destekleri görebiliriz. Önemli görüşmelerimizi bugün yapmaya çalışalım. Yine gruplarla yapılacak işlerimiz ve derinlik içeren çalışmalarımız için kolaylıkla harekete geçebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; yaratıcı, orijinal, farklı, bilimsel, yetenekli, maceraperest ve biraz dikkatsiz bir insansınız. Sevdiğiniz konularda sabretmeyi ve beklemeyi iyi biliyorsunuz. Bilimsel konularda yeteneğiniz fazla olabilir. Aniden öfkelenme ve parlama huyunuz en çok özel hayatınızı etkileyecek. Bu sene, işlerinizde büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Koç Burcu: Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuki konularda çevrenizin desteği ve hayat girişimleriniz sizi her konuda destekleyecek. Önemli kişilerden fayda sağlayabilecek, gelişiminizi arttıracaksınız.

Boğa Burcu: Beraber iş yaptığınız insanlardan büyük destekler görebilirsiniz, karşınıza gelecek bir yurt dışı seyahati sizi çok mutlu edebilir. Sanata ve kreatif iş alanlarınıza dayalı konularda güzel gelişmeler içine girebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, hayat sizi birçok açıdan destekliyor. Ortaklaşa atılacak adımlarda, özel hayatınızda, geleceğinize yönelik plan ve programlarınızda kalıcı ve somut sonuçlar alabilirsiniz. Önemli görüşmeler oluşabilir.

Yengeç Burcu: İş hayatınızda, parasal konularda güzel destekleri arkanıza alacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insan işle ilgili konularda size önemli sorumluluklar yükleyebilir ve bu sorumluluklar iş hayatınızda sizi yukarılara taşıyabilir.

Aslan Burcu: Beraber iş yaptığınız insanlardan güzel destekler alacaksınız. Bir yandan da özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla önemli sorumluluklar alabilir, birbirinizi pozitif bir şekilde destekleyebilirsiniz. İş hayatınızda da kendinizi ortaya koyacaksınız.

Başak Burcu: Aile hayatınızda almanız gereken sorumluluklarınızda çok iyi işler çıkartabilirsiniz. Günlük hayatınızda çevrenizde bulunan insanlardan, gereken desteği almasını bileceksiniz. Aile hayatınızda da halledilmesi gereken konularda başarı sizin.

Terazi Burcu: Bugün, aşk hayatınızda yakın çevrenizden aldığınız desteklerle güzel adımlar atacaksınız. Bir yandan yaratıcılık ve sanatla uğraşanlar, kreatif işleri için yakın çevrelerinde bulunan olgun ve deneyimli insanlardan destek görebilirler.

Akrep Burcu: Eviniz ve aileniz için parasal sorumluluklar altına giriyorsunuz. Yine bu zamanda girişimde bulunacağınız konu ve olaylar hızlanmaya başlıyor. Sadece kendiniz için değil yakın çevrenizdeki insanların da hayrına alacağınız birtakım kararlar, sizin hayatınızı da güzelleştirecek.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle, iletişim halinde olacağınız insanlarla beraber hayati sorumluluklarınıza daha disiplinli ve daha etkili bir şekilde yaklaşacaksınız. Onlardan göreceğiniz desteklerle hayatınızda yapmak istediğiniz birçok konuyu harekete geçireceksiniz.

Oğlak Burcu: Maddi konularda başka insanlara yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz. Başka insanların ve geri planda durduğunuz işlerinizin sorumluluklarını etkili bir şekilde yerine getireceksiniz, Aynı zamanda sosyal çevrenizdeki insanlarla güçlü ve etkili iş birlikleri içine girebilirsiniz.

Kova Burcu: Sosyal çevrenizde olgun ve sizden daha büyük insanlarla girişeceğiniz işler konusunda kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Bir anlamda da kalıcı işler devreye girebilir. Arkadaşlarınızın sorumlulukları da bu süreçte önem kazanacak.

Balık Burcu: Kariyerinizle ilgili konularda toparlamanız gereken işlerinizin üzerine düşeceksiniz. Önemli bir sorumluluğu üzerinize almaktan mutluluk duyacaksınız. Bir anlamda sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza liderlik etmek, önemli insanlarla bir araya gelmek önem kazanıyor.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR