Bu cumartesi Ay Koç Burcu'nda dolaşıyor; Ay koç burcundayken, cesur, girişimci, sabırsız oluruz. Tartışmalar gereksiz bir biçimde büyüyebilir. İşlerimiz istediğimiz gibi yolunda gitmezse tepkilerimizde kaprisli ve inatçı oluruz. Aklımıza koyduğumuzu yaparız. Bugün birçok işimizi halletmek önemli olabilir ama inatçılıktan ve çocukça tepkilerden kaçınalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sanatkar, kültürlü, bilgili, zeki, yöntemli ve hayata düşkün bir insansınız.Uygun yerde ve insanlarla bir arada değilseniz çok mutsuz oluyorsunuz. İç dünyanız çok zengin ve en ufak bir kışkırtma da kaprisli ve huysuz olabiliyorsunuz. Yeteneklerinizi boşa harcamayın. Bu sene, güzel işler peşinde koşacaksınız.

Koç Burcu: Bugün kafanıza buyruk ve başkalarını düşünmeden davranma isteğiniz yoğun olacak. Kişisel planlarınız öne çıkmaya başlıyor. Bencilliğinizi biraz dizginlemeniz özel ilişkilerinizde işinize yarayabilir.

Boğa Burcu: Bugün bilinçaltınızda biriktirdiğiniz sorunlar beklenmedik şekilde ortaya çıkabilir. İçinizi huzursuz eden sorunları kolaylıkla bulacaksınız. Yakın çevrenize bu endişelerinizden bahsetmeyebilirsiniz.

İkizler Burcu: Anlık duygu iniş çıkışlarınız çevrenizdekileri yoruyor. Bugün onların karşına değişik planlarla çıkmalı, iş alanlarınızdan biraz uzaklaşmalısınız.

Yengeç Burcu: Bugün bir yandan da iş alanlarınızda duygu değişkenlikleriniz fazla olacak, ilginç davranarak beraber çalıştığınız insanları zaman zaman şaşırtabilirsiniz. İş alanlarınızda konulara çözümcül yaklaşacaksınız.

Aslan Burcu: Daha az tanıdığınız insalara karşı iletişiminizde farklı ve ilginç davranışlar içinde olabilirsiniz. Duygularınız çabuk değişecek ve siz de duygularınıza göre kararlar alacaksınız.

Başak Burcu: Beklenmedik para harcamaları oluşabilir. Eşinizin veya partnerinizin parasal durumunda ilginç gelişmeler yaşanabilir veya siz onun para durumuna yüklenebilirsiniz.

Terazi Burcu: İş hayatınızda ortaklı işlerinizde şansınız yüksek olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın size karşı değişik ve farklı davranışları olabilir. Siz de ona karşı değişik davranabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün iş ve hizmet verdiğiniz konularda kafanıza göre ve biraz değişiklik isteğiyle hareket edeceksiniz. Günlük rutin işlerinizi farklı bir şekilde halletmek gününüze anlam katabilir. Tansiyon iniş çıkışlarına dikkat.

Yay Burcu: Aşk hayatınız bu aralar sizin kalbinizi hızlandırıyor, değişik ve farklı olan herkesi daha çekici ve istekli bulabilirsiniz. Çocuğunuzla olan ilişkilerinizde farklı davranışlar sergileyebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Kendinizle ve çevrenizle kuracağınız ilişkiler güçlü ve tutkulu olacak. Ev ve aile hayatınızda değişken ruh haliniz, kendi isteklerinizle örtüşmeyebilir. Ailenize karşı sabırsız ve agresif olmamaya çalışın.

Kova Burcu: Geri planda durmanız gereken işlerinizde şanslı etkiler altındasınız. İletişim halinde olacağınız kişilere karşı sabırsızlıktan uzak durun. Araba kullanırken, dikkatsizliğiniz başınıza iş açmasın lütfen.

Balık Burcu: Bugün para işlerinizde kafanıza göre davranma isteğiniz yoğun olacak. Ani harcamalar veya para teklifleri içinde olabilirsiniz. Ruh halinizi iyi dengelerseniz, bu etkileşimden iyi şekilde faydalanabilirsiniz.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR