Bugün akşam saatlerine kadar ay akrep burcunda dolaşacak algımız ve hislerimiz güçlü olabilir. Daha zeki, çekici, seksi ve tutkulu oluruz. Aynı zamanda kurnaz, sinsi, kıskanç ve hırslı taraflarımızda ön plana çıkabilir. Sözlerimiz yaralayıcı olabilir. Akşam saatlerinde kadar önemli işlerden kaçınalım. Gece saatlerinde hayata daha geniş açıdan bakmasını bileceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çoşkulu, iyimser, cömert, özgürlüğüne düşkün, keyifli, neşeli, enerjik bir insansınız. Doğayı ve açık havayı sevdiğiniz gibi değişik spor ve macera içeren oyunlara bayılıyorsunuz. Maceracı yönünüz size bir çok yeni ve ilginç dostlar kazandıracak. Bu sene, yeni tanışacağınız isnanlarla girişeceğiniz önemli işler sizi bekliyor.

Koç Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız aktif olacak. Bilinçaltınız bugün birçok konuda sizi yönlendirebilir, içsesiniz iş alanlarınızdaki ilhamınızı kuvvetli kılıyor. Bunları iyi kullanın.

Boğa Burcu: Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz bugün daha fazla ön planda olacak. İlişkinizi sosyal ortamlarda rahat yaşayacaksınız. Bu sıralar kafanızda birçok plan olabilir ama hepsini sırayla yapmalısınız.

İkizler Burcu: Bugün, iş alanlarınız fazlasıyla yoğun olabilir. Dış ortamlarda sizi daha az tanıyan insanların hayatına, kendi hayatınızdan daha fazla değer veriyorsunuz. Bu da sevdiğiniz insanın gözünden kaçmayabilir.

Yengeç Burcu: Krizleri fırsatlara çeviren bir tavrınız var ve bu da sizi kazandırıyor. Eğitime, sanata, seyahate dayalı işlerinizde oldukça başarılı ve yaratıcı bir dönemdesiniz.

Aslan Burcu: Farklı ve değişik olan herşey bu dönem daha fazla ilginizi çekiyor, biraz heyecana ihtiyacınız var. İş hayatınızda etkili ilişkiler iş alanlarınızdaki güvensizliklerinizi biraz olsun azaltabilir.

Başak Burcu: Güne iletişim halinde ve yüksek tempoyla başlayabilirsiniz. Özel yaşantınızdaysa akraba veya kardeş ziyaretlerinde bulunabilirsiniz. İnsanlarla olan iletişiminizin sizi sosyal çevrelerde yukarılara taşıdığını göreceksiniz.

Terazi Burcu: İş alanlarınızın maddi karşılığını almak sizin için önemli olacak. Özel hayatınızda elektrikli durumlar oluşabilir. Geçmişte yaptığınız hatalardan en azından bu sefer uzak durmaya bakın.

Akrep Burcu: Aşk hayatınızda oldukça esnek ve keyifli bir gün. Sporla uğraşıyorsanız bugün enerjiniz yerinde olacak. Tiyatro, sinema ve her tür etkinlik size mutluluk verebilir.

Yay Burcu: Bir yandan aktif bir iletişim, diğer yandan hiçbir şeyle uğraşmama isteğiniz arasında gidip geleceğiniz bir gün olabilir. Aile ortamlarınızda aradığınız huzuru bulmak zor olmayacak.

Oğlak Burcu: Gruplar arasında bugün yaratıcılığınız yüksek olabilir.Bir yandan da işlerinizi kolay halledebilirsiniz. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız programlar, planlar sosyalliğinizi arttıracak.

Kova Burcu: Bugün kariyer ve iş alanlarınız gününüzü yoğun geçirmenize neden olabilir. İş hayatınızdaki bu önemli şanslar bazen sizi zorlasa bile, karşınıza çıkan şansları bu dönem iyi değerlendirin.

Balık Burcu: Bugün bir çok konuyu düşünecek, süzgeçten geçirecek ve buna göre hareket edeceksiniz. Zaten birkaç günden beri aklınız hep eski konularda ve olaylarda olabilir. Parasal konularda kazançlarınız ve fırsatlarınız yüksek.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR