Bu Pazar 03:45’te Aslan Burcunda bir dolunay oluşuyor. Bu dolunayla beraber aşk hayatımız, eğlenceli konu ve olaylar, çocuklarımızla ilgili meseleler ve sanatsal işlerimizde önemli sonuçlar karşımıza gelebilir. Bu alanlarımızda bir takım hassaslıklar yaşayabilir, sevdiklerimizle olan ilişkilerimizde aşırı gururlu ve kibirli davranışlar sergileyebiliriz. Hayatı yönetme isteğimiz yüksek olabilir. Tepki vermek kolay olurken, bir yandan da duygusal olarak sorumluluklarımızı bilerek, biraz daha esnek davranarak ilerlemeye çalışmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sivri zekalı, değişik, kendine özgü, özgürlüğüne düşkün, sevgi dolu bir insansınız. Yaşadığınız her olayda yeni bir şeyler öğrenmeniz sizin için kaçınılmaz. Her yönden değişik ve farklı olanı seviyorsunuz, bu da özel yaşantınızda bu tür insanları hayatınıza çekmenize neden oluyor. Bu sene, özel ilişkileriniz daha önemli hale geliyor, maddi konularda da şanslısınız.




Koç Burcu: Bu dolunay, aşk hayatınız, çocuğunuzla olan ilişkileriniz, sanatsal konulara ve eğlenceli olaylara vurgu yapabilir. Sosyal ortamlarınızda fazla vakit geçirmeniz karşınıza aşkı çıkarabilir. Ya da aşk hayatınızı ve çocuklarınızla olan ilişkinizi ihmal etmenize sebep olabilir.




Boğa Burcu: Dolunay; ev, aile ve yuva alanlarınızda birtakım hassaslıklar ortaya çıkartabilir. Başlattığınız işlerin karşılığını bu Dolunay’da alıyor olabilirsiniz. Aynı zamanda aile hayatınızda yaşayacaklarınız, iş hayatınızda dengenizi bozabilir.




İkizler Burcu: Akrabalarınız ve kardeşlerinizin hayatında önemli duygusal temaların ön plana çıktığına şahit olabilirsiniz. Kendinizi vermeniz gereken bir iş ya da yapmak durumunda kaldığınız bir seyahat, veya bir iş planı sonucunda yakın çevrenize daha fazla ilginizi göstermek durumunda kalabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Dolunay, sizin para alanlarınızı etkileyecek. Bu Dolunay’da, parasal konularda alacak verecek dengenizi iyi koruyun. Enerjiniz, para konularında çalıştığı için bu alanda hassaslıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz.




Aslan Burcu: Dolunay’la beraber hayatınızla ilgili kararların, önemli sonlanmaların ve bazı noktalarda nihai bitişlerin önem kazandığını göreceksiniz. Özel hayatınıza da dikkat etmeniz gerekecek. Bir anlamda ikili ilişkilerde dengeyi iyi sağlamalısınız.




Başak Burcu: Dolunay, bir işin iç yüzünü ortaya çıkartabilir. İş hayatınıza daha fazla kanalize olmanız gereken bu süreçte beklenmedik konu ve olaylarla uğraşmak iş ilişkilerinize olumsuz yansıyabilir. Bu Dolunay’da kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız.




Terazi Burcu: Dolunay, özel hayatınızın aktive olduğu bu günlerde sosyal çevre alanlarınızı hareketlendirebilir. Bu Dolunay’da arkadaşlarınızla daha fazla bir araya gelebilirsiniz ya da onların hayatındaki birtakım olaylar sizin kendi özel hayatınızdaki zamandan çalabilir.




Akrep Burcu: İş hayatınızda ve kariyerinizde olan bir olay, duygusal olarak sizi etkileyebilir. İlginizi ve algınızı daha çok ailevi konu ve olaylara yönelttiğiniz bu dönemde, iş hayatınıza ve kariyerinize önem vermek durumunda kalabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün oluşan Dolunay, seyahat alanlarınızı tetikliyor. Eğitimsel konularda ve seyahatle ilgili alanlarınızda yaşayacağınız bu Dolunay, önemli konu ve kararları karşınıza çıkarabilir, aniden bir iş seyahatine çıkabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Paranıza önem verdiğiniz bu süreçte ortaya çıkacak bir borç veya ödeme sizi sıkıştırabilir ya da partnerinizin parasal durumundaki dengesizlikler, iki taraf arasında bir denge kurmanız için sizi harekete geçirebilir.




Kova Burcu: İkili ilişkiler, evlilikle ilgili konular, taşınmayla ilgili olaylar önem kazanıyor. Bu konulardaki duygusal kararlar hızlanarak karşınıza gelebilir. Yine bu süreçte evlilikle ilgili önemli kararlar alabilir ya da var olan ilişkinizde stresler yaşayabilirsiniz.




Balık Burcu: Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu Dolunay, işinize daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İşinizdeki hassasiyet, birtakım oluşumlar dengenizi bozabilir. Bu süreçte sağlığınıza dikkat etmeye çalışmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR