Bugün fikirlerimizi ifade ederken değişik ve farklı olan herşey dikkatimizi daha çok çekebilir.. Bize ne yapmamız veya ne yapmamamızı söyleyen insanlara karşı tepkilerimizi ortaya koyabiliriz. Sıkılganlıklara, asi tavırlara karşı dikkatli olalım. Yine bu Çarşamba günü güneş kova burcuna geçecek ve kimliğimizde özgür, rahat, bireysel ve farklı yönlerimizi ortaya çıkarabilir. Toplumsal konuların üzerine eğilebilir, gruplara dahil olmak isteyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duygusal ve sanatsal yönünüzün zengin olması nedeniyle ilginç ve sizden farklı arkadaşlıklarınız olacak. Deniz sizi çok rahatlatıyor, içinde deniz olan her tür yer ve iş size uygun. Bu sene, farklı ve değişik olan herşey daha fazla dikkatinizi çekebilir.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla kimliğinizi sosyal çevre konularınızda ve grupsal işlerinizde ortaya koymaya başlayacaksınız. Davetler, aktiviteler, organizasyonlarda bulunacak, geleceğinizi ilgilendiren işleriniz için harekete geçeceksiniz. İş hayatınızda sıkılganlıklarınıza dikkate din.




Boğa Burcu: Bugün konuşmalarınızda, çabuk sıkılgan tavırlarınızla insanların sizi anlamasını zorlaştıracaksınız. Yine bugün itibarıyla kendinizi, kariyerinize ve işinize yönlendireceksiniz. Toplumsal konularla, politikayla, insani durumlarla ilgilenmek, hayatınızda ön plana çıkabilir.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla geleceğinizle ilgili konu ve olayların daha fazla öne çıkabilir. Seyahat etme isteğiniz artabilir. Özelikle işinizi büyütmek, için hedeflerinizi geniş tutmakta fayda olacak. Kariyerinize etki edecek konu ve olayların hayatınızda daha fazla yer edebilir.




Yengeç Burcu: Kariyerinize yönelik adımlarda, beraber çalıştığınız insanlara karşı tepkileriniz anlık olabilir. Yine bugün itibarıyla artık bir anlamda kimliğinizi daha fazla ortaklaşa parasal konularda göstereceksiniz. Gizemli konu ve olayları daha fazla seveceksiniz.




Aslan Burcu: Sinirli, agresif, kolay sıkılganlıklara açık olacaksınız. Kafanıza göre davranma isteğiniz zaman zaman beraber iş yaptığınız insanların sizi anlamasını zorlaştırabilir. Yine bugün itibarıyla kimliğinizi ve kişiliğinizi özel hayatınıza kaydıracaksınız. İlişkileriniz önem kazanıyor.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla tutkularınız yüzünden ya da ortak parasal konular yüzünden birtakım fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Yine bugün itibarıyla iş hayatınız önem kazanıyor. Daha fazla çalışacaksınız, daha fazla başkaları için sorumluluklar almak isteyeceksiniz.




Terazi Burcu: İletişimsel olarak sevdiğiniz insanla, partnerinizle anlaşmak aile ortamlarında kolay olmayabilir. İnsanların sizi ikna etmesi kolay olmayabilir. Bu gün itibarıyla aşk hayatınıza önem veriyorsunuz. Bir anlamda hayatı daha keyifle görmek, sevdiklerinize vakit ayırmak önem kazanabilir.




Akrep Burcu: iletişime dayalı işlerinizde ya da yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili durumlarda çabuk tepki verebilirsiniz. Bugün itibarıyla vaktinizi evinizde ve yuvanızda harcamak isteyeceksiniz. Bir ay boyunca hayatınızın ana teması eviniz, yuvanız ve aileniz olacak.




Yay Burcu: Maddi konularda anlık kararlardan kaynaklı olarak farklı davranma isteğiniz, risk içeren işlerinizde para kaybetmenize sebep olabilir. Bu yüzden riskli işlerde, borsada yatırımda, döviz işlemlerinizde dikkatli olun. Yakın çevrenize olan düşkünlüğünüz artacak.




Oğlak Burcu: Fikirlerinize ve düşüncelerinize biraz dikkat etmelisiniz. Özellikle ailenizle olan iletişiminizde ve bağlantılarınızda çok çabuk tepki verebilirsiniz. Bugün itibarıyla parayla ilgili konu ve olaylar önem kazanacak, finansla ilgili konular gündeminizde yer edecek.




Kova Burcu: Yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlarla birbirinizi anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizde diretmemeli ya da kendi istekleriniz doğrultusunda olaylara yaklaşmamalısınız. Kendinize olan güveniniz artmaya başlıyor.




Balık Burcu: Fikirsel olarak arkadaşlarınızla anlaşmak kolay değil. Özellikle parasal konularda birbirinizi anlamakta zorlanabilir, çabuk sıkılabilir, isyankâr etkilerle kendi dedikleriniz konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Yine bugün itibarıyla daha kadersel temalara açık olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR