Bugün sabah saatlerinde bazı duygularımızda karşı tarafla anlaşamadığımızı görebiliriz. Aynı hisleri paylaşmamak, hayata aynı açıdan bakmadığımız anlamına gelmiyor. Öğleden sonra saat 15:27 de ay burç değiştirecek ve yengeç burcuna geçecek. Aile, ev ve yuva alanlarımız birkaç gün boyunca öne çıkmaya başlayacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; duygusal, tatlı, sevimli, olayları farklı algılayan, hayalgücü geniş, insanlara yardım etmeyi seven bir insansınız. Hayatın bir deneyim tahtasından ibaret olduğunu düşünüyorsunuz. Hayata bakış açınızla ve dürüstlüğünüzle beklenmedik başarılarınız ve çıkışlarınız olacak. Bu sene, aile hayatınız ve iletişimsel işlerinizde güzel şanslar elde edebilirsiniz.

Koç Burcu: Bugün, sabah saatlerinde fikirlerinizde birçok şeyi beğenmeyebilirsiniz, çevrenize karşı biraz bencil algılanabilirsiniz. Göz önünde olduğunuz bir dönemde aile ilişkilerinize vakit ayırmak size biraz zor gelebilir ama siz yine de onları ihmal etmeyin.

Boğa Burcu: Maddi konularda bazı hesaplamalar veya harcamalar canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizle irtibatınız artmaya başlayacak. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Beklenmedik olayların sizi hemen huzursuz etmesine izin vermemeye çalışın.

İkizler Burcu: Sabah saatlerinde sevdiğiniz insanla aynı duyguları paylaşmanız zor görünüyor. Bir kaç gün boyunca parasal konuları gözden geçireceksiniz. Para hesabınızı iyi yapmanız gerekecek. Dış çevrelere, değişik ortamlara olan ihtiyacınız bu aralar fazla görünüyor.

Yengeç Burcu: İş hayatınızda yapacaklarınız sabah saatlerinde gözünüzde büyüyebilir ya da işlerinizde kolay tatmin olmayacaksınız. Bir kaç gün boyunca kendi istekleriniz ve beklentilerinize zamanınızı ayırabilirsiniz. Kendi başınıza bazı kararlar alabilirsiniz.

Aslan Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız bazı konuşmalar sabah saatlerinde istediğiniz gibi geçmeyebilir. Bir kaç gün boyunca dinlenmek ve geri planda durmak isteyebilirsiniz. Yorgunluğunuzu bir şekilde üzerinizden atmanız gerekecek.

Başak Burcu: Göz önünde bulunmanız gereken yerlerde bazı huzursuzluklarınız olsa bile bugün öğleden sonra sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz artmaya başlayacak. İşinizden fırsat bulduğunuz anlarda sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilir, bir araya gelebilirsiniz.

Terazi Burcu: Sizi daha az tanıyan insanlarla fikirsel olarak bugün aynı noktada buluşmanız zor görünüyor. Bir kaç gün boyunca oldukça yoğun olabilirsiniz. Koşturmalarınız hızlanmaya başlıyor. Özel hayatınızda zorlanmalarınız oluşabilir, iş alanlarınızdaysa şanslı etkiler altındasınız.

Akrep Burcu: Ödenmeleriniz konusunda bugün sabah saatlerinde canınız sıkkın olabilir. Öğleden sonraysa dış ortamlar, seyahatler veya eğitim konularınız ön planda olacak. Yakın çevrenize odaklanmanız gereken bu süreçte, size uzakta olan insanlarla uğraşmak sizi yıpratabilir.

Yay Burcu: Özel hayatınızdaki bazı konuşmalar canınızı sıksa bile, öğleden sonra parasal işlerinizin üzerine eğilmelisiniz. Yakın çevre iletişiminizin yoğun olacağı bu dönem, bağlantılarınızı devreye sokmanız gerekebilir.

Oğlak Burcu: İş hayatınızda bazı ilişkilerinizi daha canlı tutmanız ve kendinizi işinize vermeniz gerekebilir. Öğleden sonra özel hayatınız veya ortaklı işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Sevdiğiniz insanlarla sosyal çevrelerde birbirinizi destekleyebilirsiniz.

Kova Burcu: Özel hayatınız ve sosyal ortamlardaki ilişkileriniz arasında bu sabah saatlerinde bazı zorlanmalar oluşabilir. İş ve hizmet alanlarınız aktif olmaya başlıyor. İlginiz tamamıyla kendinizde ama kariyer çalışmalarınıza daha çok zaman ayırmalısınız.

Balık Burcu: Aile hayatınızda bazı işlerinizi istediğiniz gibi bir düzene oturtmak kolay olmayabilir. İsteksizliğinizi yenmelisiniz. Öğleden sonra bir kaç gün boyunca aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konular ilgi alanınızda olacak.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR